Merhaba; size Hasan bey ile geçen 9 aylık sürecimi eksiksiz anlatmak isterim. Hasan bey ile tanışmam bir arkadaş tavsiyesi sayesinde gerçekleşti ve “iyiki” kelimesi en çok buna yakıştı. Hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez Hasan beyle görüşmeye başladık ve onun samimiyeti, espritüel tavırları ve gerçekçiliği bizi onunla devam etmeye zorlayan sebeplerdendi. Öyle çok çok vitamin alayım bir avuç ilaç kullanayım diyorsanız Hasan beyle hiç görüşmeyin derim; Çünkü tamamen doğru beslenerek, sevmediğiniz yiyeceklere alternatifler sunarak bu süreci tamamlamanıza sadece Hasan bey yardımcı olabilir. Artık herhangi bir tahlil yapmadan tüm hamilelere 3-4 tane vitamin veriyor. Bunu nerden mi biliyorum? Bir çok hamile arkadaşım amaçsızca ilaçlar kullandılar ve tabiki merakıma yenik düşerek bende 1 kere başka bir doktora gittim ve bana verdiği reçeteyi görmenizi isterdim. Bunları neden veriyorsunuz diye sorduğumda tüm gebelere verdiklerini söyleyerek beni şaşırttılar, eşim ve ben çok korktuk çünkü acaba bir sorun mu gördü doktor diye paranoyaklaştık. O gün doğru doktorla devam ettiğimizi bir kez daha anladık. Moraliniz mi bozuk? Canınızı sıkan birşeyler mi oldu? Bebeğiniz bir türlü yüzünü göstermiyor mu? Telaş yapmayın çünkü Hasan bey moralinizi tavan yaptıracak şeyler anlatacaktır, tabi yüzünü göstermeyen bebeğiniz içinse sizi tatlı menüler bekliyor olacak çünkü Hasan bey asla sizi memnuniyetsiz bir şekilde muayenehanesinden çıkarmayacaktır. Ufak tefek basit sebepler sunarak sizi asla sezeryan Doğuma sevketmeyecektir, her zaman normal doğumu destekleyerek sizi bu sürece hazırlayacak ve bu yaşayacağınız deneyimin hayatınızda ki en kolay şey olduğuna sizi inandıracaktır. Güle oynaya doğuma gittiğim gün aklımdan çıkmıyor, çocuklar gibi el ele tutulaşarak gitmiştik. Her zaman önce sizi düşünen maddiyatı çooook arka planlara atan, her aradığınızda gece gündüz ona ulaşabileceğiniz muhteşem bir doktor. Hamileliğim sürecinde hiç bir aramam cevapsız kalmadı, her zaman gece gündüz gerekli gereksiz tüm aramalarıma ve saçma bile olsa tüm sorularıma cevap buldum. Hamileliğimde 40 haftamı doldurmuştum ve normal Doğum için bekliyorduk ki büyük gün geldiğinde sancılarımı hissedemedim. Bebeğim tehlikeye girdi. Bana gelip sezeryana girmem gerektiğini söylediğinde onu hiç sorgulamadım ve bir an bile tereddüt etmedim çünkü sonsuz güveniyordum. Bebeğime sağlıklı bir şekilde kavuşmamı sağladı. Bir doktor hastasının güvenine sahipse, gerçekten iyi bir doktor olduğu içindir. Şimdi bebeğim 3 aylık, ona her baktığımda şükrediyorum. İyiki iyiki iyiki Hasan bey...