Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yarın gidicem müjde koyunucuya.bunları okuyunca tedirgin oldum şimdi.ilk defa muayene olcam zaten tedirginim.tabi bi denemek lazım.
Oncelikle ben Belcika'da yasiyorum ve senede 2 defa Turkiye'ye geliyorum Mujde Hanimin adini bu siteden duyup gittim ve son gidisimde ( daha oncede gitmistim ama bayan oldugu icin ve ayak aliskanligi diyelim 6 7 defa daha gitmistim) tam bi fiyaskoydu kontrol sirasinda cep telefonuyla arkadaslariyla sohbet etti ve ayni anda ultrasonla muayene ediyordu hic bi sohbet muayene ile hic bir bilgi vermedi sozlum yanimda oldugu icin bisey demek istemedim ama cok sinirliyim benden daha once 70 90 lira arasinda ucret alirken 150 lira ucret odedim sebebini sorunca da ucuz olunca insanlar randevulari iptal ediyor diye bi karsilik verdi asagilamasi bi ayri ilgisizligi bi ayri o parayi haketmedi ve kimseye tavsiye etmiyorum kesinlikle!!!!!!!!!!!
Ben fiyatini sorun yapip beni kazikladi demedimki muayene sirasinda benimle hic bi sekilde konusup bilgi vermedi telefonu elinden birakmadi yani hem ozele gidip hemde bu sekilde asagilanacak bir durumu haketmedim belcikada kaliyor olmam hicbisey degistirmez hanimefendi siz demekki benim yasadigim tarz seylre aliskinsiniz ki size hic garip gelmedi umarimki aynisini sizde yasarsiniz ve bana hak veririsiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi