Dr hasan emre koçaka ameliyat olan varmı? Ben muayene gittim o kadar pişman oldum ki resmen dolandiriyor insanlari ya 55 diye gidiyorsun 77 bin cikiyo

hayat3443

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
6
0
1
30
Dr hasan emre koçaka ameliyat olan varmı? Ben muayene gittim o kadar pişman oldum ki resmen dolandiriyor insanlari ya 55 bin diye gittim aksamina bana 70 bin burun ücreti cikartilar

Bu doktorlar şaşırdı iyice türk hastalara asla tenezzül etmiyorlar bu fiyatlar ne ya. Aynısı Serkan Barışkan da benim başıma geldi. randevu öncesi 40 bin demişti, görüşmeye gittim fotoşop yaptı 60 bin istedi. Burnum da öyle zor bir burunda değil yani. şaka gibi revizyon olsa neyse yine fazla ama ilk kez yapılacak operasyon için çok çok gereksiz fazla rakamlar bunlar.

Bu doktorlar şaşırdı iyice türk hastalara asla tenezzül etmiyorlar bu fiyatlar ne ya. Aynısı Serkan Barışkan da benim başıma geldi. randevu öncesi 40 bin demişti, görüşmeye gittim fotoşop yaptı 60 bin istedi. Burnum da öyle zor bir burunda değil yani. şaka gibi revizyon olsa neyse yine fazla ama ilk kez yapılacak operasyon için çok çok gereksiz fazla rakamlar bunlar.
Merhabalar bende o doktora haftaya gidicem önerirmisinjz sizce iyimi

Back
X