Dr Havva Duru İpek’e estetik olan var mı?

evren1602

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2022
12
2
1
26
Merhaba burun estetiği olmak istiyorum yıllardır çok araştırıyorum sonunda sanırım havva duru ipek’e ameliyat olacağım ancak çevremde hiç ona ameliyat olmuş biri yok. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var kızlar ister özelden ister buradan konuşalım. Çünkü burun çok önemli bi konu bilmeden ameliyat olmak istemiyorum

Merhaba burun estetiği olmak istiyorum yıllardır çok araştırıyorum sonunda sanırım havva duru ipek’e ameliyat olacağım ancak çevremde hiç ona ameliyat olmuş biri yok. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var kızlar ister özelden ister buradan konuşalım. Çünkü burun çok önemli bi konu bilmeden ameliyat olmak istemiyorum
Bugün görüştüm kendisiyle baya yarım saat falan süreçle ilgili bilgi verdi ameliyat sonrası olacak burun şeklimin artıları ve eksilerini belirtmesi de hoşuma gitti ve ameliyat olmaya karar verdim

Bugün görüştüm kendisiyle baya yarım saat falan süreçle ilgili bilgi verdi ameliyat sonrası olacak burun şeklimin artıları ve eksilerini belirtmesi de hoşuma gitti ve ameliyat olmaya karar verdim
Başka doktorlarla da görüştünüz mü?

Başka doktorlarla da görüştünüz mü?
Alperen akpınar diye bi doktorla online görüşmüştüm yaptığı burunlar çok güzel ve konuşurken de ilgili gibiydi. Yüz yüze görüşme için asistanım size ulaşır dedi aylarca bekledim ben yazdım en sonunda randevu yoktu. Şimdi başka bir kliniğe geçmiş ama iletişim kurana kadar canım çıktı. Başka biriyle de görüşmedim sonra

Alperen akpınar diye bi doktorla online görüşmüştüm yaptığı burunlar çok güzel ve konuşurken de ilgili gibiydi. Yüz yüze görüşme için asistanım size ulaşır dedi aylarca bekledim ben yazdım en sonunda randevu yoktu. Şimdi başka bir kliniğe geçmiş ama iletişim kurana kadar canım çıktı. Başka biriyle de görüşmedim sonra
Ben tek doktorla görüşerek ameliyat oldum. Şu an acaba başkalarıyla da görüşsem iyi mi olurdu diye düşünüyorum. O yüzden sordum size de.

Ben tek doktorla görüşerek ameliyat oldum. Şu an acaba başkalarıyla da görüşsem iyi mi olurdu diye düşünüyorum. O yüzden sordum size de.
Benim çok uzun zamandır istediğim bir ameliyat ama doktor bakma evresine cesaret edememiştim bir türlü. O yüzden görüşünce içime sindiği için bu doktorda karar kıldım, nasıl bir burun istediğimi söylediğimde de yaptığı simülasyonda direkt birebir istediğim burun şeklini yaptı. Hastasını güzelce dinleyip istekleri doğrultusunda hareket etmesi de hoşuma gitti açıkçası. Güzel doktor bulmak hem çok zor hem de fiyatlar çok uçuk maalesef. Siz memnun değil misiniz ameliyat sonucunuzdan? Ne kadar oldu ameliyat olalı ve kime oldunuz? Cevaplamak isterseniz diye soruyorum tabi

Benim çok uzun zamandır istediğim bir ameliyat ama doktor bakma evresine cesaret edememiştim bir türlü. O yüzden görüşünce içime sindiği için bu doktorda karar kıldım, nasıl bir burun istediğimi söylediğimde de yaptığı simülasyonda direkt birebir istediğim burun şeklini yaptı. Hastasını güzelce dinleyip istekleri doğrultusunda hareket etmesi de hoşuma gitti açıkçası. Güzel doktor bulmak hem çok zor hem de fiyatlar çok uçuk maalesef. Siz memnun değil misiniz ameliyat sonucunuzdan? Ne kadar oldu ameliyat olalı ve kime oldunuz? Cevaplamak isterseniz diye soruyorum tabi
Aynı şekilde ben de uzun zamandır istiyordum ve doktorla da güzel anlaşınca hemen karar verdim. Burun ucum düştü benim istediğim gibi olmadı. 5 ay önce oldum. Doktorum ismi bilinen biri değil.

Aynı şekilde ben de uzun zamandır istiyordum ve doktorla da güzel anlaşınca hemen karar verdim. Burun ucum düştü benim istediğim gibi olmadı. 5 ay önce oldum. Doktorum ismi bilinen biri değil.
Burun ucuna ameliyatsız ufak müdahalelerle düzeltme yapabiliyolar diye duymuştum sanki canınızı sıkmayın 🌸

Merhaba ben de havva hanıma ameliyat olmak istiyorum ama çok korkuyorum, memnun kaldınız mı lütfen bilgi verebilir misiniz?
Ameliyat olalı çok olmadı yarın alçılarım çıkıcak henüz ama gözüm kapalı tavsiye edebilirim havva hanımı. Çok ilgili ve insanı gerçekten rahatlatıyor. Üstelik harika burunlar yapıyor bence inanılmaz bir yetenek. Instagram sayfasında 16 kasım günü paylaştığı hastası benim hatta dilersen oradan bakabilirsin

Yardımınız için çok teşekkür ederim umarım her şey istediğiniz gibi olur... ben de sanırım havva hanıma ameliyat olacağım umarım benim için de güzel olur :D

Yardımınız için çok teşekkür ederim umarım her şey istediğiniz gibi olur... ben de sanırım havva hanıma ameliyat olacağım umarım benim için de güzel olur :KK70:
çok teşekkürler şimdiden geçmiş olsun umarım sizin süreciniz de harika olur :)

çok teşekkürler şimdiden geçmiş olsun umarım sizin süreciniz de harika olur :)
Tampon çıktıktan sonra tekrar yazabilir misiniz burun delikleriniz eşit oldu mu, istediğiniz sonuca kavuşabildiniz mi? ben çok çok stresliyim çünkü de.... :(

Tampon çıktıktan sonra tekrar yazabilir misiniz burun delikleriniz eşit oldu mu, istediğiniz sonuca kavuşabildiniz mi? ben çok çok stresliyim çünkü de.... :KK43:
Bugün tamponlar ve atel çıktı aşırı rahatladım. Burun deliklerim eşit gayet memnunum. Burnum çok şiş şu an ama normal yani izlediğim videolarda da herkesinki öyleydi. Ödemi önlemesi için ten rengi bantlar taktı bir hafta da onlar durucak. Tam olarak burnumun şeklinden bahsedebilmem için şu an çok erken en az 1 ay gerekir diye düşünüyorum ama şu anlık herhangi bir sıkıntım yok

Merhaba ben de doktor araştırıyorum şuanda dr volkan sünter ile dr havva duru ipek arasında kaldım siz yaptıralı aradan zaman geçmiş memnun musunuz bir de havva hanımın sayfasından yandan birçok görsel var ama önden bulamadım çok fazla burnunuz önden nasıl duruyor?Yardımcı olursanız çok sevinirimm

Back
X