Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pek memnun kalmadim, malesef :-(
ama tabiki kötülemek de istemiyorum.
Ama ben sonucla hic alisamiyorum ve gercekten cok mutsuz kaldim![]()
Merhaba Jelesec,
Ben burun estetigi olmustum, ama dedigim gibi kimseyi kötülemek isteniyorum, tabiki benimde bur kararimdi ama belki doktor bey fazla muayene inceleseydi böyle olmasi.
Yüzümün ifadesi okadar degisdi ki gercekten cok pisman oldum, burnum yandan cok kisa ve ucu kesik gibi görünüyor.
Ve dedim gibi hic alisamiyorum.
Sende ameliyat oldun mu?
Bu kötülemek değil tecrübeni yazıyorsunsen memnun kalmazsın başkası kalır göreceli kavram beğeni...ben çok estetik oldum mem küçültme,bacak,karın germe,lipo,liste uzun sırada burun var gibi görünüyor bakalım
burun çok zor ya her doktor beceremiyor
Evet dogru ama böyle oluca mi hic düsünmesdi ve yüzümün tam ortasinda![]()
Kimse istemez kötü sonuç yaşamak zor tabi yaşadığın...ama vardır bi yolu düzeltilebilir konuş doktorunla gerçi pek kendisine ulaşılmıyor 2.asistanı bayan vardı onlar sürekli benle konuşmuşlardı
Ben anadolu yakasında memorial hastanesinde oldum ameliyatımı
Ben doktorla tel. konustum ama olmuzus tepki verdi bana yani sen istedin bende yaptim. Tamam hakli olabilir ama sen yinede bir uzmansin ve burun yakisir mi orantili olurmu olmazmi bunu doktor söylemesi lazim....4aydan berli alisamiyorum ve hic orantili degil, ben uzman degilim ama burnum dudak ve cene acisinda cok mesafili ve iste bunu ben simdi görüyorum. Ve bu benim 2. Ameliyati. Ben de güvendim ameliyat oldum ve cok büyük bir hata oldunu hemen fark ettim. Ama gecti oldu bile.
Simdi revisyon düsünüyorum ve galibA cok iyi bir doktor buldum. Baya arastirdim, bunlari önceden yapsaydim böyle bir duruma düsmesdim. Ama insan sonra akilaniyor malesef((
Memorial Atasehirde degilmi?
slm ben ibrahim beyi araştırdığım için yazılanlar tabiiki merakımı uyandırıyor. ben görüşmeye gitmiştim. tel ile görüşüyor dediler problem çıkan bir hasta ile. çok uzun konuşmuştu. o sizmiydiniz merak ettim. sabah saatleri bir cumartesi günüydü. çok kızgındı o konuşmadan sonra. orada çalışanlar problem çıktığında ücretsiz müdahale ediyoruz hiç sıkıntı çıkarmayız diyor. sizi okuyunca çok şaşırıyorum.
çok az zamanım kaldı karar için ibrahim aşkarmı hasan fındıkmı sizce? hasan fındık daha yakın geliyor ama bilemiyoru kafayı yiceem
Merhaba,
Siz nezaman gitmistiniz görüsmeye? Ama ben degildim....yani cumartesi günüde aramamistim.Gercekten bende bilmiyorum, yani dedim gibi ben en cok, meslektasini kötülemekde istemiyorum, ben sadece kendi durumu anlatiyorum, benimde hatamdi, Burunestetigi olmicaktim bende yaptim ve simdi bu benim icin cok bir büyük degisim.....
slm canım . bende foruma epeydir girmedim, seni yanıtlayamadım kusura bakma. ben mart ayıydı galiba gittiğimde. tam hatırlayamıyorum. sadece hava soğuktu ve cmt idi sabahtı. hastalara yaklaşımı nasıl, anladığım sizde problemli davranmış. cidden kafayı yiycem. çalışanlar ayrı konuşuyo, burda tecrübeleri okuyorum daha farklı şeyler görüyorum. sizin haricinizdede olumsuz şeyler okumuştum burada. bi garip yani herşey