dr gamze baykan hangi hastanede

ebana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
544
4
66
İstanbul
arkadaşlar daha önce huzur hastanesinde olan gamze hanım şimdi hangi hastanede . bilgisi olanlar paylaşırsa çok memnun olurum

avrasya hospıtalde canım huzur hastanesınde ıyıydı ya off yaaaa o hastane ıyı degılmısss ne yapcaz bılmıyorum sendemı gamze hanıma gıdıyorsunn

gamze hanımdn çok bahsediliyor. bu nedenle araştırdım. evet zeytinburnu avrasya hospitaldeymiş. ablam ona gitti. çok memnun. hastanede güzel. neden iyi değil dediler anlamaadım. bene ona gidicem bakalım

ablamda erken menapoz var. daha önce başka yerlere gitti fakat sonuç hüsran. gamze hanım çok ilgilenmiş. diğer doktorların yorumuna bakma onlar eksik tedavi uygulamış demiş. çok memnun yani. adet olamıyordu. şimdi herşy normale döndü

Evet gamze hanım avrasya hastanesinde bakırköy incirli caddesinde özel muayenesi var.Beni hamileliğim süresince o takip etti ve doğumumuda o gerçekleştirdi.Kendimi çok şanslı hissediyorum onun gibi bir dr. bulduğum için gerçekten işini iyi yapan harika bir dr.Tereddüt etmeden gidebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…