Aylinmimi Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2016 71 23 38 29 28 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylinmimi #1 Merhaba kizlar, Dr. Nihat Kaya'ya burun ameliyati yaptiran varmi ?
M melissasimmsek Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2016 9 0 1 26 11 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylinmimi #2 Aylinmimi .!.: Merhaba kizlar, Dr. Nihat Kaya'ya burun ameliyati yaptiran varmi ? Genişletmek için tıkla... Ben yaptırmayı düşünüyorum
Aylinmimi .!.: Merhaba kizlar, Dr. Nihat Kaya'ya burun ameliyati yaptiran varmi ? Genişletmek için tıkla... Ben yaptırmayı düşünüyorum
MagicD hayat senin şarkın Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2012 1.467 887 123 3 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylinmimi #3 melissasimmsek .!.: Ben yaptırmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Yaptırdınız mı ben bugün gittim görüştüm hatta ameliyat günü aldım :)
melissasimmsek .!.: Ben yaptırmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Yaptırdınız mı ben bugün gittim görüştüm hatta ameliyat günü aldım :)
A anonym Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2016 20 1 16 12 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylinmimi #4 umutlu_u .!.: Yaptırdınız mı ben bugün gittim görüştüm hatta ameliyat günü aldım :) Genişletmek için tıkla... Ne kadar fiyatlar acaba? Bir de ilk ameliyatınız mı olacak revizyon konusunda nasıldır bilginiz var mı ?
umutlu_u .!.: Yaptırdınız mı ben bugün gittim görüştüm hatta ameliyat günü aldım :) Genişletmek için tıkla... Ne kadar fiyatlar acaba? Bir de ilk ameliyatınız mı olacak revizyon konusunda nasıldır bilginiz var mı ?
piraye1985 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2015 75 22 88 39 13 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylinmimi #5 Bende henüz olmadım ama ekim ayında Nihat beye olmak istiyorum..
MagicD hayat senin şarkın Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2012 1.467 887 123 14 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylinmimi #6 nurem17 .!.: Ne kadar fiyatlar acaba? Bir de ilk ameliyatınız mı olacak revizyon konusunda nasıldır bilginiz var mı ? Genişletmek için tıkla... İlk ameliyatım 4500 TL Ben çok araştırdım çok kişiyle görüştüm öyle karar verdim 23 eylülde ameliyat olacağım
nurem17 .!.: Ne kadar fiyatlar acaba? Bir de ilk ameliyatınız mı olacak revizyon konusunda nasıldır bilginiz var mı ? Genişletmek için tıkla... İlk ameliyatım 4500 TL Ben çok araştırdım çok kişiyle görüştüm öyle karar verdim 23 eylülde ameliyat olacağım
dyg92 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2016 30 0 86 33 1 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylinmimi #7 Merhaba, ameliyat oldun mu? Memnun musun burnundan?
S Sheyma88 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2018 95 7 1 36 4 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylinmimi #8 umutlu_u .!.: Yaptırdınız mı ben bugün gittim görüştüm hatta ameliyat günü aldım :) Genişletmek için tıkla... Merhaba tarih bakiomda amelihat oldunuzmu bende nihat beyle gorusuom belki amelihat tarihi alcam memnunmusunuz gorusmeden ve olduysaniz sonuctan
umutlu_u .!.: Yaptırdınız mı ben bugün gittim görüştüm hatta ameliyat günü aldım :) Genişletmek için tıkla... Merhaba tarih bakiomda amelihat oldunuzmu bende nihat beyle gorusuom belki amelihat tarihi alcam memnunmusunuz gorusmeden ve olduysaniz sonuctan
MagicD hayat senin şarkın Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2012 1.467 887 123 9 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylinmimi #9 Sheyma88 .!.: Merhaba tarih bakiomda amelihat oldunuzmu bende nihat beyle gorusuom belki amelihat tarihi alcam memnunmusunuz gorusmeden ve olduysaniz sonuctan Genişletmek için tıkla... Evet gün alıp hemen olmuştum çok memnumun
Sheyma88 .!.: Merhaba tarih bakiomda amelihat oldunuzmu bende nihat beyle gorusuom belki amelihat tarihi alcam memnunmusunuz gorusmeden ve olduysaniz sonuctan Genişletmek için tıkla... Evet gün alıp hemen olmuştum çok memnumun