Doğuma Hazırlık Dr.Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde doğum yapmış olan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

santefe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
183
0
116
Dr.Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde doğum yapmış olan var mı? Memnun kaldınız mı? Doğum çantalarınızda neler vardı, nelere ihtiyacınız oldu? Yatakhaneler kalabalık diye duydum, orada doğum yapmış olan, bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim.

merhaba,
21 şubatta görümcem epidural doğum yaptı orada ve çok memnun kaldık. daha öncesinde 2 hafta yatmak zorunda kaldı hastanede. o zaman çerçevesinde çok iyi tanıdık hastaneyi. doktorları, hemşireleri, bebek hemşireleri ve çocuk doktorları çok ilgili, güler yüzlü... çok şaşırdık açıkcası... ve dediğim gibi çok çok memnun kaldık. bazı zamanlar çok kalabalık oluyor doğru onun dışında negatif bir olay yaşamadık 24 günde çıktık hastaneden ve herşey süperdi.gönül rahatlığı ile tavsiye ediyoruz herkese

çok teşekkür ederim. içim rahatladı doğrusu =)

kızlar epidural normal doğum yapılıyormu o hastanede???yoksa bu bahsattiğinizz epidural sezeryan mı??

kızım geldi gelecek dünyaya, doğumhane katında muayne oldum, memnun kaldığım söylenemez. tecrübeli sanırım eğitimlerinden sorumlu bir doktor harici doktorlar beni çok gerdi. benden bir önce muayne olan hastadan gelen o tentürdiyot lekeleri üzerinde muayne olmak zorunda bile kaldım. tuşe yapılırken arkada 6 7 öğrenci seni izliyor. refakatçı alınmıyor dediler. off çok gerildim ya geçti bir türlü kızım gelmiyor:2::2: zaten günüm geçti :2::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…