dr latif küpelioğlu

turkuaz_turkuaz9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
148
1
96
İstanbul
hanımlar yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var. medical park latif küpelioğlu ile tüp bebek sahibi olanlar lütfen bilgileriniz ve fikrini paylaşsın benimle. başarılı bir ekipmi bilmiyorum. birde endişem latif bey mi ilgileniyor hastalarla yada ekibi mi? ben direk onunla yürütmek istiyorum tedaviyi ama o mu takip edecek ekibimi bilemiyorum. fazla zamanım yok tedaviye karar vermek için. bana yardımcı olun lütfen

turkuaz bende inceledim ama tedaviyi mıdıcana da yaptırmaya karar verdim latif bey op dr.
ama süha bey doç.dr. ve eğer iyice incelediysen süha bey bu alanda iyi çünkü infertilite adına çok şey biliyor ve kendisi ilgileniyor birebir.ben aşılama yaptırdım ama olmadı şimdi rapor çıkardım şubatta tüp bebek içi n gideceğim.

turkuaz bende inceledim ama tedaviyi mıdıcana da yaptırmaya karar verdim latif bey op dr.
ama süha bey doç.dr. ve eğer iyice incelediysen süha bey bu alanda iyi çünkü infertilite adına çok şey biliyor ve kendisi ilgileniyor birebir.ben aşılama yaptırdım ama olmadı şimdi rapor çıkardım şubatta tüp bebek içi n gideceğim.

teşekkür ederim tonya paylaşımın için. sanırım latif beyde daha önce medicanada idi tam emin değilim ama. öyle kafam karışıkki. aslında acıbademle konuşmuştum daha önce ama nedense çok soğuk geldi doktor bana. ne zor bi süreç bu ya. artık çabuk karar vermeliyim çok zaman kaybettim. tekrar çok teşekkür ederim. umarım sende bir an önce sonuç alırsın

slm canım bende latif beyin hastasıyım..bugün tedavimde 3. günüm..yarın kontrolüm var.

ben inanılmaz derecede memnunum kendisinden...tabiki kendisi bizzat ilgileniyor ...ekibide yardımcı oluyor..içimde kalan herşeyi rahatlıkla sorabiliyorum..çok ayrıntıcı bir dr.hiç birşeyi atlamıyor..sorun çıkaracak ne varsa düzeltmneye veya ona göre ilaçların dozunu ayarlıyor..

ben kesinlikle tavsiye edebilirim...inşallah sonuda hepimizi için güzel olur..

bu arda dr. ları kıyaslamak yanlış...yani doç. dr.başarılı diye op. dr. onun kadar başarılı olamazmı?

önemli olan ilgi,güven ve takip..latif bey de hepsi mevcut...

sudenaz amacım dr.kıyaslamak tabiki değil sen nasıl memnunsan dr.bende kendi dr.mahsetmek istemiştim tabiki önemli olan sonuçların potif olup bizlerin mutlu olmasıdır.ama dr. araştırırken mühim olan başarı oranlarıdır...........

kızlar selam süha bey ile latif bey aynı ekipteydiler süleymaniyede birlikte çalıştılarsüha bey latif beyin hocasıdır..
ikiside çok iyi dr lardır.

slm canım bende latif beyin hastasıyım..bugün tedavimde 3. günüm..yarın kontrolüm var.

ben inanılmaz derecede memnunum kendisinden...tabiki kendisi bizzat ilgileniyor ...ekibide yardımcı oluyor..içimde kalan herşeyi rahatlıkla sorabiliyorum..çok ayrıntıcı bir dr.hiç birşeyi atlamıyor..sorun çıkaracak ne varsa düzeltmneye veya ona göre ilaçların dozunu ayarlıyor..

ben kesinlikle tavsiye edebilirim...inşallah sonuda hepimizi için güzel olur..

bu beni çok rahatlattı çok teşekkür ederim. umarım çok güzel sonuç alırsın sudenaz.güzel haberlerini duymayı dört gözle bekliyorum

Ali ihsan bey iyi iletişimide çok iyi serdar beyi duydum ama hakkında bilgim yokama aslave asla ben arastırma sonucu latif küpelioğluna gittim gittiğime gidicegime pişman oldum, çok gevşek bir doktor sen sıkışıksın acı ağrı çekiyorsun umuru değil cevap ne zaman geliceği belli değil o zaman neden saat 10 randvu veriyorsun, 2 saat beklettiler böbreklerime kadar ağrı bastı kıpırdayamaz duruma geldim hemsireler bile hadi latif bey off dedi durdu dedim hep böyle ali ihsan bey öyle değil diyorum evet diyorlar vaktin sabrın varsa muaynede bile en az 1 saati beklemeyi göze alıcaksın en az, zaten tüm işlemleri ali ihsan bey yapıyor son noktayı o yapıyor ben yaptım oluyor ve itici bir tip despot sorarsan agzında geveleyerek cevap verır doktor degisimine gidiyorum zaten bin pişmanım , sizede bilgi olsun diye yazdım

Ali ihsan bey iyi iletişimide çok iyi serdar beyi duydum ama hakkında bilgim yokama aslave asla ben arastırma sonucu latif küpelioğluna gittim gittiğime gidicegime pişman oldum, çok gevşek bir doktor sen sıkışıksın acı ağrı çekiyorsun umuru değil cevap ne zaman geliceği belli değil o zaman neden saat 10 randvu veriyorsun, 2 saat beklettiler böbreklerime kadar ağrı bastı kıpırdayamaz duruma geldim hemsireler bile hadi latif bey off dedi durdu dedim hep böyle ali ihsan bey öyle değil diyorum evet diyorlar vaktin sabrın varsa muaynede bile en az 1 saati beklemeyi göze alıcaksın en az, zaten tüm işlemleri ali ihsan bey yapıyor son noktayı o yapıyor ben yaptım oluyor ve itici bir tip despot sorarsan agzında geveleyerek cevap verır doktor degisimine gidiyorum zaten bin pişmanım , sizede bilgi olsun diye yazdım
BEN ali ihsan bey in hastasıyım , hemde 3 yıldır tüp bebekten önce de hastasıydım genel kontroller için arkadaşlarım kendisinde gebelik takibi + doğum yaptı herkes çok memnundur kendisinden .
çok güleryüzlü iyi niyetli pozitif bir doktor kesinlikle ..
bekleme konusunda bilemiyorum ben 3 yıldır en fazla ekstra bir durum olduğunda yarım saat beklemişimdir
genelde randevu saatinden 5-10 dk sonra alır muayeneye
tavsiyem ali ihsan bey de tedaviye devam etmeniz
latif bey de bende birkaç defa muyane olmak zorunda kaldım ali ihsan bey olmadığı için
evet soğuk bir doktor , tercih sizin ..
ama ali ihsan bey çok anlayışlıdır kesinlikle hasta psikolojisinden acı dan sızıdan anlar
benim arkadaş çevremin yarısı tavsiyrmle kendisine başvurmuştur hepside çok memnun

Back
X