Dr. Gurcan Aslan burnumu ameliyat etti. Yukarida ki resim burnumun ameliyattan sonra ki yani simdiki halidir. Bir yil once kendisine muayeneye gittigim de bana , '' burnunuzu kaldiracagiz, yan kanatlar da genislikler var ve cirkin duruyor onlari kenarlarda ince kesiklerle daraltacagiz seklin de bilgi verdi. Ancak ameliyattan ciktigim gun burnum da egrilik farkettim ayrica kenar kanatlar da kesilmemisti. DR. Gurcan bana , burnumun odemli oldugunu ve ve tam sekil almasi icin 9 ay gibi bir sure gektigini soyledi.... 9 ay sonra kendisini gormeye gittim ve bana bir kac ay daha gecsin, gerekirse yan kanatlari ince dikislerle hallederiz sorun degil dedi konuyu kapatti. Gecen hafta kendisini aradim ve burnumun kenarlarina dikis aticaktiniz bunu halledelim dedigim de bana , '' ucret karsiligi yapabilecegini soyledi. '' Oysa ki kendisinin basarisiz ameliyat olarak sorumlu oldugu ve ucretsiz yapmasi gereken bir durum. '' hattaaa ucretin yuksek olacaginida igma etti. Benm fikrimce basarili bir doktor olmadigi gibi ucret konusunda izledigi politika hic ama hic insancil degil. Kendisini kiniyorum ve hic kimseye onermiyrum. Daha onceden one dusuk bir burnum vardi ama simdi hem dusuk hem egri bir burnum var ve tabiki baska bir doktor bulup bu burundan kurtulmam gerem ancak hic ama hic cesaretim yok.