Dr. Hakkı Yücel Demir Hasta yorumları (Burun Estetiği)

kimse bişey yazmamış en azından ben yazayım tekrar :) Yücel beye dün ameliyat oldum hiç ağrım yok tampon olmasına ragmen çokda rahatım ve benim burun kemiğim c harfi şeklindeydi öyle söylim siz ne kadar kötü durumda olduğunu anlayın :)
ilk defa anestezi uygulanacağı için çok korkuyodum ama daha asansörde sakinleştiriciden dolayı tuhaflık başladı :)
ameliyathanede müzik çalıyodu yücel bey bu şarkıyı severmisin dedi bi tek onu hatırlıyorum :) yukarı kim çıkardı kim giydirdi hiç haberim bile yok.
Kötü tarafı anestezinin etkisi bende biraz uzun sürdü demir eksikliği olduğu için geç uyanabilirsin demişlerdi zaten
midem çok bulandı ve bi kere çok afedersiniz istifra ettim ondan sonra beni tutabilene aşkolsun çok rahatladım hiç durmadım yerimde
24 saat geçmeden yazıyorum bunları sizlere :) çok cana yakın samimi ilgili her şeyiyle dört dörtlük bi doktor kesinlikle tavsiye ediyorum şikayetiniz olduğunda 7/24 rahatlıkla ulaşabileceğiniz bi doktor yücel bey sorusu olanlar cevap verebilirim :1:

kimse bişey yazmamış en azından ben yazayım tekrar :) Yücel beye dün ameliyat oldum hiç ağrım yok tampon olmasına ragmen çokda rahatım ve benim burun kemiğim c harfi şeklindeydi öyle söylim siz ne kadar kötü durumda olduğunu anlayın :)
ilk defa anestezi uygulanacağı için çok korkuyodum ama daha asansörde sakinleştiriciden dolayı tuhaflık başladı :)
ameliyathanede müzik çalıyodu yücel bey bu şarkıyı severmisin dedi bi tek onu hatırlıyorum :) yukarı kim çıkardı kim giydirdi hiç haberim bile yok.
Kötü tarafı anestezinin etkisi bende biraz uzun sürdü demir eksikliği olduğu için geç uyanabilirsin demişlerdi zaten
midem çok bulandı ve bi kere çok afedersiniz istifra ettim ondan sonra beni tutabilene aşkolsun çok rahatladım hiç durmadım yerimde
24 saat geçmeden yazıyorum bunları sizlere :) çok cana yakın samimi ilgili her şeyiyle dört dörtlük bi doktor kesinlikle tavsiye ediyorum şikayetiniz olduğunda 7/24 rahatlıkla ulaşabileceğiniz bi doktor yücel bey sorusu olanlar cevap verebilirim :1:

Merhaba, Ben de düşünüyorum aynı doktora gitmeyi. Nasıl memnun musunuz ?

Merhaba, Ben de düşünüyorum aynı doktora gitmeyi. Nasıl memnun musunuz ?

. Acikcasi su doktoru bu doktoru israrla tavsiye ediyorum demenin anlamsiz oldugunu dusunuyorum. Samimiyetime inanirsaniz gidin ve Dr beyi gorun muayene olun resminizi ceksin. 7/24 ulasabilirsiniz evet bu dogru hatta ulasamazsaniz gonul koymayin isimi bitirir bitirmez cagrinizi yanitlarimder ve cok icten bunu yapar. 5 subatta ameliyat oldum guzel tepkiler aliyorum.

Anliyorum tavsiyeniz icin tesekkur ederim. İlk randevu ucretli diye duymustm ama dogru mu acaba? Bir de siz ameliyat sonucundan memnun musunuz ?

Anliyorum tavsiyeniz icin tesekkur ederim. İlk randevu ucretli diye duymustm ama dogru mu acaba? Bir de siz ameliyat sonucundan memnun musunuz ?
Merhaba tekrar Doktorbeyin cep tlf numaralarina sayfasindan ulasin bizzat kendisiyle konusun bence. Muayene ucreti odemedim konusuda gecmedi. Memnunmuyum kismi komik cok kucuk bir yuzum buyuk bir burnum vardi. Okadar degistiki hala saskinim. Ilerde bir sorun cikmasa sevdim but halimi.

Merhaba tekrar Doktorbeyin cep tlf numaralarina sayfasindan ulasin bizzat kendisiyle konusun bence. Muayene ucreti odemedim konusuda gecmedi. Memnunmuyum kismi komik cok kucuk bir yuzum buyuk bir burnum vardi. Okadar degistiki hala saskinim. Ilerde bir sorun cikmasa sevdim but halimi.

peki medicana hastanesine mi gittinz yoksa doktor beyin kendi yeri var mı?

peki medicana hastanesine mi gittinz yoksa doktor beyin kendi yeri var mı?
Slm Doktorbeyin özel kliniği yok sanirsam. Cep numarasindan aradim randevu talepettim. Gittim muayenemi oldum resimlerimi cekti kendi uygun gordugu duzeltmelerden bahsetti fikrimi sordu. Birkacgun icinde orjinal resmim olasi duzeltmerin photoshoplanmis halini gonderdi. 100 de 100 aynisi olur diyemem dedi ancak bir degisiklik olmaz ve boyle kalirsa 100 de 100 daha iyisini yapti diyebilirim.

arkadaşlar hakkı yücel demire ameliyat olan varmı?

ameliyat oldunuzmu bilmiyorum ama ben cevap yazayım yinede .. 2009 yılında Yücel bey yaptı benim burun ameliyatımı...ben sonuçtan çok memnun kaldım,çevremden de çok olumlu geri dönüşler aldım..Doktor bey net bilgiler veriyor,merak ettiğiniz her soruya sabırla vevap veriyor..ameliyat sonrası takip konusundada gayet iyiydi..

ameliyat oldunuzmu bilmiyorum ama ben cevap yazayım yinede .. 2009 yılında Yücel bey yaptı benim burun ameliyatımı...ben sonuçtan çok memnun kaldım,çevremden de çok olumlu geri dönüşler aldım..Doktor bey net bilgiler veriyor,merak ettiğiniz her soruya sabırla vevap veriyor..ameliyat sonrası takip konusundada gayet iyiydi..

resim atabilir misniz özelden? dr hakkı yücel demir'in yaptığı burun resimleri görmedim de hiç?merak ediyorum

Arkadaşlar merhaba...

Opr.Dr. Hakkı Yücel DEMİR hakkında benimde söylemek istediklerim var.
ameliyat olmak için araştırıyorsanız kararı siz verin...

4 yıl önce ameliyat oldum, yücel hoca o zaman Ankara Medicana'da görev yapıyordu.
burun estetiği yaptırdım.
çok istiyordum. burun kemiğimde ve nefes almam da sorun olmadığı için sadece törpüleyip ucunu toplatmak istedim.
konuştuk ve ameliyat oldum. ( kredi çektim ameliyat için bu arada ne kadar istediğim düşünün!!!!!!) benden yaklaşık 1 ay önce ise ablam ameliyat oldu o konuya birazdan geleceğim daha vahim...

//////////

ameliyatı oldum. burun deliklerim yamuktu....
gittim ve acil serviste lokal anestezi ile burun deliklerimi kenarından kesti düzeltmeye çalıştı!!!!
şimdi burun deliklerimin iç kısmında kesildiği belli oluyor...

ayrıca burnumda çok da bir değişiklik olmadı.
ben kendisine böyle bir burun tarif etmediğimi gayet kalkık ve hokka gibi duran bir burun istediğimi söyledim...
cevap olarak "ben size estetik gibi durmayan bir burun yaptım, doğal dursun" diye dedi.
iyi de ben bu işlem için kredi çektim hayalimi anlattım. olmayacaksa istediğim bana söyleseydiniz. ameliyatı yaptırmaz ve kredi çekmezdim..

sağdan ve sol profilden farklı duran bir burun istemedim ki..
2. bir ameliyat omayı düşünüyorum ama asla ve asla dr. YÜCEL demir'e değil...

gelelim ablama...
ablam aslında nefes alamadığı için gitti.
klasik deviasyon ameliyatı. önceliği sağlıktı estetik görüntü değildi.
ablamın burnunun son hali çok kötü.
var olan burnunu bırakın estetik görüntü ile düzeltmeyi bozdu. ablamın ip ince burnu küt şekilde iniyor ve burnunun ucu yamuk çökük...
ama çökük demem,, yumruk yemiş gibi bir çökme değil.

hamuru top şeklinde yapıp bir parmağınızla bastırdığınızı hayal edin,,
ve burnunuzun ucunun öyle çökük bir kısmının ise küt şekilde olduğunu düşünün..

ve yücel hoca bunu düzeltmek için hiç bir şey ama yapmadı....
ablam 2. kez ameliyat olsa, sonucun ne olacağı konusunda bir fikrimiz olmadığı için cesaret edemiyoruz.

isteyenler mail adresini gönderebilir ,, fotoğrafları da ulaştırabilirim...

burun çok ama çok önemli,,
ve ne yazık ki biz çok mutsuz olduk.
ablam bir arkadaşından duymuş yücel demir'i... biz iyi bir hoca diye düşündük. sonuçta medicana özel bir hastane.

ablam ameliyat olduğu gün ben de yaptıracağım dedim ve o gün randevumu aldım..
ameliyat oldum.
bir kaç ay bekleseydim ablamın durumu ortaya çıkmış olacaktı.
KESİNLİKLE YAPTIRMAZDIM.....

Biz hata yapmışız....
çok pişmanız. karar sizin.
isteyen olursa mail adresinizi yazın.
fotoğrafları da ulaştırabilirim.

son karar sizin....

biz medicana özel hastane kötü bir dr ile çalışmaz diye düşündük...
şimdi kendisi park oranda klinik açmış,,,
bence iyi araştırın... çok lüks bir yerde kliniği olması iyi bir dr olduğunu göstermiyor.

uzun uzun yazdım...
karar sizin....

Ameliyattan önce buraya iyi şeyler yazabilirdim gözüm sağlam boşandığı için ama ameliyatın benim hayatımı karartacak derecede başarısız olması ve çektiğim acılar bin zorlukla denklestirdigim para boşa gitti.
DR HAKKI YUCEL DEMIR ONCE SIZI AMELIYATA IKNA EDER. SOZDE YAPTIGI INDIRIM ICIN FATURA VERMEDEN ELDEN AMELIYAT GUNU ACIBADEM DE OADA ELDEN PARAYI DAHA AMELIYATA GIRMEDEN ALIR. AMELIYAT SONRASI YASADIGINIZ SIKINTIDA BULMANIZ IMKANSIZ ASISTANI YUCEL BEY SEMINERDE DER YALAN DR BEY TATILDEDIR INSTAGRAMDAN FOTOGRAF PAYLASIR SIZ ACI CEKERKEN MUHATTAP BULAMAZSINIZ. AMELIYATINIZDA SIKINTI VARSA KACAR SIZI AZARLAR HAKARET EDER KOVMAKTAN BETER EDER. ELDEN PARA ALDI FATURA YOK BIR SURU KAGIT IMZALATTI AMA YUCEL BEY ALLAHIN DA ADALETI VAR UNUTMA SEN O ALDIGIN HARAM PARAYI TATLI TATLI YE HESABINI RABBIM SORACAKTIR SENI ALLAHA HAVALE EDIYORUM. BEN SIKAYETLERE INANMADIM BENI IKNA ETTI CUNKU BASIMA GELDI SIZ DIKKAT EDIN. NE KOTU YORUMLAR NE SIZIN DURUMUNUZ ADAMIN UMRUNDA DEGIL AMA ALLAH VAR ALLAH YUCEL BEY UNUTTUGUN ALLAH SENI ONUN ADALETINE BIRAKIYORUM

BASARISIZ YAPTIĞI AMELIYATIN ARKASINDA DURMUYOR SIZI HER ANLAMDA CARESIZ VE MAĞDUR BIRAKIYOR ÖYLE INSTAGRAM PAYLASIMLARINA KAMMAYIN BENI DE PAYLAŞTI Tek açıdan sonuç kötü düzeltme yapmıyor yapsa ne olacak sanki onu düzgün mu yapacak param çektiğim acılar hep boşa gitti tek kötü söz söylemeden azar ve hakarete maruz kaldım

Yücel demir e ameliyat olmak hayatınızda yapacağınız en büyük hatalardan biri. Hatalı ameliyat yapıp hatasını kabul etmeyen bir insan.....

BASARISIZ YAPTIĞI AMELIYATIN ARKASINDA DURMUYOR SIZI HER ANLAMDA CARESIZ VE MAĞDUR BIRAKIYOR ÖYLE INSTAGRAM PAYLASIMLARINA KAMMAYIN BENI DE PAYLAŞTI Tek açıdan sonuç kötü düzeltme yapmıyor yapsa ne olacak sanki onu düzgün mu yapacak param çektiğim acılar hep boşa gitti tek kötü söz söylemeden azar ve hakarete maruz kaldım
Aynen öyle. Ameliyat öncesi tatlı dilli. Ama ameliyat sonrası hiç bir şekilde yaptığına sahip çıkmıyor. Doktorunuzu ıyi araştırın.

Sosyal medya hesaplarına hep tek açıdan fotoğraf koyuyor çünkü yaptığı burun her açıdan farklı şekil. Ona göre iyi olan acıyı koyuyor insanları kandırıyor. Sağ profille sol birbirinden farklı karşıdan bakıldığında iki profil farklı olduğu için o kadar kötü görünüyor ki burun delik şekilleri bile farklı ve sana salak muamelesi yapıyor ben iyi burun yaptım diyor goz var yahu çıldırıcam. Bir taraf kalın bir taraf ince rezil bir halde bırakıyor. Zehir zıkkım olsun param hergün bu üzüntü ile yasiyorum.

Bekle iyi olacak bekle düzelecek diye kandırıyor 6 aya yakın karakteri ortaya çıkıyor. Ya zaten ilk ay burnunun şekli kötü olduğu belli diyorsun ya burunun problemini bekle diyor sadece şişlik iner şekil değişmezki şimdi burnumda sarma var uç kısmına kıkırdak fazla koyduğundan. Ben kötü yoruma itibar etmedim yandım siz yanmayin şimdi ikinci ameliyat olacağım fiyatlar çok pahalı ve her doktor kabul etmiyor öyle bir caresizlikte kaliyorsunuz

Elimde faturam yok ya vermedi fatura için para istedi kaldım böyle ortada. Memnunum diyen yalan ya ameliyattın ilk haftası bende olumluydum sargı acildi fiyasko. Ben bu burunla insan içine çıkmak istemiyorum sosyal hayatımı bitirdi özgüvenimi bitirdi ve insana o kadar değer vermiyor ki umrunda bile değil parayı aldı herşey bitti. Sana attığı kazık şurdaki yakarman bile umrunda değil. Hergün Rabbime dua ediyorum yanına kalmasın benim çektiğim bu aci onun yanına kalmasın zehir zıkkım olsun aldığı para. Rabbimin adaleti büyüktür.

En son gittiğimde konuşmak için o kadar çirkin muamelesiyle karşılaştım ki yazıklar olsun dedim bildiğin kovuyor ya kavga eder uslupla o kibar kibar konuşan canım balım gülüm diyen adam hakaret ediyor o şokla tepki bile veremeden kalakalıyorsun. Benim gibi olan o kadar cok kisi ile iletişime geçtim ki medical den beri bir sürü insanı mağdur etmiş ve etmeye devam ediyro yazıklar olsun herkese aynı şeyi yapıyor. Zayıflamak için ameliyat ettiği insanlar dahi mağdur kazandığın haram haram ben helal etmiyorum yap sen zevki sefani benim gibi garibanin parasiyla elbette Rabbimin ilahi adaleti tecelli eder.

Back
X