DR.Hasan Poyraz Hakkında

ELIF YILMAZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
1
0
1
34
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum inşallah doğru yere yazıyorum :) Burdan burun ameliyatı olacaklara önerim olacak. Ben 1 buçuk ay önce koşuyolunda Dr.Hasan Poyraza ameliyat oldum. Kesinlikle hiçbir ağrım olmadı 1 gece özel hastanede kaldım çok ilgililerdi. Ameliyattan kesinlikle korkmayın narkozla hiçbirşey hatırlamıyorsunuz uyuyup uyanıyorsunuz. 3 gün tampon kısmı sıkıntılı o da ağızdan nefes alıyorsunuz ama tamponlar çıktığında çok rahatlayacaksınız. 2 haftada bütün herşey bitmiş olacak bantlarda çıkacak ve harika bir burna kavuşacaksınız. İlk bantlar çıktığında burnunuz şiş olacağından dolayı yamuk gibi gelebilir ama sabredin zamanla hergeçen gün düzeliyor gün geçtikçe daha güzel oluyor. Etrafımdaki arkadaşlarımda çok beğendi ve onlarda ameliyat olmayı düşünmeye başladı.etrafımdan güzel yorumlar aldıkça daha da mutlu oluyorum.Dr. Hasan poyraz'ı ameliyat olacaklara kesinlikle tavsiye ediyorum :)

Selam kesinlikle bende tavsiye ediyorum on beş gün önce oldum ameliyat şuan çok rahatim ve çok korkmama rağmen hic agrim sızım olmadı kesinlikle gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsninz Hasan beye..

Eki Görüntüle 1902568 IMG_7226.webp Merhabalar ben Dilek. Hasan poyraza 27 gün önce ameliyat oldum.kemik kırıldı deviasyon ,estetik bir buruna yapılabilecek ne varsa yapıldı.morardım karardım şiştim bir araba sopa yemiş kadar dağıldım 15 gün sonunda hepsi geçti ve şuan şişliklerim sadece burnumun ucunda kaldı o da 1,5 ayı tamamlayana kadar geçicek.bende durum bu sonuçtan çok memnunum Hasan hoca yı tercih etmemde kadınlar kulübündeki yorumların çok etkisi var.bende birilerini doğru yönde etkilemek amacıyla bunları yazıyorum.Hasan poyraz son derece işinde tecrübeli işini iyi bilen ve yapan bi doktor binlerce ameliyat tecrübesi var tamam senin bir tane burnun var ama O burnunda ancak güvendiğin birine emanet edebilirsin gidin bi görüşün ne demek istediğimi anlayacaksınız.yeri koşuyolunda telefonu0 (216) 340 28 08 .ben sonuçtan çok memnunum çok doğal suratıma uygun nefis bir burnum oldu darısı isteyen herkesin burnuna

Eklentiler

• IMG_7301.webp
    IMG_7301.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 368
  • IMG_7306.webp
    IMG_7306.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 523
  • IMG_7320.webp
    IMG_7320.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 543
  • IMG_7372.webp
    IMG_7372.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 714
  • IMG_7629.webp
    IMG_7629.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 392
  • IMG_7627.webp
    IMG_7627.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 460
Ben 15 gün önce Dr. Hasan Poyraz'a burun ameliyatı oldum. Ameliyat sürecinde ailem yanımda olmadığı için açıkçası başta çok tedirgindim. Fakat Hasan Bey'le görüştükten sonra ona güvenip hünerli ellerine kendimi teslim ettim. Sağolsun ameliyattan önce de sonra da benimle kendi kızı gibi ilgilendi. Sonuçtan inanılmaz memnunum. Benim en korktuğum şey yapay bir burun görüntüsüydü ve bunu kendisiyle de ameliyat öncesinde konuşmuştum. Şu an burnum aşırı doğal duruyor. Şişliklere rağmen ( ameliyat olalı daha çok kısa bir süre geçtiği için şiş) gören herkes "estetik değilmiş gibi duruyor" dedi. Dr. Hasan Poyraz'ı şiddetle tavsiye ediyorum. Burun ameliyatı olmayı düşünüyorsanız öncesinde mutlaka Koşuyolu'ndaki kliniğine uğrayın derim. Kendisi hem çok sıcakkanlı hem de çok ilgili birisi.... Ben çok memnun kaldım :)

Back
X