DR JONAS KADINLAR VE ASTROLOJİYE GÖRE DOĞURGANLIK GÜNLERİ, DOĞUM KONTROLÜ VE CİNSİYET SEÇİMİ

retinoid

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
44
2
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar baştan söylemek istiyorum konuyla gerçekten ilgisi olmayanlar lütfen yorum yapmasın.

İtalyanca bilen birinin yardımına ihtiyacım var.

Ne istediğime geçmeden önce merak edenlere linki paylaşmak istiyorum.

Buradaki habere ve bir sürü yabancı kaynakta dr jonas un methoduna göre kadınlar hem doğum kontolünü, hamile kalmak isteyenler her ay hangi günlerde doğurganlıkları yüksek onu bebeğin cinsiyetini seçmek isteyenlerde onu seçebiliyor.

Bunu kişinin doğum anındaki güneş ve ay açısının her ay aynı konuma geldiğinde ve hangi ay fazında doğduğuna göre değişiyor.

Yabancı sitelerde dr jonas ın methoduyla uygun olan günlerin belirlenmesi dışında saati de belirleniyor.

Benim ise bu saati belirlemeyle ilgili yardıma ihtiyacım var.

Ay yaklaşık 2-2,5 günde burç değiştiriyor ve aynı gün içinde saatlere göre de farklı bir burçta yer alabiliyor.

Burçların cinsiyetine göre de kız veya erkek olma ihtimali çıkıyor.

Bu listeyi astro.com a girip doğum haritanızı oluşturduktan sonra method kısmından special chartı seçip hemen altından da Please select a chart type kısmından en altta bulunan lunar phases Fertility calendarı seçip show chart butonona basınca aylara göre grafik geliyor kırmızıyla işaretli yerler doğurganlık günleri oluyor.

Bunun dışında doğum kontrolü ve cinsiyet belirlemeyle ilgili bilgileri google çeviriyle anlayamadım.Şu an detaylı araştırma da yapamıyorum telefondan girdiğim için.

Bu site de ne yazıyor bu konuyla ilgili bu konuyla ilgilenip ve italyanca bilen biri belki yardım edebilir.

Bu hürriyetteki yazı

http://mobil.hurriyet.com.tr/dogum-astrolojisi-6761941#close

Bu da çevirisini rica ettiğim detaylı site ben ilk mesajın çevirisini rica ediyorum

http://infertilita.forumfree.it/?t=55239127

Bunlarda bu konuyla ilgili başka siteler

http://www.thegenderexperts.com/blog/dr-eugen-jonas-lunar-method-for-gender-determination

http://www.babyafter40.com/2013/04/jonas-method-conception-calculator.html?m=1

http://www.astrology.katkara888.com/problem-partner_love,sex.htm

Benim italyanca bilen eşi italyan olan arkadaşım var o da çocuk sahibi olmaya çalısıyordu. Ona atayım linki çevireblir sanırım.

Teşekkürler konuyu çözdüm sayılır sadece erkeklerle ilgili kısmını çözemedim.

Şu kısımda ne demek istemiş mesela ama ingilizce
Lunar Fertility and Sex Determination

Couples all over the world try to sway to a particular gender. They try foods, sex timing, and all sorts of odd methods to sway one way or the other. The best that any of these methods has done is shift the odds of getting the right gender to 60/40. Lunar fertility can help couples with sex determination to a much higher degree. There is up to a 93% success rate when using lunar fertility to choose gender or predict it.

Each sign of the Zodiac is either masculine or feminine. When the lunar day falls in a male sign, you will have a boy. When it falls in a female sign, you will get a girl. This may sound odd, but many scientists have also proven that this is to be true. The egg’s membrane at the time of

http://www.ovatel.com/the-art-of-lunar-fertility/

Teşekkürler konuyu çözdüm sayılır sadece erkeklerle ilgili kısmını çözemedim.

Şu kısımda ne demek istemiş mesela ama ingilizce
Lunar Fertility and Sex Determination

Couples all over the world try to sway to a particular gender. They try foods, sex timing, and all sorts of odd methods to sway one way or the other. The best that any of these methods has done is shift the odds of getting the right gender to 60/40. Lunar fertility can help couples with sex determination to a much higher degree. There is up to a 93% success rate when using lunar fertility to choose gender or predict it.

Each sign of the Zodiac is either masculine or feminine. When the lunar day falls in a male sign, you will have a boy. When it falls in a female sign, you will get a girl. This may sound odd, but many scientists have also proven that this is to be true. The egg’s membrane at the time of

http://www.ovatel.com/the-art-of-lunar-fertility/
buraya yazdığınız kısımda kısaca demiş ki insanlar cinsiyeti belirlemek için değişik yöntemler uyguluyorlar fakat bunlar en fazla şansı %60a çıkarır

bu lunar fertility yöntemi ile %93e kadar çıkabilirsiniz. zodyak burçlarının her birinin cinsiyeti var, kimi maskülen kimi feminen. ay günü (böyle yazınca saçma oldu ama lunar days demiş nasıl çevrilebilir bilemedim) erkek bir burca düşerse erkeğiniz, dişi bir burca düşerse kızınız olur

Ay gunu = Ay burcu anlaminda. Mesela o gun Ay Kova burcundaysa maskülen bir burca dusmustur.

Benim sorduğum kısım orası değil burası yumurta ve spermin dişi burçta aynı anda ikisi olursa ne olur tersi olursa ne olur kısmı google böyle çeviriyor.

Ovulasyon Ay'ın konumuna bağlı olarak, ovulasyon hafif bir pozitif veya negatif yüke sahip olabilir. Her sperm zarının da bir yükü olacaktır. İki sperm ve yumurta ücreti aynı ise, püskürtürler ve sperm içeri girmez. Eğer karşı taraflarsa cazip gelecektir.

Eğer yumurta, + veya erkekten + yüklü ise, Y, taşıyan sperm yumurtaya yaklaşamaz. Böylece - veya dişi (X) sperm yumurta içine çekilecek ve bir kız çocuğu ortaya çıkacaktır. Eğer yumurta, + veya erkek (X) sperminden daha fazla yüklü ise, erkek çocuk doğar. Döllenme, bir + moon fazında gerçekleşirse, bir çocuk en olası sonuçtur. Döllenme bir ay safhasında gerçekleşirse, en olası sonuç kızdır.

Benim sorduğum kısım orası değil burası yumurta ve spermin dişi burçta aynı anda ikisi olursa ne olur tersi olursa ne olur kısmı google böyle çeviriyor.

Ovulasyon Ay'ın konumuna bağlı olarak, ovulasyon hafif bir pozitif veya negatif yüke sahip olabilir. Her sperm zarının da bir yükü olacaktır. İki sperm ve yumurta ücreti aynı ise, püskürtürler ve sperm içeri girmez. Eğer karşı taraflarsa cazip gelecektir.

Eğer yumurta, + veya erkekten + yüklü ise, Y, taşıyan sperm yumurtaya yaklaşamaz. Böylece - veya dişi (X) sperm yumurta içine çekilecek ve bir kız çocuğu ortaya çıkacaktır. Eğer yumurta, + veya erkek (X) sperminden daha fazla yüklü ise, erkek çocuk doğar. Döllenme, bir + moon fazında gerçekleşirse, bir çocuk en olası sonuçtur. Döllenme bir ay safhasında gerçekleşirse, en olası sonuç kızdır.
o kısmı buraya yazdığınız için ben onu sordunuz sandım :)

devamını okudum bakın şimdi şöyle diyor. google translate zaten söylemiş, ayın konumuna göre yumurtanın ve iki cins spermin de bir yükü olacak. eğer yumurtayla spermin yükü aynıysa birbirlerini iterler, sperm içeri giremez fakat zıtsa döllenme olur.

örneğin yumurtanın yükü pozitifse eğer, + yük taşıyan y kromozomlu sperm püskürtülecek. - yük taşıyan x kromozomlu sperm çekilecek ve kız çocuk olacak.
eğer yumurtanın yükü, + yük taşıyan y kromozomlu sperme göre daha negatifse bu sefer erkek çocuk olur

sonuç olarak + ay zamanında döllenme olursa kız çocuk, - ay zamanında döllenme olursa erkek çocuk olması daha olası.

ben bunu anladım ama + - derken biraz kafam karıştı açıkçası. bi arkadaş daha bakarsa daha iyi olur :)

+Ay = Dişi burçlar -Ay= Erkek burçlar anlamında almış olabilir mi dedim ilk olarak. Mesela Boğa Yengeç Başak Akrep Oğlak Balık dişi burçlardır. Ay bu burçlardayken olan çocuk dişi demiş olabilir mi? Yarın arkadaşıma o kısmı bir göstereyim

Back
X