• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.gül biteker hakkında bilgisi olan..

derin55

şükürrrr yarabbiimm!!!
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
8.222
9
356
48
Muğla
kadın doğumcu gül bitekerin hastası olan varsa bilgi verebilir mi?
şifa hastanelerinde çalıştığını duydum ve şimdi muğlaya geliyor.
bilgi veren olursa sevinirim teşekkürler...

gül hanım mükemmel bir doktordur oraya eldiği için çok şanslısınız burdan gidince çok üzülmüştüm ben yücelen hastanesine mi geldi gül hanım

gül hanım mükemmel bir doktordur oraya eldiği için çok şanslısınız burdan gidince çok üzülmüştüm ben yücelen hastanesine mi geldi gül hanım
evet burda ortaca yücelende göreve başladı kısmetse ağustosa doğumuma girecek..
sizin de mi doktorunuzdu?
burda çok doktor değişikliği oldu başta tedirgin oldum o yüzden ama görüşünce rahatladım açıkcası..

çok şanslısın gerçekten ben de gidiyodum ama yarım kaldı ne yazıkki arkadaşımın doğumunu yaptırmıştı zaten çok pozitif biridir

nasıl olmuştu arkadaşının doğumu normal mi sezeryan mı?
benim ikinci çocuğum olacak bunu sezeryan düşünüyorum.
bakalım hayırlısı üç haftam kaldı doğuma...
sürekli doktorum olsun isterim tabi bundan sonra da!!boshayallersmile
yozgat'da mı görev yapıyordu? ben istanbul'dan geldiğini sanıyordum da!

hayır yozgatta şifa hastanesindeydi evet sezeryan oldu... çok ilgili bir doktor ve insanı yüreklendiren biri çok rahat olacağına inan özellikle doğumdan sonra da aşırı ilgileniyo ve seni asla unutmaz

çok teşekkür ederim rahatlattın beni..opuyorumnanaktan
ilk doğumum çok zordu o yüzden bundan çok korkuyorum.eyvahedigeldismile
birde sürekli doktor değişince iyice canım sıkılmıştı.
gül hanım dördüncü doktorumuz olacak kalıcı olmasını çok isterim gerçekten...
siz de mi hamilesiniz bu arada?

ay çok güzel benim bu ikinci ve de erkek olacak kısmetse..
kızım var bir tane.
Allahım sana da hayırlı doğumlar nasip etsin..:Saruboceq:
nasıl gidiyor hamilelik zorluyor mu seni?

çok şükür bir zorluğu yok akıllı kızım:) sadece doğumdan korkuyorum... gül hanımı görünce rahatlıyodum ama şimdi doktorumda çok şükür çok iyi biri senin nasıl geçiyo hamilelik ortca şimdi çok sıcaktır

bende ilk konuştuğumda rahatlamıştım ondan önce bi doktora görünmüştüm şoka girdik eşimle!!!:1shok:
adam ulturasona bile bakamıyodu!akannehir
hamileliğinin rahat geçmesine sevindim benim bu aralar zor geçiyor..
şişiyorum ayaklarım balon gibi oluyor.
sıcaktan nefes alınmıyor gerçektende! kızım mayıs ayında doğmuştu çok güzel zamanmış hiç böyle şişlik olmamıştı.
hayırlısıyla doğsun da artık onbeşgünüm falan kaldı.
yarın kontrole gideceğim gün verir tam olarak artık sanırım...
yozgat sıcak değil mi?
bizim arkadaşın eşi oralı dün gittiler oraya serinse çok mutludurlar...

bu bir kaç gün çok sıcak ama ortaca kadar sıcak değil... inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini

inşallah canım sen de sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebişine....:Saruboceq:

inşallah ben bayağı bir korkuyorum şimdiden araştırmalar içindeyim...
doktor için mi yoksa doğum yöntemi için mi araştırıyosun canım?
ben sipinal sezeryan düşünmüştüm gül hanım da çok iyi dedi ama anestezi uzmanı çok önemli...boshayallersmile

doğum için bende öyle düşünüyorumda ben şuana kadar hiçbir operasyon geçirmediğim için korkuyorum birazda kilolu bir anne adayıyım oda beni korkutuyo anestezi tutmaya biliyomuş

tansiyon ya da şekerin var mı?
benim burda aşırı kilolu bir arkadaşım vardı tansiyonu çok yüksekti ve de şekeri de çok yüksekti ama maşallah normal sezeryanla doğurd kızını hem de çok rahat hiç yatmadı bile..
böyle olsa hep doğururum diyor şimdi.

yok onlar çok şükür kilomun sebebi tiroid benim hamile kaldıktan sonrada 8 kilo verdim 5. ayımdayım ve sadece 700 gr aldım belkide o yüzden yok öyl bir problemim genel anestezi ilemi doğum yaptı arkadaşın

yok onlar çok şükür kilomun sebebi tiroid benim hamile kaldıktan sonrada 8 kilo verdim 5. ayımdayım ve sadece 700 gr aldım belkide o yüzden yok öyl bir problemim genel anestezi ilemi doğum yaptı arkadaşın
evet genel anestezi yaptılar ona.
ben narkoz istemiyorum ama anestezi uzmanı burda birkaç kere yapmış epidural sipinal anesteziyi o yüzden düşündürüyo beni..boshayallersmile
bebek kilo almış ama değil mi?

sorun çıkmamışsa öbürlerinde rahat ol... 1 ay önce baktıklarında 30 gr fazlası vardı:) gelişimi şidilik iyi çok şükür 1 hafta geriydi şimdi tam gününde ilerliyo çok şükür

Back
X