Dr. Kaan KOCATEPE ( Levent / İst )

pnry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
28
1
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Ben 9 ay Dr. Kaan bey'e gittim, ücreti biraz yüksek ama kendimi hiç bukadar güvende hissetmemiştim, işini çok severek yapıyor, zaten benim için önemli olan güven! ilk defa anne oldum ve 4. ayımıza girdik, memorial'de doğum yaptım, ilgi ve alaka olarak yine çok memnun kaldım, sizlerle paylaşmak istedim.

pnry bebişin haırlı uğurlu olsun.cok merak ediyorum kaan beyin muayene ücreti nedir??ve yeri nerde??

Çok teşekkür ederim, kaan bey'e 160 ytl'yle başladım hemen 2 ay sonra 180 ytl oldu ama hamilelik döneminde hiç muayene ücretini tam ödeyemedim, sürekli testler ve tetkikler olduğu için 250-350 arası ödedim her ay, üstelik özel sağlık sigortamı da kullanamadım hamileliğimi bildirmediğim için, sadece doğumdan sonraki ilk muayenede 180 ylt ödedim:)) hastane de pahalıydı, güya paket doğum programı vardı hastanenin, kaan bey 2.5 ytl aldı 3700'de hastane, göçtük yani. Ama şunu tecrübe edindim birdaha hamile kalırsam daha ekonomik bir program hazırlıycam kendime:)) ilk bebek bizi biraz şaşkına çevirmişti.

Pardon yeri etilerde set restaurant'ın hemen karşısı. Buarada yanlış anlaşılmasın kaan bey işini çok iyi yapan heycanlı bir dr. onu gerçekten çok benimsedim, doğumuma da yine kadın doğum uzmanı olan eşiyle girdi.

tülin kocatepe hak. bi blgnz var mı acaba kaan beyn eşi olur sanırım ama o da çok fazla para istedi doğum ve muayene için :S muayene içn 140 doğm için 2000 ytl istedi :/ ve artık sdece kendi muayenesinde olacaı içn medical parkı bıraktığı için ve ben sskdan yararlanamıcaım içn şuan 2. ayımda mecbuıren başka doktor arıorum :( tavsyelernzi bekliorum

Tülin hn. da iyi bir doktordur mutlaka ama ben ona hiç görünmedim ve tanımıyorum, ama benim size nacizane tavsiyem ssk dr'larından birine gitmeniz çünkü en iyi dr'lar ssk ve üniversite hastanesi doktorları, binlerce hastaya baktıkları için çok deneyimliler ayrıca ameliyathaneleri çok donanımlı. Ben pişman değilim ama kimse kuş kondurmuyor heryerde doğum aynı doğum güzelim, ekstra avantajım elimde bebeğime ait renkli ultrason cd'si oldu :))) kaan bey'in ve tülin hn'mın ultrasonu son sistem olduğu için yeni teknolojiden yararlanmak istedim, hepsi bu. Herkes bebeği için engüzelini istiyor ama bu ekonomik krizde bu paralar çok ama.:(((

renkli ultrason bebeğe zarar verior diye duydum... Ya açıkcası şuanda iki doktor arasındayım zaten yeni konu açtım onu okuyup uygn cvb ı yazarsan çok mmnun olurum canım... ama ssk hastanesi dşnmüorum :)

Hayır ultrason bebeğe zarar vermiyor diye biliyorum enazından renkli kısmını çok az tutuyor kaan bey, rotgen zararlı.

Hayır ultrason bebeğe zarar vermiyor diye biliyorum enazından renkli kısmını çok az tutuyor kaan bey, rotgen zararlı.
evet cnm renkli "ultrason" zararlı die biliorum renklisi ama :) her neyse :( off çok krrsızım... yine de çok tşk ederim.... ah keşke tülin hn gitmeseydi hastaneden ahhh :(((((

Ben de üzüldüm şimdi senin üzülmene ama sen hamilesin süphe ve keder içinde olma neolur hele bundan sonra onu da etkilersin..:(( arada kaldığın bu iki dr'dan birisini tercih et mutlaka onlar da iyidir, nekadar çok kafa yorarsan okadar kafan karışır.

cnm benm çok tşk ederim.. bakalım umarım açtığım konuda arkadaşların da yardmıyla istkrarlı bir karar vericem :) hrşy için ço..k sağol..

hamileliğim boyunca ermeni (zeytinburnu)hastanesinde yakup çilingire devam ettim.ilgili ve alanında uzman bir doktor.ben çok memnun kaldım.muayene ücreti ssk varsa 10 ytl yoksa 50 ytl.aynı hastanede sezeryanla doğum yaptım.doğum ücreti ssk varsa 1500 ytl.üç gün hastanede kalıyorsunuz ve göğüs ucu çatlak kreminden,bebeğin kıyafetlerine kadar her türlü ihtiyacınızı hastane karşılıyor.tavsiye ederim...şimdiden geçmiş olsun herkese...

bende ilk kaan beye başlıyacaktım fakat evime uzak oldugu için ve özel sigortam olmadıgı için gitmedim...sonra eşini tülin hanımı duydum ve medical park hastanesine basladım...cok memnundum cok bilgili ve kendine güvenen bir doktor...ne yazıkkı dün hastaneden ayrılacagını söylediler...bu hafta son muayneme gideceğim..raporlarımıda alırım ve vedalasırım:(( muaynanesine baslamıyacagım .çünkü hastane parasıyla 3,500 4000 ytl ye geliyor fiyat...şuan 29+6 haftalık hamileyim...yeni bi dr buldum bahcelievlerde özel muaynanesi var bayan dr adı yıldız hanım.....ablamın dr u...ablamın 2 dogumunu...ablamın görümcesinin 3 dogumunu o yaptırdı...allaha sükür ne dikişlerde sorun yasandı ne bişey...zorla normal dogum yaptıran doktorlardan...medical parklada anlasması var...yine aynı fiyata yaptırıyor...normal 1300 sezeryan 2400 ytl...tavsiye ederim..bende önümüzdeki ay baslayacagım...herseyin hayırlısı

Hayırlısı olsun arkadaşım, allah bir avazda kurtarsın derler,hepimiz atlattık bak 4 aylık oldu bile benimkisi.

ben fikrinize katılamayacağım her hastane ve her dr aynı değil işin ehli dr lar her zaman daha farklı daha öncesinde bir dr gittim hormon tahlilinin hangi gün yapılacağını bilmediği için bana direkt olarak menopoza girmiş gibisin dedi 26 yaşım, aynen tahlillerimi alıp araştırarak bulduğum bir dr gittim bana ilk sorduğu şey bu tahlilleri adetinin kaçıncı günü yaptırdı sana demek oldu bende ne zaman istersen yaptır dediğini söyledim olmaz öyle şey dedi tahlillerim silbaştan yapıldı öyle birşey olmadığını söyledi dr um herşey normal dedi. Muayene, ameliyat tahlil herşey farklı oluyor valla bir kaç hafta sonra doğum yapacağım ki daha önce aynı hastanede ameliyatta oldum arada çok fark var kim ne derse desin.

ben fikrinize katılamayacağım her hastane ve her dr aynı değil işin ehli dr lar her zaman daha farklı daha öncesinde bir dr gittim hormon tahlilinin hangi gün yapılacağını bilmediği için bana direkt olarak menopoza girmiş gibisin dedi 26 yaşım, aynen tahlillerimi alıp araştırarak bulduğum bir dr gittim bana ilk sorduğu şey bu tahlilleri adetinin kaçıncı günü yaptırdı sana demek oldu bende ne zaman istersen yaptır dediğini söyledim olmaz öyle şey dedi tahlillerim silbaştan yapıldı öyle birşey olmadığını söyledi dr um herşey normal dedi. Muayene, ameliyat tahlil herşey farklı oluyor valla bir kaç hafta sonra doğum yapacağım ki daha önce aynı hastanede ameliyatta oldum arada çok fark var kim ne derse desin.

Siz de haklısınız, iyi araştırmakta gerek...

O kadar çok parayı Kaan Bey'e vereceğime, bir üni hastanesinde prof a verirdim. Sanırım öyle de yapacağım.

Anastacia hipokrat yemini diye bir şey duydun mu hiç? Zihniyete bak ya....

ben eylül 2008 de doğum yaptım.kağan bey bütün süreci takip etti.hamilelik dönemi çok keyifli bir dönem o yüzden de kağan bey sayesinde keyfim on kat arttı.evet biraz fiyat olarak yüksek olabilir fakat eğer bu dönemde durumunuz müsaitse ve beklentiniz anlayış,güleryüz ve hijyense ben kesinlikle kağan beyi tek geçerim.size tek tavsiyem kağan bey çok talep edilen ve yoğun bir doktor olduğu için eğer anlayışlı,beklemekten sıkılmayan ve cömert bir eşiniz yoksa kesinlikle gitmeyin.çünkü randevu saatinden en az yarım saat sonra size sıra geliyor,başka yerde tahlil yaptırma fırsatı olmuyor dolayısıyla anlaşmalı labratuarda pahalı yapılıyor,bir de eğer sezaryana sıcak bakmıyorsanız sonradan hayal kırıklığına uğramamk için gitmeyin..yine de dediğm gibi çok motive edici,çok sıcak ve çok populer bir doktor...

Back
X