Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr Selahattin YAMAN yaptığı ameliyatlar hakkında bilgisi olan varmı acil karar vermem lazım ona meliyat olmalımıyım
Dr Selahattin YAMAN yaptığı ameliyatlar hakkında bilgisi olan varmı acil karar vermem lazım ona meliyat olmalımıyım
Çok doğru bir karar.Mükemmel bir doktor.Beni ve en az 5-6 arkadaşımı ameliyat etti.Hepsi memnunlar.Hastalarına çok saygılı ve para onun için ikinci planda.
slm canım sanırım soruna cevap verecek kımse yok,bende burun estetiği yaptırdım çokta memnunum,ama benım doktorum başkası.eger bukadar kararsız kaldıysan bence bıraz daha dusun derım
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce selahattın yamana amelıyat oldum.. ama ben çok mutsuzum burnumun ucu hafıf aşağı doğru bakıyo gibi doktorm ödemlerımın olduğunu ve düzeleceğini söyledi... gülmek istemiyorum makyaj yaparken yuzum bana ait değil gibi... :S kapalı yontemle amelıyat oldum ağrım sızım hiç olmadı çok rahat bir süreç geçirdm :S sabır gerekıyor bılıyorum ama bu çok zor yaaaaaaaaa :S