• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Folikül sayısı az dedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rey

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
112
Puanlar
23
Reglim 3-4 aydır 3 güne düşmüş durumda. Bu beni korkuttuğu için kendime bi baktırmak istedim.
Dün kadın doğumda muayene oldum. 1-2 gün içinde regl olacağım. Doktor lekelenme başlamış ama folikül sayısı yaşına göre az dedi. 30 yaşındayım bu arada. Amh değerine bakacağız dedi. Kan tahlili verdim. Sonuç cuma çıkacaktı ama tatil olduğu için pazartesiye kalacak.
Biz 5-6 ay sonrasında bebek denemelerine başlamayı düşünüyorduk ama doktorun söyledikleri beni çok korkuttu.
Dünden beri sürekli kafamda dönüyor. Hatta bana "tüp bebek birimine yönlendirebiliriz, orada şu doktor var. Ona gidebilirsin" dedi. Normal mi bana hemen tüp bebek önermesi?
Daha eşimle hiç deneme yapmadık bile. 2.5 yıldır evliyiz ve korunuyoruz evlendiğimizden beri.
Bu arada herhangi bir rahatsızlığım yok. Pcos yok. rahim genişliğinin vs normal olduğunu söyledi. Kafama aşırı taktım

Ya valla bu doktorlar kafayı yemis. Daha korunmayı bırakmamışsınız bile ne tüp bebeği. 001 amh ile insanlar doğal yoldan gebe kaliyorlar artık. Sen sal bırak korunmayı kafandan at negatifleri ama kendine de 1 sene ver. Ben bu ay 1 senedir gebe kalamiyorim diye doktora gittim belki tedavi başlar diye, bana önemli hiçbir şeyin yok 1 sene daha dene dedi mesela. Ne tüp bebek ne aşılama vücudunun dengesini bozamam dedi 1 sene geçmesine rağmen sen de daha korunmayı bırakmak yokken tüp bebek… ay sinirlendim.

Ya valla bu doktorlar kafayı yemis. Daha korunmayı bırakmamışsınız bile ne tüp bebeği. 001 amh ile insanlar doğal yoldan gebe kaliyorlar artık. Sen sal bırak korunmayı kafandan at negatifleri ama kendine de 1 sene ver. Ben bu ay 1 senedir gebe kalamiyorim diye doktora gittim belki tedavi başlar diye, bana önemli hiçbir şeyin yok 1 sene daha dene dedi mesela. Ne tüp bebek ne aşılama vücudunun dengesini bozamam dedi 1 sene geçmesine rağmen sen de daha korunmayı bırakmak yokken tüp bebek… ay sinirlendim.
ya gerçekten eşim de aynısını söylüyor, "daha denemedik bile böyle doktorlar insanı hasta eder" diye. ama doktor öyle bir konuştu ki mahvetti beni dünden beri. Kafamda saçma sapan şeyler dönüyor. Sonuca göre tekrar gideceğim şimdi ama o kadar negatif konuştu ki gitmek istemiyorum resmen.

Bu arada amh 1.14 çıkmış. Fsh 6.5

Amh çok güzel çıkmış bu ay bile hamile kalabilirsin.

Amh çok güzel çıkmış bu ay bile hamile kalabilirsin.
Çok teşekkür ederim bu güzel yorum için öyle içim rahatladı ki anlatamam az önce. Biraz internetten de okudum. Gayet normal değerlermiş.

Back
X