Dr.Nebil BOZDOGAN,ANKARA

Gwen41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
1
0
1
40
Ben 1yil once Nebil hocaya burun ameliyati ve yanaklarima yag dolgusu yaptirdim.Asla reklam amacli yazmiyorum.Burun ameliyatim 3.yani 2.revizyondu.Dogal ve guzel bir burnum oldu.Cok az agrim oldu,yanaklarim ve ust dudagimi da yag dolgusu yapti dr.o da cok guzel.Ben cok memnunum.Bu yuzden iki ogretmen arkadasim ve kiz kardesim de dr.beye burun ameliyati oldu.Dr.bey guler yuzlu iyi biri,ekibi de ilgili,guleryuzlu insanlar.yaza da gogus buyutme olacagim insallah.Ilk burun ameliyatimi gaziantepte bir kbbci yapti mahvetti,ikinci plastik cerrahti adini vermeyeyim burda,o da kikirdak filan ekledi kulak arkamdan daha beter oldu.simdi memnunum cok sukur.Ben cok evhamliyim yine dr bey sabirla dinledi sagolsun.insallah daha uzun sureler bizlere faydasi olur.ben de nebil hocayi bu siteden okuyarak buldum,gittim.Bir de paragoz dr.lardan degil,durumumu anlattim biraz indirim de yapti,ne sorsam direkt telefonu acar,musait degilse sonra arar.araya asistan koyup dr.um ben ulasilmasi imkansiz olaganustu bir varligim havasinda degil.icten alcakgonullu.insallah biraz fikir verebilmisimdir.isterseniz resim de yuklerim.

Merhaba Gwen41
ben de Nebil Bey e burun ameliyatı oldum, dünyanın en iyi doktoru bana göre hem yetenek olarak hem kalben, son derece saygılı bir beyefendi, siz de benim gibi Nebil hocayı bulan şanslı insanlardan olmuşsunuz sizin adınıza çok sevindim. Yaşasın burun kardeşliği :)

Nebil beye ablam burun estetigi oldu.
O kadar kotu oldu ki kizin burnu hem yapay oldu hem de nefes alamamaya basladi.
Hic bir seyi kabul etmedi, her zaman kovar gibi gonderildik ofisinden.
Ablamin burnunun eski hali cok daha iyiydi revizyon ameliyati oldu , simdi mutlu.
Ama kesinlikle nebil beyden memnun kalmadik. Ne ilgilendi ne kabul etti.
Ameliyattan sonra yuzumuze bakmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…