Dr mfk ürünleri

Ben kullandım zayıflama ürününü iştah kesiyor bariz bir şekilde ilk ay bir etki görmedim sonraki ay kendiligimden 5 kilo verdim..

Herhangi bir başka rahatsizliginiz var ise mfk ya belirtin ona göre sizi bilgilendirir.. Bende extrem durum olmadı aksine yaşamiyormusum da tekrardan hataya yaşamaya başlamışım gibi oldu..dinclestiriyor fazlasiyla artısı var eksisi yok diyebilirim
Öyle mi çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için peki karaciğer de hasar vs yapmıyor dimi

Dahada verirdim ama hamile kalınca 5 kilo vermekle kaldım gene vermek istersem alırım tekrardan Herhangi bir başka rahatsizliginiz var ise mfk ya belirtin ona göre sizi bilgilendirir.. Bende extrem durum olmadı aksine yaşamiyormusum da tekrardan yaşamaya başlamışım gibi oldu..dinclestiriyor fazlasiyla artısı var eksi yok diyebilirim
Öyle mi çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için peki karaciğer de hasar vs yapmıyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…