Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım arkadasım ona 1 ay once amelıyat oldu fakat ıstedıgı gıbı olmadıgını soyledı tekrar olacakmıs :44:
benım arkadasım ona 1 ay once amelıyat oldu fakat ıstedıgı gıbı olmadıgını soyledı tekrar olacakmıs :44:
5 ay sonra tekrar olmayı dusunuyor zaten..ama mesut ozcan cok ıyı bı doktor ben de basta ona olacaktım ama kbb doktorum ızın vermedı fonksıyonelde olmam gerekecegı ıcın
beklentısını karsılamadı ama cok ucuk hayaller kurmamak lazım estetıkte![]()
gecmıs olsun tatlım ben de yarın sabah gırıcem..
teşekkür ederimm canım umarım seninkisi de kolay olur iyi geçer ..hangi doktora ameliyat olucaksın bu arada ?
prof. dr. hakan coskun'a
sanırım kbb uzmanı estet,k uzmanı olarak hiç duymadım..bol şans sana bugün ameliyatın vardıı belki girmişsindir belki de giriceksin ama eskisinden çok daha iyi olacak :)))
valla gırdım cıktım ve oluyorum desem yerıdır cok akıntım var![]()
normal canım ilk günlerde akıntı olur benim yarın 1 hafta olcak ben de o akıntıların kuruması yüzünden burnnumdaki kuru kanları temizleyyemiyorum ona sinir oluyorum biraz zorlu bi sürec ama atlatıcaz inbş![]()