dr.müjde koyuncu'ya gidenler

merdimer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
3
0
86
Ankara
arkadaşlar müjde koyuncu'ya gidenler var mı aranızda?onunla doğum yapmış olanlar var mı?cerrahi yönünü de öğrenmek istiyorum,paylaşır mısınız lütfen.

hay gitmez olaydım o nasıl bir doktor ya insna hiç mi gülmez hiç mi samimi davranmaz ben hoşderedeki kliniğine gittim muayene odası çok kasvetli içim karardı
ben de internetten araştırıdm herkes müjde koyuncu yu övmüş ben de gideyim dedim
daha ilk gitmemizde direkt ameliyat fiyatlarından bahsetti bana
dış gebelik vardı bende ve bana ilaçla tedavi için çok geç kalmışsın dedi sen bu beta hcg ( 2000 ) değerleriyle tarihe geçmelisin her an acillik olabilirsin canlı bombasın şu anda dedi vs.moralimi çok bozdu
peki ne yapmalıyız diye soruyoruz eşimle valla isterseniz ben yapabilirim ameliyatınız isterse başkası ister akayda olur ister çağda işte fiyatlar 3000 tl den başlıyor
ya müjde hanımın dış gebelik hakkında bilgisiz yok ya da para için böyle söyledi çünkü beta hcg değerleri 10.000 in altında olanlara ilaç tedavisi uygulanıyor ( biz araştırdık tabii ) benim değerim 2000 ken bana acil ameliyat dedi çok uzun yazdım ama yazmak zorundaydım sizleri bilgilendirmek için sonradan pişman olmayın diye uyarıyorum

canım tüh sanada çok üzüldüm.Dış gebelik neymiş öyle.geçmiş olsun.fakat doktor müjde koyuncu benim tanıdığım Hoşderedeki müjde koyuncuysa çok uzun zamandır tanırım kendisini bizim sülale hep ona gider 10seneden beri bende onun hastasıyım anlamadım sanki başka Müjde koyuncuyu tarif ediyorsun.benim tanıdığım Müjde koyuncu paraya hiçmi hiç önem vermez.Bizim akrabada en az 3-4 kişiyi ameliyat etti hepimiz çok memnunuz senin dedin asık suratı 10 senede bir kere bile görmedim.bence o gün senin moralın çok bozukmuş canım hemen bi gidişte insanları böyle değerlenirip yargılamanı çok yadırgadım kimbilir belki ogün sende çok suratsızdin doktor senden tırstı yinede geçmiş olsun

delinindelisi rumuzundan da belli ki sende bi sorun var.dr.müjde koyuncunun adını ben bu siteden öğrenip yeni gittim.daha önce istanbulda yaşıyordum. ankaraya yeni taşındık. kimseyi tanımıyodum. siteden adını çok duyduğum için dr.müjde koyuncuyu tercih ettim. o ne kadar tatlı bi doktor. senin yazdıklarına inanamıyorum.benim gebeliklerim ancak tedaviyle olabiliyo. istanbulda bu yüzden çok doktor gezdim. ilk bebeğime belki 10 doktordan sonra sahip olabildim. bu yüzden istanbulda çok doktor bilirim.dr. müjde hanım ankaradaki ilk doktorum oldu ve bence son doktorum olacak. bi defa çok güler yüzlü.belki sen çok yorgun bi zamanına denk geldin.doğumdan filan gelmiş olabilir.bi de bi duruşu var kadının. öyle cıvık değil.senli benli doktorlar bana güven vermez.ayrıca muayene odası da standart bi kadın doğum muayene odası. ne bekliyodun. jinekolojik masa bütün kadınların sevmeddiği bi şeydir zaten.ameliyat fiyatlarını da sana açıklaması çok normal.bilgin olmazsa sonra niye bukadar diyebilirsin. kadın sana herşeyi açıkça söylemiş.sonradan sürpriz yaşama diye.ben müjde hanıma hayran kaldım. bi defa ilk muayenede senin sorabileceğin herşeyin cevabını zaten veriyor. soracak soru bulamıyosun.benim istanbuldaki doktorlarımın hepsine on basar gerek doktor olarak gerekse insan olarak.

Bu kadar ıyı bır doktormu olur. Kendısıne hayran kaldım onca yolu gıtmekte bıraz ŞÜphelıydım ama gerÇekten deĞermıŞ dıye dÜŞÜnÜyorum. Herkesede tavsıye edıyorum. Sorununuz ne olursa olsun yÜksek moral katarak ıŞını yapıyor mÜjde hanım. Hem jınekolog hem psıkolog.

bende müjde koyuncuya gidiyorum. şubat ayında gitmiştim.pek bişey anlayamadım ama fena değil sanırım.ilk gittiğim kadın doktoru onun için ayrım yapamıyorum.bugün tekrar gidecem klomene başlattı beni.bakalım ne diycek çok merak ediyorum ve korkuyorum iğne vurunmak istemiyorum.

2 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmuyor.bu yüzden müjde koyuncuya bende 2 ay gittim. çokta memnun kalmadım.çok soğuk bir kadın.helede benim gibi tedirgin olarak doktora gidecekler varsa güler yüz ve sıcakkanlı yaklaşım çok önemli oluyor.2 ayda çok kez gittim muayenehanesine ve bir türlü sorunumun ne olduğunu söylemedi.konuşmuyor hastalarıyla.yumurtlama takibini 3 ay yapacağız dedi bana bir kere yaptı ikinci kez aradığımda bu ay dinlen gelecek ay tekrar ara dedi şaşırdım.bir dahada aramadım.sonuçta ilk ona gittiğim için memnun kalmasam da devam etmek istedim telefonda da da öyle deyince bir daha gitmedim.bu ay akropol hastanesine gideceğiz.bir kere kan vermek için oraya gittim ve memnun kaldım.yorumları okuyunca da güvendim iyice.daha bekle bekle nereye kadar 2 yıl geçti ve bir an evvel tedaviye başlamak istiyorum çok korksam da.Allah herkese hayırlı evlat versin içinde bize de.

bende yarın gidicem müjde koyunucuya.bunları okuyunca tedirgin oldum şimdi.ilk defa muayene olcam zaten tedirginim.tabi bi denemek lazım.

Kızlar, Müjde Hanım Medicana, Akay ve Çağ Hastanesi ile anlaşması varmış duyduğuma göre. Acaba normal doğum fiyatını bilenler var mı? Yani hastane dışında Müjde Hanım'a ne kadar veriyoruz? Acil cevap evrin lütfen, ona göre karar vereceğim:(

Oncelikle ben Belcika'da yasiyorum ve senede 2 defa Turkiye'ye geliyorum Mujde Hanimin adini bu siteden duyup gittim ve son gidisimde ( daha oncede gitmistim ama bayan oldugu icin ve ayak aliskanligi diyelim 6 7 defa daha gitmistim) tam bi fiyaskoydu kontrol sirasinda cep telefonuyla arkadaslariyla sohbet etti ve ayni anda ultrasonla muayene ediyordu hic bi sohbet muayene ile hic bir bilgi vermedi sozlum yanimda oldugu icin bisey demek istemedim ama cok sinirliyim benden daha once 70 90 lira arasinda ucret alirken 150 lira ucret odedim sebebini sorunca da ucuz olunca insanlar randevulari iptal ediyor diye bi karsilik verdi asagilamasi bi ayri ilgisizligi bi ayri o parayi haketmedi ve kimseye tavsiye etmiyorum kesinlikle!!!!!!!!!!!

izmirde hasan yıldız tek tercihim çok iyi bir doktor sizi hastalığınızla alakalı bilgilendiriyor üstelik benim başka şikayetimle ilgili de yönlendirici olması beni büyük bir sıkıntıdan kurtardı o kadar iyi niyetli ve dürüst bir doktor ki ,hem mesleğinde de başarılı tavsiye ederim.........

Son düzenleme:
Oncelikle ben Belcika'da yasiyorum ve senede 2 defa Turkiye'ye geliyorum Mujde Hanimin adini bu siteden duyup gittim ve son gidisimde ( daha oncede gitmistim ama bayan oldugu icin ve ayak aliskanligi diyelim 6 7 defa daha gitmistim) tam bi fiyaskoydu kontrol sirasinda cep telefonuyla arkadaslariyla sohbet etti ve ayni anda ultrasonla muayene ediyordu hic bi sohbet muayene ile hic bir bilgi vermedi sozlum yanimda oldugu icin bisey demek istemedim ama cok sinirliyim benden daha once 70 90 lira arasinda ucret alirken 150 lira ucret odedim sebebini sorunca da ucuz olunca insanlar randevulari iptal ediyor diye bi karsilik verdi asagilamasi bi ayri ilgisizligi bi ayri o parayi haketmedi ve kimseye tavsiye etmiyorum kesinlikle!!!!!!!!!!!

Bence sen Belcika'da yasadigin icin Turkiyedeki ucretlerden haberin yok. Gunumuzde istedigi ucret cok
normal kaliyor. Hatta cogu doktordan daha ucuza ve daha iyi muayene ettigini biliyorum. Bi arastirma yapsan sana da tuhaf gelmicektir.
Doktorlugu konusunda da haksizlik etmissiniz bence. Ben de Izmirde yasiyorum ve bi cok arastirma sonunda Mujde hanima ulastim. Fiyatindan da doktorlugundan da cok memnun kaldim. Cok profesyonel ve sicakkanli bi insan. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Ben fiyatini sorun yapip beni kazikladi demedimki muayene sirasinda benimle hic bi sekilde konusup bilgi vermedi telefonu elinden birakmadi yani hem ozele gidip hemde bu sekilde asagilanacak bir durumu haketmedim belcikada kaliyor olmam hicbisey degistirmez hanimefendi siz demekki benim yasadigim tarz seylre aliskinsiniz ki size hic garip gelmedi umarimki aynisini sizde yasarsiniz ve bana hak veririsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben fiyatini sorun yapip beni kazikladi demedimki muayene sirasinda benimle hic bi sekilde konusup bilgi vermedi telefonu elinden birakmadi yani hem ozele gidip hemde bu sekilde asagilanacak bir durumu haketmedim belcikada kaliyor olmam hicbisey degistirmez hanimefendi siz demekki benim yasadigim tarz seylre aliskinsiniz ki size hic garip gelmedi umarimki aynisini sizde yasarsiniz ve bana hak veririsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim yaşadığım tecrübe ise tam tersi olduğu için yazmak durumda hissettim. kendisi çok profesyonel bir doktor ve uyguladığı tedavi sayesinde çok kısa sürede sağlığıma kavuştum. Sıcak kanlılığı ve arkadaşça yaklaşımı sayesinde en ufak bir sıkıntımda aramaya çekinmediğim bir insan oldu kendisi. Alanında en iyi doktorlardan biri bence. Her arkadaşıma tavsite ediyorum kendisini ve onlardan da olumlu yorumlar duyuyorum.

Back
X