Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse bişey yazmamış en azından ben yazayım tekrar :) Yücel beye dün ameliyat oldum hiç ağrım yok tampon olmasına ragmen çokda rahatım ve benim burun kemiğim c harfi şeklindeydi öyle söylim siz ne kadar kötü durumda olduğunu anlayın :)
ilk defa anestezi uygulanacağı için çok korkuyodum ama daha asansörde sakinleştiriciden dolayı tuhaflık başladı :)
ameliyathanede müzik çalıyodu yücel bey bu şarkıyı severmisin dedi bi tek onu hatırlıyorum :) yukarı kim çıkardı kim giydirdi hiç haberim bile yok.
Kötü tarafı anestezinin etkisi bende biraz uzun sürdü demir eksikliği olduğu için geç uyanabilirsin demişlerdi zaten
midem çok bulandı ve bi kere çok afedersiniz istifra ettim ondan sonra beni tutabilene aşkolsun çok rahatladım hiç durmadım yerimde
24 saat geçmeden yazıyorum bunları sizlere :) çok cana yakın samimi ilgili her şeyiyle dört dörtlük bi doktor kesinlikle tavsiye ediyorum şikayetiniz olduğunda 7/24 rahatlıkla ulaşabileceğiniz bi doktor yücel bey sorusu olanlar cevap verebilirim![]()
Merhaba, Ben de düşünüyorum aynı doktora gitmeyi. Nasıl memnun musunuz ?
Merhaba tekrar Doktorbeyin cep tlf numaralarina sayfasindan ulasin bizzat kendisiyle konusun bence. Muayene ucreti odemedim konusuda gecmedi. Memnunmuyum kismi komik cok kucuk bir yuzum buyuk bir burnum vardi. Okadar degistiki hala saskinim. Ilerde bir sorun cikmasa sevdim but halimi.Anliyorum tavsiyeniz icin tesekkur ederim. İlk randevu ucretli diye duymustm ama dogru mu acaba? Bir de siz ameliyat sonucundan memnun musunuz ?
Merhaba tekrar Doktorbeyin cep tlf numaralarina sayfasindan ulasin bizzat kendisiyle konusun bence. Muayene ucreti odemedim konusuda gecmedi. Memnunmuyum kismi komik cok kucuk bir yuzum buyuk bir burnum vardi. Okadar degistiki hala saskinim. Ilerde bir sorun cikmasa sevdim but halimi.
Slm Doktorbeyin özel kliniği yok sanirsam. Cep numarasindan aradim randevu talepettim. Gittim muayenemi oldum resimlerimi cekti kendi uygun gordugu duzeltmelerden bahsetti fikrimi sordu. Birkacgun icinde orjinal resmim olasi duzeltmerin photoshoplanmis halini gonderdi. 100 de 100 aynisi olur diyemem dedi ancak bir degisiklik olmaz ve boyle kalirsa 100 de 100 daha iyisini yapti diyebilirim.peki medicana hastanesine mi gittinz yoksa doktor beyin kendi yeri var mı?
arkadaşlar hakkı yücel demire ameliyat olan varmı?
ameliyat oldunuzmu bilmiyorum ama ben cevap yazayım yinede .. 2009 yılında Yücel bey yaptı benim burun ameliyatımı...ben sonuçtan çok memnun kaldım,çevremden de çok olumlu geri dönüşler aldım..Doktor bey net bilgiler veriyor,merak ettiğiniz her soruya sabırla vevap veriyor..ameliyat sonrası takip konusundada gayet iyiydi..
Aynen öyle. Ameliyat öncesi tatlı dilli. Ama ameliyat sonrası hiç bir şekilde yaptığına sahip çıkmıyor. Doktorunuzu ıyi araştırın.BASARISIZ YAPTIĞI AMELIYATIN ARKASINDA DURMUYOR SIZI HER ANLAMDA CARESIZ VE MAĞDUR BIRAKIYOR ÖYLE INSTAGRAM PAYLASIMLARINA KAMMAYIN BENI DE PAYLAŞTI Tek açıdan sonuç kötü düzeltme yapmıyor yapsa ne olacak sanki onu düzgün mu yapacak param çektiğim acılar hep boşa gitti tek kötü söz söylemeden azar ve hakarete maruz kaldım