A Ayysuude Guru Kayıtlı Üye 10 Haziran 2012 16 1 286 30 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayysuude #1 Doktor Orhan Cesur'a dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum. Gana marka kullanıyormuş pek bilinmiyor. Doktoru tanıyan var mı?
Doktor Orhan Cesur'a dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum. Gana marka kullanıyormuş pek bilinmiyor. Doktoru tanıyan var mı?
H Halem2 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2020 3 0 1 33 6 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayysuude #2 Evet ben yaptırdım 2 ay oldu çok memnunum , benim dudaklarımı görüp beğenen 2 arkadaşım daha gitti orhan cesur hoca gana dolgu yaptı, öyle fazla ödem de yapmıyor. Tavsiye ederim gidin yaptırın.
Evet ben yaptırdım 2 ay oldu çok memnunum , benim dudaklarımı görüp beğenen 2 arkadaşım daha gitti orhan cesur hoca gana dolgu yaptı, öyle fazla ödem de yapmıyor. Tavsiye ederim gidin yaptırın.
E elvant Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2014 3 0 86 35 İstanbul 30 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayysuude #3 Blacklove1 .!.: Doktor Orhan Cesur'a dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum. Gana marka kullanıyormuş pek bilinmiyor. Doktoru tanıyan var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Orhan Cesur'a gittiniz mi?
Blacklove1 .!.: Doktor Orhan Cesur'a dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum. Gana marka kullanıyormuş pek bilinmiyor. Doktoru tanıyan var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Orhan Cesur'a gittiniz mi?