Ömer Hocam'a muayeneye gelmeden önce 2 farklı doktora aşırı adet kanamasi nedeniyle ve bebek sahibi olmak icin gittim. Her iki doktorda rahmimin temiz olduğunu ilettiler. 2 arkadasimin tavsiyesi üzerine Dr Ömer Altun'a randevu aldim. O günden sonra her zaman dualarimdadir kendisi. Rahmimin polip ile dolu oldugunu ve polikistik over sendromum oldugunu iletti. 02.01.2025 tarihinde polip ameliyati oldum. İlk muayenede dikkatimi ceken yönü madem bebek istiyorsunuz sadece kadin hastama bakarak yol izleyemem aynı zamanda eşinizden de tahlil talep ediyorum dedi. Eşim tahlillerini verdiginde onda da bir problem oldugunun tespiti ile ürolojiye gitmesi gerektigini iletti. Benim de Amh degerimin 0,61 dusuk olmasından dolayi ve yaşlarimizin 38 olmasi nedeniyle Yumurtaliklarim icin takviye ilaca baslandi. Ve mucize 11.07.2025 tarihinde dogal yollarla 1 aylik hamile olduğumu öğrendik. Hemen Ömer hocamizda takibe basladik. Yuksek riskli gebeydim. 108 kilo ile hamile kaldim. Gecmiste yuksek tansiyon donemim oldu ve tip 2 diyabet hastasiydim. Çalıştığım iş, gunde 10 saat masa başı bir iş olduğunu ogrenince bu bebegi kaybetmemiz gerektigini ileterek hemen trombofili genetik testini istedi. Pıhtı atma durumum da vardı. Kan sulandırıcı ilaca baslandi. Şeker icin endokrine kilom icinde diyetisyene yönlendirdi. Her ultrasonda bebegin genel kontrolleri dışında doplerr olarak da kontrolleri sagladi ve bizi bilgilendirdi. Erken dogum riskim yuksek olmasina ragmen kontrollerimi ve tedbirlerimi Ömer hocamin yonlendirmeleri ile aldiktan sonra 35. Haftama saglikla ulastim. 35. Hafta kontrolümde dogumumun basladigini NST de de sancilarimin 4 dakikada 1 e düştüğü görüldü. Tansiyonum 15/10 idi. INR degerime bakıldı. Kanamanin durdurulabilinip durdurulamayacagi analiz edildi. Degerimin tam sınırda cikmasi ile birlikte akciger gelistirici igne yapilarak 2.5 saat beklendi. Sezeryana alındım. Oğlum dogdu. Kilosu 2595 gr dı. Kuvezde kalma ihtimali vardi ama Rabbimin Ömer Hocayı vesile kılması ile birlikte bebegim anne karninda guzel gelisti. Bunun avantajini bebegim doğduktan sonra kuveze girmemesi ile anladim. Kıymetli Ömer hocama ve mukemmel ekibine ve Özel HRS hastanesi tüm calisanlarina teşekküru bir borc bilirim. Dogum sonrasida kendisi tabiki birakmadim rutin kontrollerime devam ediyorum. Etrafımda olan tum arkadaslarima da Ömer hocami tavsiye ediyorum.