Dr.Hasan Fındık ve burun

wllmut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
119
73
13
Hasan Fındık'ta burun ameliyatı olanlar özellikle revizyon yaptıranlar var mı kızlar var ise foto atabilirler mi?
kendisine hem revizyon hem popo silikonu ameliyatı olacağım heyecanla bekliyorum.
kendisine güveniyorum hiç yaptığı burunlar nasıl diye de sormadım meme ameliyatında olduğu gibi onda da süper iş çıkaracağından şüphem yok ama heyecan arttıkça merak artıyorrrr :KK22::p:KK68::KK36::confused::confused::confused::KK9::KK73::KK73:

Son düzenleme:
Hasan Fındık'ta burun ameliyatı olanlar özellikle revizyon yaptıranlar var mı kızlar var ise foto atabilirler mi?
kendisine hem revizyon hem popo silikonu ameliyatı olacağım heyecanla bekliyorum.
kendisine güveniyorum hiç yaptığı burunlar nasıl diye de sormadım meme ameliyatında olduğu gibi onda da süper iş çıkaracağından şüphem yok ama heyecan arttıkça merak artıyorrrr :KK22::p:KK68::KK36::confused::confused::confused::KK9::KK73::KK73:
Ben daha önce başka bir doktora iki kez burun ameliyatı oldum. Burnum Zaman sonra çok kötü bir duruma geldi. Hasan hoca birçok doktorun ellemek istemediği burnumu yapmayı kabul etti :) revizyon ameliyatını kendisine oldum,çok memnunum ;) Açtığım konularda sürecimi okuyabilir,izlemeye alırsan birkaç sonucumu görebilirsin ;)

Bu arada popo silikonu hep hayalim ama Hasan Hocam gerek yok diyip yapmıyor :)) Ameliyt olursan sonucu nu merak ederim ;)

Back
X