• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Raporu Kuzenimin annesinin hastaliğı ne?

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
865
123
Merhabalar hanımlar anlayan biri varsa bu rapora bakabilir mi?Kuzenimin annesi geçen ay rahatsızlandı baya bir testler vs. Yapıldı ama sonucları kızına pek söylemiyormuş geçiştiriyormuş.Bu raporu da tlf da bulmuş.Bana sordu bir tanidigin var mi?anlayan birine gösterebilir misin diye.Benim de aklıma burası geldi

Neden alıntı yapmadınız ki? Silinmiş :KK55:

Arkadaşının annesi hastaymış, kağıt paylaşmıştı, arkadaşı annesinin telefonunda bulmuş rapor gibi bir şey, annesi arkadaşını geçiştiriyormuş ne olduğunu söylemek istemiyormuş hastalığının, bilen varsa söylesin diyordu ama kağıt asla okunmuyordu. Silmiş sonra da.

Arkadaşının annesi hastaymış, kağıt paylaşmıştı, arkadaşı annesinin telefonunda bulmuş rapor gibi bir şey, annesi arkadaşını geçiştiriyormuş ne olduğunu söylemek istemiyormuş hastalığının, bilen varsa söylesin diyordu ama kağıt asla okunmuyordu. Silmiş sonra da.

Ona ne canım insanların özelinden, söylemek zorunda değil hastalığını kızına dahil. Ayıp. Ben kibledim konuyu içerik silinmiş diye ama geri getirmeseler bari insanların raporunu falan burada paylaşıyor. Ne meraklı tipler var ya. Çok merak ediyorsa kızı bir şekilde öğrenir zaten Allah korusun durumu ciddileşirse, 3. kişiler ne alaka yani?

Back
X