Dr. Selahattin Özmen Hasta Yorumları ( Burun Estetiği )

slm , bende burun estetiği olmak istiyorum bana da Selahattin beyi önerdiler. ama fiyat hakkında bir bilgim yok aranızda bilen varmı
ayrıca muayene ücreti nedir. ve son bir soru meme esteği içinde önerirmisiniz selahattin beyi.

canım bi 8 gün kadar bandajlı kaldım. bende çok kararsızdım ama iyiki olmuşum.
ağrı illaki oluyor ama dayanılmayacak kadar değil, ağrıdan korkma, ağrı kesicilerle cok hafifliyor.
burnuma hoca karar vermişti, ben o sıralara sözlenecektim garip bi takıntıysa sözlümün olduğu şehirdekiler eski halimle kıyaslama yapar estetik olduğum cok belli olur diye hocaya ısrarla kaldırmamasını söyledim
hoca biraz kaldırınca bayanlara yakışıyor dedi ucunu hafif kaldırdı. tam istedğim gibi oldu ama keşke hocaya müdahele etmeseydimde o bi,ldiği gibi yapsaydı, çok daha hoş olurdu, estetik olduğu belli olmuyo, ama dediğim gibi keşke hocaya bıraksaydım abartılı kaldırmayacaktı zaten
sen ameliyatını erteleme bence.. ama benim bu yorumlarım sadece selahattin hoca için gecerli.. ameliyat olupta hayatı kararan cok kişi tanıyorum.. ya foto yükleyince farkı gösterrim canım sana.aa acıları düşünme bence burnumun son haline değer..

bende ameliyat olacağım.şu anda doktor araştırması yapıyorum.mümkünse öncesi ve sonranrası fotoğraflarınızı görebilir miyim?

16 Aralık 2011 'de burun estetiği oldum. Kesinlikle estetik olduğum belli olmuyor !! :nazar:
İki akrabam kendisine ameliyat oldu ikiside çok doğaldı. bende onları görerek Selahattin Hocamın kapısını çaldım. İyikide olmuşum..
Mükemmel bi hoca... benle birlikte ameliayt olanlarda şişler morluklar dikiş kanamaları bende hiç olmadı. en önemlisi sonuç mükemmel..
aman maşallah deyin :):nazar:
2000 lira tuttu yanlız şuan artmış olabilir.. Eğer İStanbul'da burun estetiği düşünüyorsanız Selahattin Hocaya ulaşıp İstanbul'da arkadaşı Yavuz Bey'in telefonunu alabilirsniz.
Gazi Üniversitesi estetik cerrahi bölümü Selahattin Özmen derseniz telefonunu bulabilirsiniz.:nazar:

fotografınızı görebilir miyim?

merhaba,
2009 senesinde selahattin hoca göğüs büyütme ameliyatimi yapmışti. Üzerinden 7 yil geçmesine ragmen hiçbir sikinti yasamadim.Çok doğal oldu ve en onemlisi hic kimse estetik oldugunu anlamıyor bikiniyle bile.Gecen yil da selahattin hocaya burun estetiği yaptirdim.Burnumdan da çok memnunum.İyileşme surecinde biraz sikintilar cektim ama sonuc güzel oldu. Burun estetiginde doktor secimi gercekten cok kritik.Ben daha once hocaya ameliyat yaptırmış olduğum icin burun ameliyatimda da hic korkmadan direk selahattin hocaya gittim.Burnumda gayet dogal ve hoş gorunuyor.Amerikan hastanesinde oldum ameliyatimi.Karar aşamasındaki arkadaşlara tavsiye ederim Selahattin Özmen'i.Sorulariniz olursa cevaplayabilirim

merhaba,
2009 senesinde selahattin hoca göğüs büyütme ameliyatimi yapmışti. Üzerinden 7 yil geçmesine ragmen hiçbir sikinti yasamadim.Çok doğal oldu ve en onemlisi hic kimse estetik oldugunu anlamıyor bikiniyle bile.Gecen yil da selahattin hocaya burun estetiği yaptirdim.Burnumdan da çok memnunum.İyileşme surecinde biraz sikintilar cektim ama sonuc güzel oldu. Burun estetiginde doktor secimi gercekten cok kritik.Ben daha once hocaya ameliyat yaptırmış olduğum icin burun ameliyatimda da hic korkmadan direk selahattin hocaya gittim.Burnumda gayet dogal ve hoş gorunuyor.Amerikan hastanesinde oldum ameliyatimi.Karar aşamasındaki arkadaşlara tavsiye ederim Selahattin Özmen'i.Sorulariniz olursa cevaplayabilirim

burnunuzu çok merak ettim. keşke fotoğraf olsa

Merhaba, aradan zaman geçtiğinin farkındayım fakat hala aktifseniz fotoğraf paylaşabilir misiniz acaba ve hala memnun musunuz?

Selamlar Selahattin bey ile bende görüştüm revizyon ameliyatı için ancak çok fazla yorum bulamadığım için çok kararsızım. Sizin güncel tarihli yorumunuzu görünce merak ettim Selahattin bey ile görüştünüz mü ?

Selamlar Selahattin bey ile bende görüştüm revizyon ameliyatı için ancak çok fazla yorum bulamadığım için çok kararsızım. Sizin güncel tarihli yorumunuzu görünce merak ettim Selahattin bey ile görüştünüz mü ?

Selahattin beyin bu kadar az yorumu olmasına çok şaşırdım, gördüğüm en düzgün ve işini iyi yapanlardan biri. Burun için hem onu hem de benim eşimi ameliyat eden Yeliz Kanturk’u öneririm. Bakırköy Acıbadem’de. Instagramı Selahattin bey kullanmıyor, hastaları paylaşmayı sevmiyordu. Ben botoks vs ona gidiyordum sonra Bakırköy daha yakın olduğundan KBB uzmanı Yeliz Kantürk’e gittim. Diğerleri buralara fake hesaplardan yazdırıp, aktif kendisini pazarlıyorlar. Bu iki doktor da çok mütevazi ve samimiler. Biz memnunuz

merhaba,
Hangi marka silikon kullandı size

Aşırı aşırı memnunum hem de. Keşke daha önce yaptırsaydım diyorum ❤️❤️
Merhaba, benim de bugün 4. Günüm. Polytech 360 cc. Memnun musunuz? Şu an ben sert hissediyorum tabi ki. Sonraki süreçte yumuşuyor mu, kendi göğsünüz gibi şekil alıyor mu? Ameliyattan sonrası da zormuş beklemek, sabretmek baya zor bir süreç 😂

16 Aralık 2011 'de burun estetiği oldum. Kesinlikle estetik olduğum belli olmuyor !! :nazar:
İki akrabam kendisine ameliyat oldu ikiside çok doğaldı. bende onları görerek Selahattin Hocamın kapısını çaldım. İyikide olmuşum..
Mükemmel bi hoca... benle birlikte ameliayt olanlarda şişler morluklar dikiş kanamaları bende hiç olmadı. en önemlisi sonuç mükemmel..
aman maşallah deyin :):nazar:
2000 lira tuttu yanlız şuan artmış olabilir.. Eğer İStanbul'da burun estetiği düşünüyorsanız Selahattin Hocaya ulaşıp İstanbul'da arkadaşı Yavuz Bey'in telefonunu alabilirsniz.
Gazi Üniversitesi estetik cerrahi bölümü Selahattin Özmen derseniz telefonunu bulabilirsiniz.:nazar:
Merhaba Yavuz Bey'in soyadı nedir? bir de ozelden fotograf paylasma sansınız olur mu? uzun donemli sonuclar rinoplastide her zaman onemlidir.

Back
X