Dr. MUHAMMET DILBER Revizyon

Sa_vlem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
5
0
1
37
Merhabalar ben revizyon ameliyati düsünüyorum ve bir cok kisi gibi cok kararsizim. Son olarak kararim Dr. Muhammet Dilber oldu ama hennüz daha görüsmeye gitmedim. Kendisine Revizyon olan varmi lütfen yardimci olabilirseniz sevinirim.

Merhabalar ben revizyon ameliyati düsünüyorum ve bir cok kisi gibi cok kararsizim. Son olarak kararim Dr. Muhammet Dilber oldu ama hennüz daha görüsmeye gitmedim. Kendisine Revizyon olan varmi lütfen yardimci olabilirseniz sevinirim.
Hakkında kötü yorumlar okudum, önceki yorumları araştır istersen.

arkadaşım 1 ay oldu yaptıralı onun da revizyondu. Ankara da oturmasına rağmen kalktı gitti yaptırdı o hocaya sonuç mükemmel bayıldım valla manken burnu gibi olmuş her doktorda her kişi de değişiyor işte sonuçlar...

Tesekkürler öncelikle cevaplariniz icin. Ama biraz kafam karisti simdi. Iyi ve kötü yorum yaptiniz. Insan gercekten bi celiskiye düsüyor zor bir karar cünkü bende üstelik yurt disindan gidicem ve 2. ameliyatim olucagi icin korkuyorum.

Tesekkürler öncelikle cevaplariniz icin. Ama biraz kafam karisti simdi. Iyi ve kötü yorum yaptiniz. Insan gercekten bi celiskiye düsüyor zor bir karar cünkü bende üstelik yurt disindan gidicem ve 2. ameliyatim olucagi icin korkuyorum.
Doktorun sayfasını okumalısın.

merhaba ben de muhammet beyi düşünüyordum yaptığı burunları çok beğeniyorum fakat 18/22 bin arası istiyo bu da beni aşıyo arda pelenle görüşücem bu hafta bursada yaşadığım için her biriyle görüşme ayarlayıp gitmem mümkün değil aslında ikisinin aynı yerde klinikleri muhammet beyle de görüşmek isterdim muayenesi ücretli miydi muhamnet beyin?

arkadaşım 1 ay oldu yaptıralı onun da revizyondu. Ankara da oturmasına rağmen kalktı gitti yaptırdı o hocaya sonuç mükemmel bayıldım valla manken burnu gibi olmuş her doktorda her kişi de değişiyor işte sonuçlar...
merhaba, arkadaşınızın resmini paylaştı mı instagramında?

Merhaba Paylaştı da kapalı sanırım onun ondan izinsiz de burada paylaşmak istemedim.çok istiyorum görmenizi ama paylaşma dedi.

merhaba ben de muhammet beyi düşünüyordum yaptığı burunları çok beğeniyorum fakat 18/22 bin arası istiyo bu da beni aşıyo arda pelenle görüşücem bu hafta bursada yaşadığım için her biriyle görüşme ayarlayıp gitmem mümkün değil aslında ikisinin aynı yerde klinikleri muhammet beyle de görüşmek isterdim muayenesi ücretli miydi muhamnet beyin?
Otelde kalmasıyla etmesiyle sanırım 25 bine mal oldu arkadaşımın muayene ücretliydi iyice araştırıp karar vermelisiniz yapılan burunlara bakınca zaten insan kararını da veriyor

çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ☺️ muhammet bey her zaman içimde ukde olarak kalıcak şu an bütçem uygun değil arda peleni takip ediyorum uzun süredir görüşüp netleştiricem kararımı umarım sonuç güzel olur

Evet muayenesi ücretli 300 tl. Hepimiz icin Hayirlisi. Benim icinde biraz zor olucak sirf ön görüsme icin oraya gitmem ama napim yoksa icimde kalicak. Insallah iyi gecer görüsmen Canim Arda pelenle.

Muhammet bey’e bir başka kişi daha amelşyat olmak isterde araştırırsa diye buraya deneyimimi yazmak istiyorum, ben de araştırdım birkaç iyi doktor arasından arkadasımın tavsiyesi işe muhammet bey’e gittim öyle minnacık bir burun istemedim ama yüzüm küçük, yüzüme gidecek burnum olsun istedim, 4 ayı geçti burnumun şişikliği inmedi hala kocaman bir burnum var, 1 ay içinde kontrole gidicem doktor bey’e de hayal kırıklığımı iletmek gerekiyorsa 2. Ameliyatı olmak istiyorum :( açıkcası ben ucuz etin yahnisi olmasın dedim ancak bu işler kime giderseniz gidin kısmet işi, muhammet bey’in yaptığı güzel burunlarda var, duyduğum kötü yorumlarda var, ve şuanlık kendiminkinden memnum değilim çünkü enson kardeşim abla hala patlıcan gibi burnun var bu nasıl ameliyat dedi ve korkarım hafiften burun ucumda gözüme düşük gözüküyor, artık kontrolde inmeyen şişliği iğne ile ilaç enjekte ederek indirmeye çalışabilir doktor bey, açıkcası şuan tek umudum o iğne sonrası hali.. tekrar söylüyorum maalesef bu işler birazda sizin şansınız :/

Muhammet bey’e bir başka kişi daha amelşyat olmak isterde araştırırsa diye buraya deneyimimi yazmak istiyorum, ben de araştırdım birkaç iyi doktor arasından arkadasımın tavsiyesi işe muhammet bey’e gittim öyle minnacık bir burun istemedim ama yüzüm küçük, yüzüme gidecek burnum olsun istedim, 4 ayı geçti burnumun şişikliği inmedi hala kocaman bir burnum var, 1 ay içinde kontrole gidicem doktor bey’e de hayal kırıklığımı iletmek gerekiyorsa 2. Ameliyatı olmak istiyorum :KK43: açıkcası ben ucuz etin yahnisi olmasın dedim ancak bu işler kime giderseniz gidin kısmet işi, muhammet bey’in yaptığı güzel burunlarda var, duyduğum kötü yorumlarda var, ve şuanlık kendiminkinden memnum değilim çünkü enson kardeşim abla hala patlıcan gibi burnun var bu nasıl ameliyat dedi ve korkarım hafiften burun ucumda gözüme düşük gözüküyor, artık kontrolde inmeyen şişliği iğne ile ilaç enjekte ederek indirmeye çalışabilir doktor bey, açıkcası şuan tek umudum o iğne sonrası hali.. tekrar söylüyorum maalesef bu işler birazda sizin şansınız :/
4 ayda şişlik inmez ki şişliklerin inmesi için en az 1 yıl gerekiyor.bende de 4 ayda şişlikler hic inmedi şimdi 2.yilima yaklaşıyor ve hiç şişlik kalmadı.1 yıla yaklaştığında çok belirgin şekilde şişliklerin indiğini farkettim.bu arada ben ameliyatı başka şehirde oldum.

4 ayda şişlik inmez ki şişliklerin inmesi için en az 1 yıl gerekiyor.bende de 4 ayda şişlikler hic inmedi şimdi 2.yilima yaklaşıyor ve hiç şişlik kalmadı.1 yıla yaklaştığında çok belirgin şekilde şişliklerin indiğini farkettim.bu arada ben ameliyatı başka şehirde oldum.

Doktor bey bana kendisi dedi 4 ayda iner diye, ayrıca bugün farkettim muhammed bey içşn son zamanlarda bi dünya olumsuz yorum yapılmış, 3 yıldır şişliği inmeyen burnu düşük olanlar varmış ve hatta iğne yapıldığı halde inmeyenlerde varmış iyice psikolojim bozuldu :( acaba doktor bey ameliyat yapmaktan sıkıldı ve yoruldu da son zamanlarında yaptıklarını önemsemedi mi :/ ismine açılan bir konu başlığı varmış bi ara ismini kaldırmış yönetim benim araştırmam tam o esnaya denk geldi sanırım ordaki yorumları şimdi farkettim ve nerdeyse hiç iyi yorum yok :/

7B3C4739-8103-4713-A177-9056480703AC.webp

Bu da benim ameliyatlı burnum :(

Önceki hali nasıldı? Bence durum sislikten daha farklı yani burnu yeterince küçülmemiş.bazi burunlarin kucultulmeye ihtiyacı oluyor o zaman küçültmek en doğrusu.kucultulmekten anlatmak istedigim olması gereken boyuta getirmek.gereğinden fazla küçülmekte ,büyük bırakmakta olumsuz sonuçlara neden oluyor.

Önceki hali nasıldı? Bence durum sislikten daha farklı yani burnu yeterince küçülmemiş.bazi burunlarin kucultulmeye ihtiyacı oluyor o zaman küçültmek en doğrusu.kucultulmekten anlatmak istedigim olması gereken boyuta getirmek.gereğinden fazla küçülmekte ,büyük bırakmakta olumsuz sonuçlara neden oluyor.

CAFE732A-CB20-42ED-B6D1-FD1870EB5589.webp

Bu da önceki hali, sanki sadece kemeri törpüleyip bırakmış gibi değil mi?

Back
X