• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Rüştü Köse Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

helloktty

İyileşiyorum....
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
300
10
118
Diğer
iyi bir doktor hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa önerirlerse çok sevinirim..

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese selamlar. Rize Özel Şar Hastanesinde Burun estetği ve Botox konusunda istanbulun bilinen ünlü cerrahlarından Dr Savaş SARI başlamış. İstanbulda kuzenim Acıbadem hastanesinde kendisine ameliyat olmuştu ve sonucu mükemmeldi. Dün ögrenir ögrenmez sekreterinden randevu alıp bugun kendisine gittim. Gerçekten işine cok hakim Savaş Bey. Bugune kadar 1000 in üzerinde estetik burun ameliyatı yapmış istanbul acıbadem ve medıcanada. Yaptıgı ameliyatların fotograflarını zaten muayene ofisinin ekranında izledim. Ayrıca yüz fotograflarımı çekip ameliyattan sonra burun şeklimin nasıl olacagını bana gösterdi. Tamponda kullanmıyormuş. Ben en çok tampondan korkuyordum zaten. Bana çok güven verdi. kuzenim ve kuzenimin arkadaşlarınıda istanbulda ameliyat etmişti ve onlarlada konuştum. fotograflarını kuzenim bana yolladı gerçekten çok hoşuma gitti. Bende ameliyat için haftaya randevu alacagım kendisinden umarım herşey güzel olur. Şimdiden sabırsızlanıyorum.

Back
X