Dr. Mesut Özcan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

destina08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
99
4
36
Bursa
mesut özcan a ameliyat olucam çarşamba günü..daha önce msut beye ameliyat olanlar görüşlerini yazarlarsa sevinirim

5 ay sonra tekrar olmayı dusunuyor zaten..ama mesut ozcan cok ıyı bı doktor ben de basta ona olacaktım ama kbb doktorum ızın vermedı fonksıyonelde olmam gerekecegı ıcın
beklentısını karsılamadı ama cok ucuk hayaller kurmamak lazım estetıkte :53:

5 ay sonra tekrar olmayı dusunuyor zaten..ama mesut ozcan cok ıyı bı doktor ben de basta ona olacaktım ama kbb doktorum ızın vermedı fonksıyonelde olmam gerekecegı ıcın
beklentısını karsılamadı ama cok ucuk hayaller kurmamak lazım estetıkte :53:

öyle uçuk hayallerim yok zaten burnumda kemer var onun gitmesii bana yeterr kavisli olsun kalkık olsun gibi şeyler hiç düşünmedimm o kısmına nasıl olursa diye bakıyorum

ameliyatımı oldumm epey gergindim ama narkozdan sonrasını hatırlamıyorumm harika bişey bu narkoz bugün 3. günümdeyim yarın tamponum alınıcak biraz onun stresi de war acır mı flan diye ama nefes almamaktan dahaa rahatsız edici olamaz sanırımm...bi hafta sonraa alçım cıkınca burnumu görebilirim gibime geliyo..mesut bey harika bir doktor daha burnumu görmenden bunu syleyebilirim çok ilgili bir doktor tavsiye eederim kesinlikle!!

valla gırdım cıktım ve oluyorum desem yerıdır cok akıntım var :(

normal canım ilk günlerde akıntı olur benim yarın 1 hafta olcak ben de o akıntıların kuruması yüzünden burnnumdaki kuru kanları temizleyyemiyorum ona sinir oluyorum biraz zorlu bi sürec ama atlatıcaz inbş :D

normal canım ilk günlerde akıntı olur benim yarın 1 hafta olcak ben de o akıntıların kuruması yüzünden burnnumdaki kuru kanları temizleyyemiyorum ona sinir oluyorum biraz zorlu bi sürec ama atlatıcaz inbş :D

ıns 3 gun gecsın dıye beklıyorum tamponlarım cıkıcak rahatlıcam ıns

ne güzel zorlu kısımları atlatmışsınız. o kadar merak ediyorum ki ameliyattan sonra nasıl olacak :)

Mesut bey eski usul yapıyor diyenler var.bende ona ameliyat oldum ama on beşinci gün olmasına rağmen çok şiş burnum dışarı falan çıkamıyorum :(( yanlış mı yaptım acaba

Back
X