Dr.Selçuk Öztunç Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar lütfen Selçuk beye ameliyat olanlar bu numaradan bana çaağrı bırakmanız yeterli nolur bir yardımcı olun bu doktoru bulamıyorum 182 yi arıyorum yok dıo böyle bır doktor internet sitesinde alıcam randevu çıkmıo ismi KBB uzmanı Selçuk beye yönlendirdi pazartesi gidip kan tahlillerimi yaptırıcam ve ameliyat olucam acaba kaça oldunuz vede doktora nasıl ulaşabilirim nolur acil cvp verin
arkadaşlar lütfen Selçuk beye ameliyat olanlar bu numaradan bana çaağrı bırakmanız yeterli nolur bir yardımcı olun bu doktoru bulamıyorum 182 yi arıyorum yok dıo böyle bır doktor internet sitesinde alıcam randevu çıkmıo ismi KBB uzmanı Selçuk beye yönlendirdi pazartesi gidip kan tahlillerimi yaptırıcam ve ameliyat olucam acaba kaça oldunuz vede doktora nasıl ulaşabilirim nolur acil cvp verin
KIZLar nasıl bu msjımı silebilirim insanlar sürekli numaramı. Arıyor burun estetiği için

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar. Selçuk beye bende ameliyat olmak istiyorum. Yakın zamanda ameliyat olan var mı?????

Merhaba..
Gecmis olsun canim. ameliyatin basarili olmus anladigim kadariyla. memnunsunda en onemlisi bu.. Dogal istedim demissin. Ben malesef basarisiz bir ameliyat gecirdim tekrar olmayi dusunuyorum. Bana selcuk bey hakkinda bilgi versen olur mu. Ben illa dogal olsun demiyorum. Eger dogalliktan cikacaksa ciksin benim icin fark etmez bile; guzel olduktan sonra. Dahasi ufak olduktan sonra fark etmiyor. Yaptigi burun nasil.?Iyi inceltiyor mu mesela ust bolgeyi ve ucunu iyi toparliyormu.. Cvplarsan sevinirim xx
Merhaba bende revizyon düşünüyorum ve estetikli veya doğal burun konusunda aynı düşünceliyi paylaşıyorum sizle, şimdiye kadar kimse sizin gibi bu kadar iyi anlatamamisdi benim bu konudaki dusuncemi.
Aradan uzun zaman geçmiş.
Siz acaba Selçuk beye ameliyat oldunuzmu?
Ameliyat olduysaniz memnunmusunuz?

Merhaba Selcuk hoca ya ameliyat olmuşsunuz 💜☘️💜 mennunmusunuz hala🥷 resim varmı diye baktım göremedim galeride

Nerdeyse 7 yıl geçmiş yazışmaların üzerinden güncel durumu paylasabilirseniz
çok güzel olur💜☘️💜

Back
X