Dr. Hanifi Kaya burun estetiği

senayyg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2017
21
0
1
30
Merhaba arkadaşlar hanifi kaya ya ameliyat olmayı düşünüyorum ama internette yada sosyal medyada pek bişey bulamadım bilgisi olan yaptıran veya bilen varmı şimdiden teşekkür ederim .

Kbb uzmanı galiba bağcılar tarafında bir tane kız vardı kk yaptırmıştı kız çok mutsuzdu .ilk burnunda ameliyat edilecek taraf yok yok yere parçalamış biçmiş ve çok ilgisiz olduğunu söyledi kız herşey ameliyat olana kadar. çok mecbur i değilse olma o kadar risk almaya gelmez

bi tanıdığım önerdi banada ama o erkek memnun olduğunu söylüyor ama erkek burnuyla bayan burnu farklı başka yaptıranda bulamadım birde hafif eğrilik var kaza geçirdim onun için olmak istiyorum ama çok kafam karışık hakkında fazla bi bilgi yok.

Kendisinden hasat bilgileri iste ara hepsiyle görüş dediğim dediğim çok mutsuzdu Allah size yasä
Yasatmasin

Merhaba arkadaşlar hanifi kaya ya ameliyat olmayı düşünüyorum ama internette yada sosyal medyada pek bişey bulamadım bilgisi olan yaptıran veya bilen varmı şimdiden teşekkür ederim .
Merhaba ameliyat oldunuz mu ben 2 ay önce oldum?

Merhabalar 2 hafta sonra Hanifi Kaya’ya ameliyat olacağım ama korkularım var siz memnun kaldınız mı?

Bende ameliyat oldum ama deliklerimi eşit yapmadı hiç bir arkadaşımın burnu istediği gibi olmadı 5 kişi olduk hepimizin burnu düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…