Redshifted Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 27 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yer İstanbul 14 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Redshifted #1 Hakan Şirinoğlu'nun eski ameliyatları hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Kendisine daha önce ameliyat olan var mı acaba?
Hakan Şirinoğlu'nun eski ameliyatları hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Kendisine daha önce ameliyat olan var mı acaba?
C Catslover Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 38 10 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Redshifted #2 Redshifted .!.: Hakan Şirinoğlu'nun eski ameliyatları hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Kendisine daha önce ameliyat olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar merhaba, hakan beye karin germe.ameliyati olucagim ameliyat olan varmi?
Redshifted .!.: Hakan Şirinoğlu'nun eski ameliyatları hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Kendisine daha önce ameliyat olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar merhaba, hakan beye karin germe.ameliyati olucagim ameliyat olan varmi?
S -sultans- Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2007 Mesajlar 8 Emoji Skoru 0 Puanlar 611 Yaş 51 Yer Almanya 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Redshifted #3 Siz ameliyat oldunuzmu hakan beye
N nazli8 Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 3 Emoji Skoru 0 Puanlar 16 Yaş 37 27 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Redshifted #4 Redshifted .!.: Hakan Şirinoğlu'nun eski ameliyatları hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Kendisine daha önce ameliyat olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla...
Redshifted .!.: Hakan Şirinoğlu'nun eski ameliyatları hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Kendisine daha önce ameliyat olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla...
N nazli8 Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 3 Emoji Skoru 0 Puanlar 16 Yaş 37 27 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Redshifted #5 Merhaba ben de Hakan Şirinoğlu’na burun amelyatı olacağım. Daha önceden olan tavsiye de bulunabilecek biri var mı acaba?
Merhaba ben de Hakan Şirinoğlu’na burun amelyatı olacağım. Daha önceden olan tavsiye de bulunabilecek biri var mı acaba?
D defnegulsoy Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 11 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 27 2 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Redshifted #6 nazli8 .!.: Merhaba ben de Hakan Şirinoğlu’na burun amelyatı olacağım. Daha önceden olan tavsiye de bulunabilecek biri var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba ameliyat oldunuz mu siz ?
nazli8 .!.: Merhaba ben de Hakan Şirinoğlu’na burun amelyatı olacağım. Daha önceden olan tavsiye de bulunabilecek biri var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba ameliyat oldunuz mu siz ?
S sophie34 Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 8 Emoji Skoru 6 Puanlar 6 17 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Redshifted #7 Başlık epey eski ama ben tecrübemi paylaşmak için yazmak istedim. Doğal görünümlü burun estetiği için tavsiye edebilirim. 6 ay önce ameliyat oldum kendisine.
Başlık epey eski ama ben tecrübemi paylaşmak için yazmak istedim. Doğal görünümlü burun estetiği için tavsiye edebilirim. 6 ay önce ameliyat oldum kendisine.
O ozgeist Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yaş 48 26 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Redshifted #8 Merhaba ücreti ne kadar acaba yazabilir misiniz?