- 8 Mayıs 2023
- 182
- 24
- 13
- 31
- Konu Sahibi Mavi Sihirbaz
Bu doktordan yardım alıp gebe kalan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahAyy bende merak ediyorum inşallah bol bol yorum geliirr
Hayır soyadı Karslı. Kliniği sanırım Ankara’da. Ama uzaktan tedaviyle hamile kalmada yardımcı oluyor dediler.Karslimi bu dr karstami kligini
Ben vitamin takviyelerine başladıktan iki ay sonra hamile kaldımBu doktordan yardım alıp gebe kalan var mı?
Benim eşimin ileri hareketli sperm sayısı az. Acaba onun için de vereceği takviyeler var mıdır?Ben vitamin takviyelerine başladıktan iki ay sonra hamile kaldım
Tesadüfen denk mi geldi yoksa cidden takviyeler mi işe yaradı bilmiyorum ama bu takviyelerden önce başka şeyler de denemiştim 7 ay olmamıştı
Bir arkadaşım da 1 ay sonra hamile kaldım dedi. 5 yıldır çocuğu olmuyordu. Acaba tesadüf mü yoksa gerçekten işe yarıyor mu merak ediyorum.Ben vitamin takviyelerine başladıktan iki ay sonra hamile kaldım
Tesadüfen denk mi geldi yoksa cidden takviyeler mi işe yaradı bilmiyorum ama bu takviyelerden önce başka şeyler de denemiştim 7 ay olmamıştı
Azosperm isimli takviyesi var sanırım bu sorun içinBenim eşimin ileri hareketli sperm sayısı az. Acaba onun için de vereceği takviyeler var mıdır?
Kesin bir şey demek imkansız belki cidden vesile oldu belki tesadüf ama 7 ay boyunca birçok şey denedik en son mfk takviyelerini denedikten sonra oldu bizimBir arkadaşım da 1 ay sonra hamile kaldım dedi. 5 yıldır çocuğu olmuyordu. Acaba tesadüf mü yoksa gerçekten işe yarıyor mu merak ediyorum.
Bu da bir gelişme ama değil miBen 9 ay hiç gebe kalamamıştım eş paketini kullandığımız ay gebe kaldım ama kimyasal oldu malesef
Kesinlikle ben kısır olduğumu düşünmeye başlamıştım bana umut olduBu da bir gelişme ama değil mi