Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun amelyati olmayi dusunuyorm nihat beye yorum almak icin yazdim nihat beye amelyat olan varmi birde morarma cok oluyormu ne kadara toplam mal oldu ucreti Yorumlarinizi bekliyorm
Evet düsünüyorum özelden foto paylwşırmısınz bnşm burunum kalın ciltli ve ucu düşük o yuzden sonra ucu düşer diye korkuyorum sizin nasıldın burun tipiniz
Evet düsünüyorum özelden foto paylwşırmısınz bnşm burunum kalın ciltli ve ucu düşük o yuzden sonra ucu düşer diye korkuyorum sizin nasıldın burun tipiniz
Merhaba bende uzun zamandir arastiriyorum ve nihat beye de danistim ama halen kararsizim banada özelden resim atabilirmisiniz kendisini görüsmede dinliomu ne istediginizi soruomu ben almanyadan karar vercek olursan kalkip gitcem direk birgun lnce ön görüsme snra amelihat