Dr. Fuat Aksoy hasta sırlarının ifşası

kubbani

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
9
0
86
35
Ankara
Merhabalar ,
Gaziantep’te çalışan dr. Fuat Aksoy’a bir tanıdığım vasıtasıyla gebeliğimi sonlandırmak üzere tanıştım . Kendisi bana gizlilik prensiplerinin olduğunu bu konuda dosya açmayacağını ve ameliyatı çalıştığı yer dışında bir hastanede kist aldırma operasyonu adı altında yapacağını söyledi . Kendisine güvendim ve dediği hastanede operasyon oldum . Hastanenin ücretini ödedim ve fakat Fuat bey sürekli olarak ortak arkadaşımızı beni ve eski nişanlımı extra ücret almak için aramaya mesajlar atmaya para istemeye başladı. Yaşadığım buhranlardan dolayı kendisine yanıt verme gereği bile duymayınca benim babamı ailemi bu konuda bilgilendireceğine dair tehdit mesajları atmaya başladı . Dediğini de yaptı ! 64 yaşındaki Babamı gecenin bir yarısı arayıp benim gebelik sonlandırdığımı anlatarak kalp krizi geçirmesine neden oldu . Aile ilişkilerim zedelendi . Büyük bir bunalıma girmeme sebep oldu beni çevreme de rezil etti . Aman diyorum arkadaşlar sakın bu doktora güvenmeyin .
saygılar

Elinizde dosya tahlil fatura ne varsa cimere ve gerekli bütün yerlere şikayette bulunun..
Babanıza çok geçmiş olsun..

çok teşekkür ediyorum ama babamın sadece kalp krizi geçirdiğinden haberim oldu , ailem artık benimle görüşmüyor . Ne Allah ne de ailem beni affedecek ama Fuat Aksoy da yargı önünde hesap verecek.

cimer , sağlık Bakanlığı , tabip odası ve yargı önünde gerekli açıklamayı yapmasını bekliyorum. Beni soktuğu bu durumun hiçbir telafisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…