Denedim yapamadim. Resim yuklemiyorresim paylaşma imkanınız varsa memnun olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denedim yapamadim. Resim yuklemiyorresim paylaşma imkanınız varsa memnun olurum
Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum aynı doktora...nasıl oldu burnun şuanBen bir yil arastirdim kimde burun amelyati olmak istedigim konusunda cok tedirgindim cünkü saglik konusuda sorunlar vardi iyi nefes alip vermem ilk siradaydi benim icin. Görüntüde önemliydi tabi onun icin instagramdaki resimlerden gözümü Dr.Resit Burak Kayanin instagrami boyadi en cok güzel Kücük düz burunlar hepsi bende tm dedim ben buldum aradimi. Sonra yurtdisinda oturdugum icin önce telefonda konustum görüstüm asistaniyla sonrada Dr.Resit Burakla herkes cok ilgiliydi ama sonra basima geleceklerden habersizdim malesef. Ameliyat tarihimden önce orda yine bi konusmaya davet edildim ve önce bi Simulation gösterildi burun ucunun nekadar kalkik istedigimi soruldu …. benim icin önemli sorular vardi ve özelikle burnumun ön tarafi yani ara kikirdagi disariya cok cikilmasini istemiyordum. Aslinda o an fark ettim kendisi sablon burunlara göre sadece ameliyat ettigi özel istekler yada rahatsiz oldugun extra isteklerin önemsilmiyor ben biraz saskin ve kendime kizgin sekilde o konusmadan ciktim cünkü aceba benmi anlatamadim diyerek.Neyse ben okadar yol aldim dedim kendime artik yapacan bu ameliyati diyerek girdim ve ben ameliyatlardan cok korkarim. Ciktigimda ameliyatdan bir gün hastanede kaldim bana böyle bi ameliyat geciren biri icin cok az bi zaman gibi geldi cünkü kendini daha kötü hissediyor insan amelyat olmussun yüzünde sonucta kolay bisey deyil agrin sizin var miden bulaniyor vs vs. sonra cikis yapildi va bana en az bir hafta ülkede kalmam gerektigini söylendi yani 5 gün sonra zilikonlar ve dikisler cikarilacak ondan sonra gide bilirim diye. Bu malesef öyle olmadi hastaneden ciktigim ücüncü gün sonra hastaneye cagrildim ve silikonlar cikarila bilir denildi. silikonlar erken cikarildi yani nedeni bilmiyorum ama sonradan ögrendim cünkü onun gecesi burnumun kenarindaki dikis kendine acildi ve ben aradim asistani doktor bey esiyle tahtile ciktigi ögrendim ben soooook oldum benim burnumdaki silikonlari erken cikariliyor ve kaniyor dikisi acilmis diye cünkü Dr.Resit Burak Bey hastalarini birakip tahtile cikmis. Peki dedim hastanedeki baska bir doktor bakmasini istedim ama asistani bunun etik olmadigi hastanedeki görüntüsü bozar o dikis kendi kendine kapanir diye güvenin bana diye telefonu kapatti ben gercekten cok sasirdim. Bunada neyse dedim ve eve geri döndügümde son yarabandlari cikardim ve ilk burnuma baktigimda burnumun daha siskin oldugundan herhalde bir deliyi öbüründen daha Kücük oldugunu fark ettim. Zaman gectikce bunun daha fazla belli oldugunu fark ettim artik cevremdeki insanlarda bunu bana söylemedi beni rahatsiz etti burun arasindaki kikirdak yamuk oldugundan dolayi bunun öyle oldugunu fark ettim ayrica üst dudagimin aldinda bisey acidigi hissettikten sonra korkmaya basladim gercekten korktum artik ve burun doktora gittim, hemen filim cekti ve bir kemik parcasi oldugunu söyledi. Yani burnumu ameliyat eden Dr.Resit Burak Kaya burnumun yamuk ameliyat ettigi sirada birde kemik parcasi orda unutmus bunu düsüne bilirmisiniz ? ben günlerce agladim piskolojim alt üst oldu. bunun hepsi doktor beyin asistaniyla konustum ve resimlere belgelendirdim ama o kemik ericekmis (kemik nasil ericekse) ve burunun yamuklugu zamanla siskinlikler gectiginde hersey düszelecegi denildi . Artik aptal yerine konuldugumu hissediyordum bir yil gecti ve hala burnum yamuk ve kemik parcasi duruyor. Bana ikinci ameliyat tarihi verilmesini bekliyorum ona zerrre kadar artik güvenmedigim halde burnumun düzeltmesini istiyorum artik. Lütfen Lütfen sunu unutmayin her ameliyat bir risk her hastasi bunu yasadigi denilmez ama ben sahsen Dr.Resit Burak Kaya ya güvendim ve hayal kirikligina ugradim cünkü instagramdaki resimler benim gözümde cooook iyi doktor denile bilmek icin yeterliydi öyle olmadigi kendim yasadim.
Off hemde nasil bedava alpaslan yildirimda ozamanlar bedava yapiyodu 2000 euro resmen kimsede suc degil bir bu gerizekali hastasinda suc var allah o kadina benim cektigimin iki katini cektirsin utanmaz allah korkusu olmayan kari o caydirdi beni yoksa gözüm kapaniyodu simdide yok ben memnuum dedi elimin tersiyle vurasim geldi
Ben bir yil arastirdim kimde burun amelyati olmak istedigim konusunda cok tedirgindim cünkü saglik konusuda sorunlar vardi iyi nefes alip vermem ilk siradaydi benim icin. Görüntüde önemliydi tabi onun icin instagramdaki resimlerden gözümü Dr.Resit Burak Kayanin instagrami boyadi en cok güzel Kücük düz burunlar hepsi bende tm dedim ben buldum aradimi. Sonra yurtdisinda oturdugum icin önce telefonda konustum görüstüm asistaniyla sonrada Dr.Resit Burakla herkes cok ilgiliydi ama sonra basima geleceklerden habersizdim malesef. Ameliyat tarihimden önce orda yine bi konusmaya davet edildim ve önce bi Simulation gösterildi burun ucunun nekadar kalkik istedigimi soruldu …. benim icin önemli sorular vardi ve özelikle burnumun ön tarafi yani ara kikirdagi disariya cok cikilmasini istemiyordum. Aslinda o an fark ettim kendisi sablon burunlara göre sadece ameliyat ettigi özel istekler yada rahatsiz oldugun extra isteklerin önemsilmiyor ben biraz saskin ve kendime kizgin sekilde o konusmadan ciktim cünkü aceba benmi anlatamadim diyerek.Neyse ben okadar yol aldim dedim kendime artik yapacan bu ameliyati diyerek girdim ve ben ameliyatlardan cok korkarim. Ciktigimda ameliyatdan bir gün hastanede kaldim bana böyle bi ameliyat geciren biri icin cok az bi zaman gibi geldi cünkü kendini daha kötü hissediyor insan amelyat olmussun yüzünde sonucta kolay bisey deyil agrin sizin var miden bulaniyor vs vs. sonra cikis yapildi va bana en az bir hafta ülkede kalmam gerektigini söylendi yani 5 gün sonra zilikonlar ve dikisler cikarilacak ondan sonra gide bilirim diye. Bu malesef öyle olmadi hastaneden ciktigim ücüncü gün sonra hastaneye cagrildim ve silikonlar cikarila bilir denildi. silikonlar erken cikarildi yani nedeni bilmiyorum ama sonradan ögrendim cünkü onun gecesi burnumun kenarindaki dikis kendine acildi ve ben aradim asistani doktor bey esiyle tahtile ciktigi ögrendim ben soooook oldum benim burnumdaki silikonlari erken cikariliyor ve kaniyor dikisi acilmis diye cünkü Dr.Resit Burak Bey hastalarini birakip tahtile cikmis. Peki dedim hastanedeki baska bir doktor bakmasini istedim ama asistani bunun etik olmadigi hastanedeki görüntüsü bozar o dikis kendi kendine kapanir diye güvenin bana diye telefonu kapatti ben gercekten cok sasirdim. Bunada neyse dedim ve eve geri döndügümde son yarabandlari cikardim ve ilk burnuma baktigimda burnumun daha siskin oldugundan herhalde bir deliyi öbüründen daha Kücük oldugunu fark ettim. Zaman gectikce bunun daha fazla belli oldugunu fark ettim artik cevremdeki insanlarda bunu bana söylemedi beni rahatsiz etti burun arasindaki kikirdak yamuk oldugundan dolayi bunun öyle oldugunu fark ettim ayrica üst dudagimin aldinda bisey acidigi hissettikten sonra korkmaya basladim gercekten korktum artik ve burun doktora gittim, hemen filim cekti ve bir kemik parcasi oldugunu söyledi. Yani burnumu ameliyat eden Dr.Resit Burak Kaya burnumun yamuk ameliyat ettigi sirada birde kemik parcasi orda unutmus bunu düsüne bilirmisiniz ? ben günlerce agladim piskolojim alt üst oldu. bunun hepsi doktor beyin asistaniyla konustum ve resimlere belgelendirdim ama o kemik ericekmis (kemik nasil ericekse) ve burunun yamuklugu zamanla siskinlikler gectiginde hersey düszelecegi denildi . Artik aptal yerine konuldugumu hissediyordum bir yil gecti ve hala burnum yamuk ve kemik parcasi duruyor. Bana ikinci ameliyat tarihi verilmesini bekliyorum ona zerrre kadar artik güvenmedigim halde burnumun düzeltmesini istiyorum artik. Lütfen Lütfen sunu unutmayin her ameliyat bir risk her hastasi bunu yasadigi denilmez ama ben sahsen Dr.Resit Burak Kaya ya güvendim ve hayal kirikligina ugradim cünkü instagramdaki resimler benim gözümde cooook iyi doktor denile bilmek icin yeterliydi öyle olmadigi kendim yasadim.
Memnuniyetsizliğinizi anlıyorum ama tamponları 3 gün sonra çıkarıyor hemen hemen her doktor erken bir süre değil.Ben bir yil arastirdim kimde burun amelyati olmak istedigim konusunda cok tedirgindim cünkü saglik konusuda sorunlar vardi iyi nefes alip vermem ilk siradaydi benim icin. Görüntüde önemliydi tabi onun icin instagramdaki resimlerden gözümü Dr.Resit Burak Kayanin instagrami boyadi en cok güzel Kücük düz burunlar hepsi bende tm dedim ben buldum aradimi. Sonra yurtdisinda oturdugum icin önce telefonda konustum görüstüm asistaniyla sonrada Dr.Resit Burakla herkes cok ilgiliydi ama sonra basima geleceklerden habersizdim malesef. Ameliyat tarihimden önce orda yine bi konusmaya davet edildim ve önce bi Simulation gösterildi burun ucunun nekadar kalkik istedigimi soruldu …. benim icin önemli sorular vardi ve özelikle burnumun ön tarafi yani ara kikirdagi disariya cok cikilmasini istemiyordum. Aslinda o an fark ettim kendisi sablon burunlara göre sadece ameliyat ettigi özel istekler yada rahatsiz oldugun extra isteklerin önemsilmiyor ben biraz saskin ve kendime kizgin sekilde o konusmadan ciktim cünkü aceba benmi anlatamadim diyerek.Neyse ben okadar yol aldim dedim kendime artik yapacan bu ameliyati diyerek girdim ve ben ameliyatlardan cok korkarim. Ciktigimda ameliyatdan bir gün hastanede kaldim bana böyle bi ameliyat geciren biri icin cok az bi zaman gibi geldi cünkü kendini daha kötü hissediyor insan amelyat olmussun yüzünde sonucta kolay bisey deyil agrin sizin var miden bulaniyor vs vs. sonra cikis yapildi va bana en az bir hafta ülkede kalmam gerektigini söylendi yani 5 gün sonra zilikonlar ve dikisler cikarilacak ondan sonra gide bilirim diye. Bu malesef öyle olmadi hastaneden ciktigim ücüncü gün sonra hastaneye cagrildim ve silikonlar cikarila bilir denildi. silikonlar erken cikarildi yani nedeni bilmiyorum ama sonradan ögrendim cünkü onun gecesi burnumun kenarindaki dikis kendine acildi ve ben aradim asistani doktor bey esiyle tahtile ciktigi ögrendim ben soooook oldum benim burnumdaki silikonlari erken cikariliyor ve kaniyor dikisi acilmis diye cünkü Dr.Resit Burak Bey hastalarini birakip tahtile cikmis. Peki dedim hastanedeki baska bir doktor bakmasini istedim ama asistani bunun etik olmadigi hastanedeki görüntüsü bozar o dikis kendi kendine kapanir diye güvenin bana diye telefonu kapatti ben gercekten cok sasirdim. Bunada neyse dedim ve eve geri döndügümde son yarabandlari cikardim ve ilk burnuma baktigimda burnumun daha siskin oldugundan herhalde bir deliyi öbüründen daha Kücük oldugunu fark ettim. Zaman gectikce bunun daha fazla belli oldugunu fark ettim artik cevremdeki insanlarda bunu bana söylemedi beni rahatsiz etti burun arasindaki kikirdak yamuk oldugundan dolayi bunun öyle oldugunu fark ettim ayrica üst dudagimin aldinda bisey acidigi hissettikten sonra korkmaya basladim gercekten korktum artik ve burun doktora gittim, hemen filim cekti ve bir kemik parcasi oldugunu söyledi. Yani burnumu ameliyat eden Dr.Resit Burak Kaya burnumun yamuk ameliyat ettigi sirada birde kemik parcasi orda unutmus bunu düsüne bilirmisiniz ? ben günlerce agladim piskolojim alt üst oldu. bunun hepsi doktor beyin asistaniyla konustum ve resimlere belgelendirdim ama o kemik ericekmis (kemik nasil ericekse) ve burunun yamuklugu zamanla siskinlikler gectiginde hersey düszelecegi denildi . Artik aptal yerine konuldugumu hissediyordum bir yil gecti ve hala burnum yamuk ve kemik parcasi duruyor. Bana ikinci ameliyat tarihi verilmesini bekliyorum ona zerrre kadar artik güvenmedigim halde burnumun düzeltmesini istiyorum artik. Lütfen Lütfen sunu unutmayin her ameliyat bir risk her hastasi bunu yasadigi denilmez ama ben sahsen Dr.Resit Burak Kaya ya güvendim ve hayal kirikligina ugradim cünkü instagramdaki resimler benim gözümde cooook iyi doktor denile bilmek icin yeterliydi öyle olmadigi kendim yasadim.
Ben bir yil arastirdim kimde burun amelyati olmak istedigim konusunda cok tedirgindim cünkü saglik konusuda sorunlar vardi iyi nefes alip vermem ilk siradaydi benim icin. Görüntüde önemliydi tabi onun icin instagramdaki resimlerden gözümü Dr.Resit Burak Kayanin instagrami boyadi en cok güzel Kücük düz burunlar hepsi bende tm dedim ben buldum aradimi. Sonra yurtdisinda oturdugum icin önce telefonda konustum görüstüm asistaniyla sonrada Dr.Resit Burakla herkes cok ilgiliydi ama sonra basima geleceklerden habersizdim malesef. Ameliyat tarihimden önce orda yine bi konusmaya davet edildim ve önce bi Simulation gösterildi burun ucunun nekadar kalkik istedigimi soruldu …. benim icin önemli sorular vardi ve özelikle burnumun ön tarafi yani ara kikirdagi disariya cok cikilmasini istemiyordum. Aslinda o an fark ettim kendisi sablon burunlara göre sadece ameliyat ettigi özel istekler yada rahatsiz oldugun extra isteklerin önemsilmiyor ben biraz saskin ve kendime kizgin sekilde o konusmadan ciktim cünkü aceba benmi anlatamadim diyerek.Neyse ben okadar yol aldim dedim kendime artik yapacan bu ameliyati diyerek girdim ve ben ameliyatlardan cok korkarim. Ciktigimda ameliyatdan bir gün hastanede kaldim bana böyle bi ameliyat geciren biri icin cok az bi zaman gibi geldi cünkü kendini daha kötü hissediyor insan amelyat olmussun yüzünde sonucta kolay bisey deyil agrin sizin var miden bulaniyor vs vs. sonra cikis yapildi va bana en az bir hafta ülkede kalmam gerektigini söylendi yani 5 gün sonra zilikonlar ve dikisler cikarilacak ondan sonra gide bilirim diye. Bu malesef öyle olmadi hastaneden ciktigim ücüncü gün sonra hastaneye cagrildim ve silikonlar cikarila bilir denildi. silikonlar erken cikarildi yani nedeni bilmiyorum ama sonradan ögrendim cünkü onun gecesi burnumun kenarindaki dikis kendine acildi ve ben aradim asistani doktor bey esiyle tahtile ciktigi ögrendim ben soooook oldum benim burnumdaki silikonlari erken cikariliyor ve kaniyor dikisi acilmis diye cünkü Dr.Resit Burak Bey hastalarini birakip tahtile cikmis. Peki dedim hastanedeki baska bir doktor bakmasini istedim ama asistani bunun etik olmadigi hastanedeki görüntüsü bozar o dikis kendi kendine kapanir diye güvenin bana diye telefonu kapatti ben gercekten cok sasirdim. Bunada neyse dedim ve eve geri döndügümde son yarabandlari cikardim ve ilk burnuma baktigimda burnumun daha siskin oldugundan herhalde bir deliyi öbüründen daha Kücük oldugunu fark ettim. Zaman gectikce bunun daha fazla belli oldugunu fark ettim artik cevremdeki insanlarda bunu bana söylemedi beni rahatsiz etti burun arasindaki kikirdak yamuk oldugundan dolayi bunun öyle oldugunu fark ettim ayrica üst dudagimin aldinda bisey acidigi hissettikten sonra korkmaya basladim gercekten korktum artik ve burun doktora gittim, hemen filim cekti ve bir kemik parcasi oldugunu söyledi. Yani burnumu ameliyat eden Dr.Resit Burak Kaya burnumun yamuk ameliyat ettigi sirada birde kemik parcasi orda unutmus bunu düsüne bilirmisiniz ? ben günlerce agladim piskolojim alt üst oldu. bunun hepsi doktor beyin asistaniyla konustum ve resimlere belgelendirdim ama o kemik ericekmis (kemik nasil ericekse) ve burunun yamuklugu zamanla siskinlikler gectiginde hersey düszelecegi denildi . Artik aptal yerine konuldugumu hissediyordum bir yil gecti ve hala burnum yamuk ve kemik parcasi duruyor. Bana ikinci ameliyat tarihi verilmesini bekliyorum ona zerrre kadar artik güvenmedigim halde burnumun düzeltmesini istiyorum artik. Lütfen Lütfen sunu unutmayin her ameliyat bir risk her hastasi bunu yasadigi denilmez ama ben sahsen Dr.Resit Burak Kaya ya güvendim ve hayal kirikligina ugradim cünkü instagramdaki resimler benim gözümde cooook iyi doktor denile bilmek icin yeterliydi öyle olmadigi kendim yasadim.
Neden acaba? Memnun olmadınız ne yaşadınızFahri mola ya sakın burun ameliyatı olmayın. Çok pişmanım ona yaptırdığım için
Neden acabaFahri mola ya sakın burun ameliyatı olmayın. Çok pişmanım ona yaptırdığım için
Keşke görseniz yaaaFahri mola ya sakın burun ameliyatı olmayın. Çok pişmanım ona yaptırdığım için