Dr Selahattin YAMAN Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Dr Selahattin YAMAN yaptığı ameliyatlar hakkında bilgisi olan varmı acil karar vermem lazım ona meliyat olmalımıyım

slm canım sanırım soruna cevap verecek kımse yok :( ,bende burun estetiği yaptırdım çokta memnunum,ama benım doktorum başkası.eger bukadar kararsız kaldıysan bence bıraz daha dusun derım

Dr Selahattin YAMAN yaptığı ameliyatlar hakkında bilgisi olan varmı acil karar vermem lazım ona meliyat olmalımıyım

Çok doğru bir karar.Mükemmel bir doktor.Beni ve en az 5-6 arkadaşımı ameliyat etti.Hepsi memnunlar.Hastalarına çok saygılı ve para onun için ikinci planda.

:37::37:
Çok doğru bir karar.Mükemmel bir doktor.Beni ve en az 5-6 arkadaşımı ameliyat etti.Hepsi memnunlar.Hastalarına çok saygılı ve para onun için ikinci planda.

cevbın için teşekkür ederim salı günü görüşmeye gidiyorum eğer iyi hissedersem kendimi ameliyat için gün alacağım hayırlısı inşallah :37:

:59::59:
slm canım sanırım soruna cevap verecek kımse yok :( ,bende burun estetiği yaptırdım çokta memnunum,ama benım doktorum başkası.eger bukadar kararsız kaldıysan bence bıraz daha dusun derım

bir aydır düşünüyorum canım yaa kafayı yiyeceğim er gördüğüm yazı dahaçok kafamı karıştırıyor
her seferinde bir doktor ismine karar verip sonra bir sebep bulup vazgeçiyorum:59:

Kuzenim burnundan estetik ameliyat oldu.Muhteşem gerçekten çok beğendim.Selahattin bey doktoru.Ben de birkaç ay sonra olucam hiç tereddüt etmeyin.

mrb bende ayni isimli bi doktora ameliyat oldum-ayni kisi olup olmadigini teyid ettikten sonra size bilgi verebilirim

merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce selahattın yamana amelıyat oldum.. ama ben çok mutsuzum burnumun ucu hafıf aşağı doğru bakıyo gibi doktorm ödemlerımın olduğunu ve düzeleceğini söyledi... gülmek istemiyorum makyaj yaparken yuzum bana ait değil gibi... :S kapalı yontemle amelıyat oldum ağrım sızım hiç olmadı çok rahat bir süreç geçirdm :S sabır gerekıyor bılıyorum ama bu çok zor yaaaaaaaaa :S

Arkadaşım göğüs büyütme ameliyatı olmuştu 6-7 sene önce memnun olduğunu biliyorum.Bazı arkadaşlarımız görüşmeye gideceğini yazmışlar.Onlar ne yaptı ameliyatlarını oldular mı acaba paylaşsanız...

merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce selahattın yamana amelıyat oldum.. ama ben çok mutsuzum burnumun ucu hafıf aşağı doğru bakıyo gibi doktorm ödemlerımın olduğunu ve düzeleceğini söyledi... gülmek istemiyorum makyaj yaparken yuzum bana ait değil gibi... :S kapalı yontemle amelıyat oldum ağrım sızım hiç olmadı çok rahat bir süreç geçirdm :S sabır gerekıyor bılıyorum ama bu çok zor yaaaaaaaaa :S

Son durumunuzu merak ettim.Doktorunuzdan memnunmusunuz?

uzi isimli kullanıcıya sor bence. cunku onun doktoru oldugunu ve maalesef burnunun yamuk oldugunu duydum. suan formlarda dolanıor http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=314152 bu lınkı tıklarsan kullanıcıya ulasabılırsın. ıyı arastır bence. bende yenı amelıayat oldum ama benım doktorum baska. ozelden yazarsan yada eklersen sana yardımcı olacak cok arkadas var burda. tabıkı bı burna bakıp karar vermek dogru degıl cogula bakmak daha mantıklı ama sen bu kullanıcıya sor doktor hakkında sana bılgı verıcektır.

Back
X