dr.pelin ilbeyine labioplasti olan varmi lutfeenn cevap verin :(

meo41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
38
14
88
Arkadaslar lutfebn bana yardim edin doktor arastirmasndayim pelin hanima ameliyat olan varmi
yesim yercok 5.000 dedi pelin ilbeyi 3.500 diyo aylin karanlik 6.000 dedi korkut arslan da 2.500-3.00 diyo 5-6 binler cok fazla geliyo bana ama digerleride neden onlardan ucuz diye dsunuyo insan onlara gidip memnun kalan varsa lutfen bilgi versin kafayi yicem :( :((

Hastane masraflarıyla, sahip oldukları ünle ve sizin ne kadarını karşılayabileceğinize dair izlenimleriyle ilgili çıkan farklı fiyatlar. Yoksa labioplasti bu sonuçta, silikon vs. farkı da yaratacak bir şey değil mesela meme ameliyatı gibi. Fiyatlara değil, yaptıkları işlere ve vaadettiklerine bak sen.

Hastane masraflarıyla, sahip oldukları ünle ve sizin ne kadarını karşılayabileceğinize dair izlenimleriyle ilgili çıkan farklı fiyatlar. Yoksa labioplasti bu sonuçta, silikon vs. farkı da yaratacak bir şey değil mesela meme ameliyatı gibi. Fiyatlara değil, yaptıkları işlere ve vaadettiklerine bak sen.
İnan'ın o kadar farklı mutsuz sonuçlar okudukki. Dikişlerde büzülmezler oluyor,dikiş atmaları nedeni ile kalıcı izler kalıyor,asimetri farkı oluyor (biri büyük biri büyük) Fiyat muhakkak önemli tabi bizler için,ama sonuçlar en önemlisi..

Arkadaslar lutfebn bana yardim edin doktor arastirmasndayim pelin hanima ameliyat olan varmi
yesim yercok 5.000 dedi pelin ilbeyi 3.500 diyo aylin karanlik 6.000 dedi korkut arslan da 2.500-3.00 diyo 5-6 binler cok fazla geliyo bana ama digerleride neden onlardan ucuz diye dsunuyo insan onlara gidip memnun kalan varsa lutfen bilgi versin kafayi yicem :KK43: :KK43:(
Yelim hanımla bende görüşme yapmıştım. Hastane seçeceğine göre fiyat farkı vardı. Size sadece bir işlem içinmi 5000 TL fiyat verdi?

Yeşim hanima muane olmadim telefondan aldim fiyati. Ama hastanelere gore degisiyomu dedim hayir dediler. Ya fiyat olarak iste ucuza gidip yada pahaliysa iyidir diyip kanmak istemiyorum. O yuzden basindan gecmis olanlardan bilgi istiyorum. Bana memnuniyetlerinizi yada tam tersi memnun olmadignz pisman oldugunz doktorlar varsa istanbulda olup onlarin bilgisini istyrm.. lutfen..

Back
X