Çok tanıyorum diyemem ama konuşmasından bana samimi geldi biraz. Bende merak ediyorum ama hiç yorum yok gerçektendeDr murat Ataseven hakkında bilgisi olan varmı kızlar?
Sen ne için goruşmuştun canımÇok tanıyorum diyemem ama konuşmasından bana samimi geldi biraz. Bende merak ediyorum ama hiç yorum yok gerçektende
Canım ben Işık dolgusu için gitmiştimSen ne için goruşmuştun canım
Bende kepçe kulak için gitmiştim ama hiç müşterisi olmaması beni kararsız bıraktı ucuz olmasına rağmenCanım ben Işık dolgusu için gitmiştim
Yani orasını bilemem ama yaptıranlar var ben gittiğimde insanlar vardı. Bilmiyorum ki canım ben bi kaç yerde kepçe kulak ve meme de iyi olduğunu okumuştum çok iyi bi doktor ben yine gittim geçenlerde Israrla dolgu istememe rağmen gerek olmadığını Söyleyerek yapmadı başka birisi olsa Parasını alır yapardı ki ciddi anlamda okadara gerek yoktu yaniBende kepçe kulak için gitmiştim ama hiç müşterisi olmaması beni kararsız bıraktı ucuz olmasına rağmen
Kepçe kulak yptıran tanıdıgın varmı canımYani orasını bilemem ama yaptıranlar var ben gittiğimde insanlar vardı. Bilmiyorum ki canım ben bi kaç yerde kepçe kulak ve meme de iyi olduğunu okumuştum çok iyi bi doktor ben yine gittim geçenlerde Israrla dolgu istememe rağmen gerek olmadığını Söyleyerek yapmadı başka birisi olsa Parasını alır yapardı ki ciddi anlamda okadara gerek yoktu yani
yok canım ama forumlarda okumuştum bilemiyorum yani o yüzden tam salhane folkartların karşısında bi git konuş istersenKepçe kulak yptıran tanıdıgın varmı canım
Dr murat Ataseven hakkında bilgisi olan varmı kızlar?
hangi konuda gıdıceksınızkızlar bu doktora giden yokmu lütfen bilgi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?