Dr Hikmet Can Doğruel Göztepe Şehir Hastanesi

IyiHuylu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2025
46
7
1
36
Merhaba Hanımlar,

08/09/2025 de Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde randevum var muayene için. Karın + kol germe. Bacak lipo ve germe kombine bir ameliyat istiyorum.
Bir de Göztepe Prof Dr Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Dr Hikmet Can Doğruel e 22/09/2025 de randevum var. Cerrahpaşa da hangi doktor bakacak bilemiyorum yazmıyor.

Cerrahpaşa deneyimi olan ve Dr Hikmet Can Doğruel deneyimi olan varsa lütfen paylaşabilir mi?
Tabi Göztepe Şehir hastanesi deneyimi olan da olur. Hastanenin ameliyat sonrası ilgisi de önemli

Çok az kalmış çok heyecanlı olmalı. İşlemlerimiz aynı değil çok kararsızlık yaşıyorum yaptırıp yaptırmama konusunda. Umarım çok rahat geçer ve sonuç çok güzel olur. Şimdiden geçmiş olsun

Merhaba Hanımlar,

08/09/2025 de Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde randevum var muayene için. Karın + kol germe. Bacak lipo ve germe kombine bir ameliyat istiyorum.
Bir de Göztepe Prof Dr Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Dr Hikmet Can Doğruel e 22/09/2025 de randevum var. Cerrahpaşa da hangi doktor bakacak bilemiyorum yazmıyor.

Cerrahpaşa deneyimi olan ve Dr Hikmet Can Doğruel deneyimi olan varsa lütfen paylaşabilir mi?
Tabi Göztepe Şehir hastanesi deneyimi olan da olur. Hastanenin ameliyat sonrası ilgisi de önemli
Merhabalar , Süleyman Yalçın için muayeneye gittiniz mi ? Bende Mert Okumuş u duyup gittim ama sıra gelene kadar ayrıldı 🥲

Merhabalar
7 ekimde anestezi onayım var
Liposuction + karın germe + meme dikleştirme olucam inşaallah
Merhaba ameliyat oldunuz mu ? Süreç nasıl geçti? Birde hangi doktor? Normalde hepsini bir arada yapmıyorlar diye söylemişlerdi bana

Merhabalar her şeyimi yaptırdım listeye alındığımı arayacaklarını söylediler bekliyorum. Hikmetcan doğruel kombine olucam nasipse

Back
X