Kızlar merhaba anadolu yakasi maltepede oturuyorum 25 haftalık hamileyim ve hala doktorumu belirleyemedim epidural normal doğum istiyorum. Alle sağlık furkan hocada doğum yapan var mı fiyat bilgisi olan var mı ya da ? Epidural istediğim icin iyi bi yer olsun istiyorum korkuyorum da anestezi uzmaninin kötü olmasından kafam çok karışık yardımcı olur musunuz
Kızlar merhaba anadolu yakasi maltepede oturuyorum 25 haftalık hamileyim ve hala doktorumu belirleyemedim epidural normal doğum istiyorum. Alle sağlık furkan hocada doğum yapan var mı fiyat bilgisi olan var mı ya da ? Epidural istediğim icin iyi bi yer olsun istiyorum korkuyorum da anestezi uzmaninin kötü olmasından kafam çok karışık yardımcı olur musunuz
Aynı soruya bende cevap arıyorum Furkan beyde tedavi olma istiyorum ama henüz net cevap alamadım bu konuda . Acaba sizin herhangi bir ilginiz oldu mu daha sonra. Paylaşırsanız sevinirim .
Benim gibi bu konuyu merak edip araştıranlar için paylaşayım :)
Biraz önce Alle sağlık merkezini aradım ve Dr. Furkan Kayabaşoğlu için muayene ve doğum ücretlerini öğrendim
Doğum için ise memorial, liv, acıbadem gibi hastaneler ile çalışıyormuş. Furkan bey'in aldığı ücret normal ya da sezaryen 8500 tl. Ayrıca hastane ücretleri yine bizim tarafımızdan karşılanıyor. (epidural, oda ücreti vs.)