dr olmaz dedi ama..bir mucize mi

sahtesari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
110
3
98
39
İzmir
14aydir bebek istiyoruz olmuyodu klomen kullandim sagda hic olusmadi soldakilerde buyumediler.dr bu ay olmaz dedi ..5gun gecikti idrar testi yaptim pozitif 2yi yaptim pozitif cikto dr a kostum ultrasonda gorunmedi.dr alttan bakalim dedi yine çıkmadı. Kan testine kostum 328hcg cikti.dr hala imkani yok diyo delirtti resmen..kese yok ama kanda idrarda var.hersey allahtan arkadaslar.hacet namazi ve meryem suresi mucizesi.simdide alttan bakildigim icin dusermi korkusu...hep dr hatasi..

Canimcim insallah hamilesindr ALLAH hepimizin gonlune gore versin...alttan muayenede dusermi diye korkma ben 7+2haftaluk Hamileyim 2keredir alttan oluyo bisey yok dr sordum düşme tehlikesi olsa yaparmiyim sence dedi yok ole birsey ..dusecekse aksama kadar yatsan yine dusuyo sağlıksız bebek tutunamaz ne yapsan durmmaz olumlu düşün :))

328ile kese görünmesi imkansız zaten... 1600 küsurla gözükmemişti benim minik tavşan da... Bundan sonra iki günde bir beta ölçtürüp takip et..

Vajinal muayeneden de korkma üç kere yaptırdım, her Dr söylüyor zaten düşüğe sebep olmaz...hatta bir günde iki kere bile girmiştim... Biraz sorunluydu.... En sonunda Dr bir yaşıma daha girdim demişti... Dr oldukları için her şeyibilecek halleri yok... Zaten düşecek olan bebeği olan anneler, muayeneye bağlıyorlar bunu....

Sen Bol bol dua et...

Back
X