dr salih emre uregen & dr muhammet dilbere estetik olanlar?

sarah12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
9
0
1
33
merhabalar:)

burun estetigi olmayi istiyorum ve coook aristirma yaptim. dr salih beyle dr muhammet beyin arasinda kararsiz kaldim dr muhammet acik yontem yapiyor, dr salih ise genelde kapali yontem. yanliz social medyadaki resimleri karsilastirirsam dr muhammet beyinki sanki daha hos geliyor..bilemiyorum cok kararsizim. bu iki doktorla tecrubesi olan ve amilyat olmus olan arkadaslar yazabilirmi lutfen:) ve varsada resimlerinizi paylasirmisiniz?

sarah merhaba sanirim bende ayni sorulari sorabilirim ? :)
umarim cevap verecekler cikar.

Ben Emre uregene oldum cok memnunum burun kanatlarimi dahi kucultmus kolay kolay hicbir doktor yapmiyor bunu

Ben de henuz amelıyat olmadım ve bayagı suredır arastırıyorum salih emre uregenı de dusunmustum ama ınstada paylastıgı burunlardan gordugum kadarıyla salih emre uregen ön profili muhammet bey kadar güzel yapamıyo burnun önden gorunusu burun ucu bı garıp duruyo ben bu yuzden muhammet dılbere karar verdım

Muhammed bey harika bir insan eğer yapabileceği bir burna sahipseniz olun. Emre üregenin yaptıgı burunlar çok kalkık geliyor bana ama bilemiyorum tercih meselesi olabilir. Kapalı tekniğin de iyileşmw hızı daha hızlı. Öyle avamtajı da var.

Back
X