Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de biliyoruz pahalı hastaneye gitmesini ama şartlar elvermiyosa napcaz peki.devlet hastanesin de mi yapalım napalım paramız yoksa.orası daha beter değil mi.ben de biliyorum gaziosmanpaşa gibi bir hastaneye gitmeyi.ama ssk lı olduğum halde benden her muayeneye 65 tl ,basit bir test için bile 80-90 tl isterse; sezeryan için 2 milyar normal doğum için ise 1.5 milyar isterse kaça mal olacak benim gebelik kontrollerim ve doğumum nerden baksan 5 milyara yakın tutcak.imkanlarımız dahilin de en iyi bu olduğu için biz de bunu düşünüyoruz.
Bu sözleri bana mı söyledin acaba?
Bana söylediysen bende sana şöyle cevap vereyim. Ben kimseye pahalı hastaneye git falan demedim. Ben sadece "ucuz bir hastane beni korkutur" dedim. İnsanlar çok meraklı kavga ortamı yaratmaya. Bende maddi imkanlarımdan ötürü çok hastane aramıştım, yoksa bende kredi çekip doğururdum 10bin tllik hastanelerde, 500 tl yerine. İnsanlara tavır alırken ilk önce kendinizi tartın, üslübunuza dikkat edin lütfen. Ben bu sanal ortamda bile insanları kırmaktan çekinirken...
Ayrıca çoğu devlet hastanesi kıytırık özel hastanelerden kat kat daha iyi...
Neyse oruçlu oruçlu sinir bozmama gerek yok...
sana sölememiştim keşke zahmet edip cvp vermeseydin de oruçlu oruçlu sinirin de bozulmasaydı.ben size desem alıntı yapardım şimdiki gibi.32 yaşındayım uslubumdan da gayet memnunum artı sadece SİZ değilsiniz sanal ortam da dahi insanları kırmaktan çekinen
ecrin yazdıklarına çok üzüldüm bende özgül hanıma gidiyorum ne olucak şimdi yaa..epidural yapabiliceklermi peki..çok korktum şuan
Arkadaşlar, özgül hanım evet güler yüzlü, muayene sıralarında ben de memnundum. Sorduğum sorulara net yanıtlar veriyordu. Ama Doğumumdan hiç memnun kalmadım. Doğumuma kendi girdi. Acilen sezeryana alındım. Sezeryan sırasında doğal olarak acı sızı hissetmedim. Ama ameliyatım biter bitmez beni odama aldılar. Ardından birkaç hemşire gelip sargılarımı çıkardı pansuman yaptı ve gitti. Ardından sabaha kadar ağrı acı çeke çeke odamda annemle tek kaldım. Kimse ilgilenmdi. Bebeğime süt veremedim. Annem bebk hemşiresini aradı 1 saat gelmedi kendileri. Bebeğim kustu mustu kimse ilgilenmdi annem hastanede kat kat gezdi kucağında bebeğimle. Sabah ağrımdan ağladım bana iğne yapın çok ağrım var dedim. Hemşireler hiç ilgilenmedi. 1 saat bekle dediler. Doktor sabah gelip yanıma hiç bakmadı. Zaten bizede sabah artık gidebilirsiniz dediler. 500 TL para aldılar ve kesinlikle bu parayı haketmediler. Hemşireler hiç güleryüzlü değildi çok soğuktular...Arkadaşlar hangi birini anlatayım kısaca iğrenç bir doğum tecrübesi yaşadım. Bir daha asla ama asla o hastanede doğum yapmam. Yinede memnun kalanlar var nasıl memnunlar anlamadım.
Arkadaşlar, özgül hanım evet güler yüzlü, muayene sıralarında ben de memnundum. Sorduğum sorulara net yanıtlar veriyordu. Ama Doğumumdan hiç memnun kalmadım. Doğumuma kendi girdi. Acilen sezeryana alındım. Sezeryan sırasında doğal olarak acı sızı hissetmedim. Ama ameliyatım biter bitmez beni odama aldılar. Ardından birkaç hemşire gelip sargılarımı çıkardı pansuman yaptı ve gitti. Ardından sabaha kadar ağrı acı çeke çeke odamda annemle tek kaldım. Kimse ilgilenmdi. Bebeğime süt veremedim. Annem bebk hemşiresini aradı 1 saat gelmedi kendileri. Bebeğim kustu mustu kimse ilgilenmdi annem hastanede kat kat gezdi kucağında bebeğimle. Sabah ağrımdan ağladım bana iğne yapın çok ağrım var dedim. Hemşireler hiç ilgilenmedi. 1 saat bekle dediler. Doktor sabah gelip yanıma hiç bakmadı. Zaten bizede sabah artık gidebilirsiniz dediler. 500 TL para aldılar ve kesinlikle bu parayı haketmediler. Hemşireler hiç güleryüzlü değildi çok soğuktular...Arkadaşlar hangi birini anlatayım kısaca iğrenç bir doğum tecrübesi yaşadım. Bir daha asla ama asla o hastanede doğum yapmam. Yinede memnun kalanlar var nasıl memnunlar anlamadım.
Kızlar, size kötü bir haberim var....
Doktor Özgül Kurt artık yurtdışında bir hastanede çalışacakmış...Biz o kadar üzüldük ki anlatamam. Kendisine mail atıp iyi dileklerde bulunduk ancak resmen ağladık...Onu çok özleyeceğiz...Zaten iyi doktorları takip edip böyle kapıp götürüyorlar herhalde...Ne olacak bu memleketin hali, niye böyle değerli insanları kaçırıyorlar anlamıyorum ama yeni yasalar geldikçe herhalde daha çok kaybı olacak ülkenin...