Dr. Herman İşçi ve Avrupa Florence Nightingale Bilim Üniversitesi Hak. Yardım

neslicel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
57
0
86
41
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, 16 haftalık hamileyim ve acilen doktorumu değiştirmek istiyorum.Herman İşçi ve Avrupa Florence Nightingale Bilim Üniversitesi hakkında yorum yapabilecek arkadaşlar varmı acaba? Gelecek yorumlara göre Herman Bey'e kontrole gitmeyi düşünüyorum.
Teşekkür ederim...

merhaba canım, benim 8 aylık oğlum var ve gecen sene bu zamanlar bende aynı şekilde dr hastane arıyodum.
Herman beyi bende burdaki tavsiyeleri okuyup gittim, çok iyi bir ekibi ve ekipmanları var, oğlumu ilk 3 boyutlu renkli orada gördüm ben:)
herşeyi dörtdörtlük takip ediyolar, sen sormadan şak söyleyen bir dr herman bey.
ben doğum yaklaşınca doğum ücretleri yüksek olduğu için bırakmak zorunda kaldım, ama benim için sorun değil dersen herman bey süper bir doktor..
senin ve bebişin için en hayırlısı olsun canım

Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Allah oğlunu sağlıklı sıhatli büyütmenizi nasip etsin.Herman bey'e Avrupa Florence hastanesindemi kontrollerine gidiyordun.Doğum fiyatları neydi acaba o zaman.Dün hastaneyle konuştum indirimsiz olan fiyatları normal için 3500, sezeryan için 5500 olarak söylendi.Senin zamanında da bu şekildemiydi?
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Evet canım avrupa fn hastanesinde kontrollere gidiyorduk biz.
Eski bir binası var ama kadrosu iyi bi yer bildiğim kadarıyla
biz sorduğumuzda 2700 tl sadece hastanenin aldığı paraydı; ayrıca herman bey'de alıyor onu da iyi öğren canım.
yani sadece hastane değil birde herman beye ödeme yapılıyor.
burda dt_bernat var; o avrupa floranceda yaptı doğumu, o daha detaylı bilgi verir sana eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…