Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında kötü yorumlar okudum, önceki yorumları araştır istersen.Merhabalar ben revizyon ameliyati düsünüyorum ve bir cok kisi gibi cok kararsizim. Son olarak kararim Dr. Muhammet Dilber oldu ama hennüz daha görüsmeye gitmedim. Kendisine Revizyon olan varmi lütfen yardimci olabilirseniz sevinirim.
Doktorun sayfasını okumalısın.Tesekkürler öncelikle cevaplariniz icin. Ama biraz kafam karisti simdi. Iyi ve kötü yorum yaptiniz. Insan gercekten bi celiskiye düsüyor zor bir karar cünkü bende üstelik yurt disindan gidicem ve 2. ameliyatim olucagi icin korkuyorum.
merhaba, arkadaşınızın resmini paylaştı mı instagramında?arkadaşım 1 ay oldu yaptıralı onun da revizyondu. Ankara da oturmasına rağmen kalktı gitti yaptırdı o hocaya sonuç mükemmel bayıldım valla manken burnu gibi olmuş her doktorda her kişi de değişiyor işte sonuçlar...
Otelde kalmasıyla etmesiyle sanırım 25 bine mal oldu arkadaşımın muayene ücretliydi iyice araştırıp karar vermelisiniz yapılan burunlara bakınca zaten insan kararını da veriyormerhaba ben de muhammet beyi düşünüyordum yaptığı burunları çok beğeniyorum fakat 18/22 bin arası istiyo bu da beni aşıyo arda pelenle görüşücem bu hafta bursada yaşadığım için her biriyle görüşme ayarlayıp gitmem mümkün değil aslında ikisinin aynı yerde klinikleri muhammet beyle de görüşmek isterdim muayenesi ücretli miydi muhamnet beyin?
Kac gün kaldi arkadasin Istanbulda toplam?Otelde kalmasıyla etmesiyle sanırım 25 bine mal oldu arkadaşımın muayene ücretliydi iyice araştırıp karar vermelisiniz yapılan burunlara bakınca zaten insan kararını da veriyor
Tesekkür ederim.10 gün
4 ayda şişlik inmez ki şişliklerin inmesi için en az 1 yıl gerekiyor.bende de 4 ayda şişlikler hic inmedi şimdi 2.yilima yaklaşıyor ve hiç şişlik kalmadı.1 yıla yaklaştığında çok belirgin şekilde şişliklerin indiğini farkettim.bu arada ben ameliyatı başka şehirde oldum.Muhammet bey’e bir başka kişi daha amelşyat olmak isterde araştırırsa diye buraya deneyimimi yazmak istiyorum, ben de araştırdım birkaç iyi doktor arasından arkadasımın tavsiyesi işe muhammet bey’e gittim öyle minnacık bir burun istemedim ama yüzüm küçük, yüzüme gidecek burnum olsun istedim, 4 ayı geçti burnumun şişikliği inmedi hala kocaman bir burnum var, 1 ay içinde kontrole gidicem doktor bey’e de hayal kırıklığımı iletmek gerekiyorsa 2. Ameliyatı olmak istiyorumaçıkcası ben ucuz etin yahnisi olmasın dedim ancak bu işler kime giderseniz gidin kısmet işi, muhammet bey’in yaptığı güzel burunlarda var, duyduğum kötü yorumlarda var, ve şuanlık kendiminkinden memnum değilim çünkü enson kardeşim abla hala patlıcan gibi burnun var bu nasıl ameliyat dedi ve korkarım hafiften burun ucumda gözüme düşük gözüküyor, artık kontrolde inmeyen şişliği iğne ile ilaç enjekte ederek indirmeye çalışabilir doktor bey, açıkcası şuan tek umudum o iğne sonrası hali.. tekrar söylüyorum maalesef bu işler birazda sizin şansınız :/
4 ayda şişlik inmez ki şişliklerin inmesi için en az 1 yıl gerekiyor.bende de 4 ayda şişlikler hic inmedi şimdi 2.yilima yaklaşıyor ve hiç şişlik kalmadı.1 yıla yaklaştığında çok belirgin şekilde şişliklerin indiğini farkettim.bu arada ben ameliyatı başka şehirde oldum.
Önceki hali nasıldı? Bence durum sislikten daha farklı yani burnu yeterince küçülmemiş.bazi burunlarin kucultulmeye ihtiyacı oluyor o zaman küçültmek en doğrusu.kucultulmekten anlatmak istedigim olması gereken boyuta getirmek.gereğinden fazla küçülmekte ,büyük bırakmakta olumsuz sonuçlara neden oluyor.
Önceki hali nasıldı? Bence durum sislikten daha farklı yani burnu yeterince küçülmemiş.bazi burunlarin kucultulmeye ihtiyacı oluyor o zaman küçültmek en doğrusu.kucultulmekten anlatmak istedigim olması gereken boyuta getirmek.gereğinden fazla küçülmekte ,büyük bırakmakta olumsuz sonuçlara neden oluyor.