DR.Güner Uysal'a lazer lipo yaptıran var mı?

slmlar. yazdıklarınızı okuyunca foruma üye olma ihtiyacı hissettim. Güner bey son operasyonunu bana yaptı ve o akşam kalp krizi geçirdi. beni asistanı sabah nasıl oldu diye aramış. ben geri dönüş yaptığımda güner beyin vefat ettiğini öğrendim. Çok üzücü bi durum benim için gerçekten... bide operasyon bittikten sonra kafam yerinde olmadığı için bişey konuşamamıştım tşk bile edemedim adama. şimdi kontrole de gidemiyorum arayıp bişey de soramıyorm öyle yatakta kaldım

slmlar. yazdıklarınızı okuyunca forSGuma üye olma ihtiyacı hissettim. Güner bey son operasyonunu bana yaptı ve o akşam kalp krizi geçirdi. beni asistanı sabah nasıl oldu diye aramış. ben geri dönüş yaptığımda güner beyin vefat ettiğini öğrendim. Çok üzücü bi durum benim için gerçekten... bide operasyon bittikten sonra kafam yerinde olmadığı için bişey konuşamamıştım tşk bile edemedim adama. şimdi kontrole de gidemiyorum arayıp bişey de soramıyorm öyle yatakta kaldım
Geçmiş olsun durumunuzu çok iyi anlayabiliyorum. Bende tüm gece dr. umuzu ailesini düşündüm durdum. Sizin amelyat biter bitmezmi olmuş anlayamadım. Şükür amelyat anında olmamış, Allah sizi korumuş. Yine geçmiş olsun.

Çok teşekkürler. Benim operasyon yaklaşık 5 saat sürdü. Eski milli sporcu olduğumdan bacaklardaki simetriyi sağlamak için baya uğraştığını söylemiş refakatçime. Akşam uyudum uyandığımda doktorumuz vefat etti dediler. Bende aynı şeyi düşündüm gerçekten. Kendisi son derece müthiş bir doktordu. Kim ilgilenirki simetri için 5 saat? Allah rahmet eylesin gerçekten

Çok teşekkürler. Benim operasyon yaklaşık 5 saat sürdü. Eski milli sporcu olduğumdan bacaklardaki simetriyi sağlamak için baya uğraştığını söylemiş refakatçime. Akşam uyudum uyandığımda doktorumuz vefat etti dediler. Bende aynı şeyi düşündüm gerçekten. Kendisi son derece müthiş bir doktordu. Kim ilgilenirki simetri için 5 saat? Allah rahmet eylesin gerçekten
Amin inşallah.
Size mutlaka bir cerrah önerir Atifet hanım. Kontrollerinizi devam edersiniz. Büyük geçmiş olsun.

Amin inşallah.
Size mutlaka bir cerrah önerir Atifet hanım. Kontrollerinizi devam edersiniz. Büyük geçmiş olsun.

Ya aslında şuan kontrol muhabbetini yapmak bile çok garip geliyo. Adam vefat etmiş sonuçta benim ağrılarım olmuş olmamış ne önemi varki dimi

Merhaba, ben gecen yil guner beye bircok bolgeden lazer lipoliz oldum. Foruma cok uzun zamandir giremedim, ozelden yazan arkadaslarda olmus, kusura bakmayin foruma girmedigim icin simdi okudum yazdiklarinizi. Guner bey cok basarili bir operasyon yapti, sonuclar mukemmel ama benim cok agrilarim oldu, o surecte de destegini hic esirgemedi benden. Sonra da hep ilgilendi. Simdi bizlerin guner bey icin yapabilecegimiz teksey ve en buyuk destek onun icin dua etmek. Ve hepimizden tek ricam varsa hakkimizi helal etmek. Allah rahmet eylesin, ailesininve tum sevenlerinin basi sagolsun.

Allah rahmet eylesin ... mekani cennet ruhu şad olsun! Her gun duamda olacak bu insan.. Tanışmadım hic ama bir cok kez telefonda konuştum. Kalanlarına Allah sabır versin:((((

Çok üzüldüm allah rahmet eylesin görüşmüştüm kendisiyle haberi okuyunca kötü oldum.

Merhabalar. Ben de 4 ay önce smart lipo yaptırdım aynı dr'a....Bel,basen,göbek , bacak içi ve gıdı....5 ltr'ye yakın yağ alındı benden....Operasyon sonrası ilk günler hareket ederken sağa sola ve özellikle oturup kalkarken yoğun ağrı duyuyordum kas ağrısı gibi bir şey.....Günden güne ağrılar hafifliyor....Benim ilk günlerim rahat geçti sayılır.....3 aya kadar çok hafifte olsa ağrı hissettim ama şu an hiç bir şey yok....Sonucu operasyon sonrası hemen görüyorsunuz.....Ben 3. günde işe gitmiştim ve iş arkadaşlarım çok zayıfladığımı söylediler......İlk ayda göbek ve gıdı bölgem bayağı sertti ve göbekte dalgalanmalar olmuştu....Şimdi çok daha iyi görünüyorum......Operassyon öncesi 60 kg idim şu an 54 kiloyum.....Bel ölçümü not etmedim o yüzden kaç cm incelme var bilemiyorum ama 38 bedendim şu an özellikle pantolonlarım bol geliyor.....Göbek, yanlar ve basen çok farketti......Sonuçta geçirmiş olduğumuz cerrahi bir operasyon biraz ağrı olması normal.....Ben kendi adıma sonuçtan memnunum.....İyi ki yaptırmşım diyorum..
Peki ne kadara yaptırdınız

L Ltfyay Ben o dönemde (2012 yılıydı) toplam 5000 tl ödemiştim...Uzun zaman önceydi şimdi rakamlar çok uçuk estetiğin her dalında, inş iyi bir dr ve uygun fiyat bulursunuz.

Merhaba ben 5 yıl önce Taner Bahar a ankarada lazerlipoliz yaptırdım basem bölgeme resmen yanlarımda bi popo vardı, 4,5 litre yağ alındı ve çok memnun kaldım. 1 hafta çok rahat edemedim tabiki ama, sonucuna değerdi

Back
X