dr. murat ataseven'i tanıyan varmı kızlar

Bende kepçe kulak için gitmiştim ama hiç müşterisi olmaması beni kararsız bıraktı ucuz olmasına rağmen
Yani orasını bilemem ama yaptıranlar var ben gittiğimde insanlar vardı. Bilmiyorum ki canım ben bi kaç yerde kepçe kulak ve meme de iyi olduğunu okumuştum çok iyi bi doktor ben yine gittim geçenlerde Israrla dolgu istememe rağmen gerek olmadığını Söyleyerek yapmadı başka birisi olsa Parasını alır yapardı ki ciddi anlamda okadara gerek yoktu yani

Kepçe kulak yptıran tanıdıgın varmı canım

Ben 2 hafta önce Murat Ataseven kliğine gittim. Göz altı dolgusu hakkında görüştük kendisi ile bana samimi ve içtenlikle işlem hakkında bilgi verdi. Sonra işlemi gerçekleştirdi 15 dk sürdü sürmedi aman Allahım dedim kendi kendime...neden bu kadar süre bekledim ki sonuç muhteşemdi o rahatsızlık duyduğum his insanlarla konuşurken göz göze gelmekten çekinir halim sürekli yorgun ve mutsuz yüz ifadem bi anda ortadan kalktı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır @MuratAtaseven

Ben 2 hafta önce Murat Ataseven kliğine gittim. Göz altı dolgusu hakkında görüştük kendisi ile bana samimi ve içtenlikle işlem hakkında bilgi verdi. Sonra işlemi gerçekleştirdi 15 dk sürdü sürmedi aman Allahım dedim kendi kendime...neden bu kadar süre bekledim ki sonuç muhteşemdi o rahatsızlık duyduğum his insanlarla konuşurken göz göze gelmekten çekinir halim sürekli yorgun ve mutsuz yüz ifadem bi anda ortadan kalktı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır @MuratAtaseven

Ben dün gittim Murat Bey'e. Ben aldırdım. Çok memnun kaldım. Öncesinde 10-15 dk sohbet ettik, yapılacak işlemi anlattı,bu sohbet bana çok iyi geldi, çünkü korkuyordum, insanı çok güzel yatıştırıyor. İşlem, toplamda 4 dk falan sürmüştür 5 dk. bile değil ve gerçekten hiç bir şey hissetmedim.İki dikiş atıldı, pazartesi günü aldırmaya gideceğim,gözümde çok büyütmüşüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…