Dr. Gürkan Kubilay'a giden var mı?

eniştem gidiyordu. başta çok tahlil yaptırmış. insülün direnci. tiroid falan cıkmıştı.ilaç kullanıyordu diyet listesi yanında. aylık liste gönderiyormuş.kişiye özel. 1 ay sırf sebze 1 ay et 1 ay meyve agırlıklı oluyordu listesi. 10 kilo kadar vermişti. enişte çok iştahlıdır. hamur işi hastası. takıldı kaldı bir ara şimdi spor yapmaya çalışıyor. ama artık gitmiyor . kendisi yogun oluyormuş. son zamanlarda hep asistanları ilgilenmiş. 300liramı ne veriyordu...

Dr. Gürkan Kubilay'a giden var mı? Parayı gözden çıkardım ama kafamda acabalar var :)
görümcemin kurs oğretmenı gidiyormuş.kilo veriyomuş ama 400 lira ve ozel görüşme yokmuş toplu şekildeymış.bence iraden varsa eğer dr sadece sana yol gösteren oluyor.ben 25 lira verip özel bi hastanenin diyetisyenine gittim haftada 2 kilo veriyodum bana kızdı listemi duzenledi yeniden ama ben 2 ay sonra bıraktım bebeğim ufaktı tek gidemiyodum görümcemle gidiyoduk o bırakınca tek kaldım uzak oldugu için bıraktım.

görümcemin kurs oğretmenı gidiyormuş.kilo veriyomuş ama 400 lira ve ozel görüşme yokmuş toplu şekildeymış.bence iraden varsa eğer dr sadece sana yol gösteren oluyor.ben 25 lira verip özel bi hastanenin diyetisyenine gittim haftada 2 kilo veriyodum bana kızdı listemi duzenledi yeniden ama ben 2 ay sonra bıraktım bebeğim ufaktı tek gidemiyodum görümcemle gidiyoduk o bırakınca tek kaldım uzak oldugu için bıraktım.

siz ankarada mısınız?hangi hastanenin diyetisyenine gidiyordunuz?memnun kaldınız mı

siz ankarada mısınız?hangi hastanenin diyetisyenine gidiyordunuz?memnun kaldınız mı

ben istanbuldayım erdem hastanesi var belki ankaradada vardır şubesi oraya gidiyordum çokta memnundum her seansımız 1 saat suruyodu psikolojik olarak rahatlıyordum sohbet ve dertleşmeyle geçiyordu keşke gitme imakanınız olsaydı.ben havaların ısınmasını bekliyorum kızım şimdi buyudu 1,5 yaşında onla gidecem gozümü karartıp kendi başıma kilo vermek istemiyorum

Back
X