Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittikten sonra düşüncelerinizi yazar mısınızMerhaba bende görüşmeye gideceğim ilk kez iki farklı merkezle çalışıyormuş fiyatlar değişiyormuş inşallah iyi bir doktordur, ilk görüşme ücretsizmiş
Merhaba görüşmeye gittim, iyi bir doktor ama benim aklıma birkaç şey takıldı açıkçası, mesela taze transfer ilaçları bulunamıyormuş, oyüzden yapmıyormuş , bilemedim. Birkaç tane test istedi, adet olunca gel dedi. İnsan korkuyor güvenmek istiyor, umarım iyi devam eder herşey.Gittikten sonra düşüncelerinizi yazar mısınız
İnşallah güzel sonuç alırsınız bende pcos var amh 21 yüksek ama bütçe olarak şuan karşılayacak durumda değilim biraz erteleyecegiz bizi gittikçe bilgilendirin lütfen güzel haberlerinizi bekliyoruzMerhaba görüşmeye gittim, iyi bir doktor ama benim aklıma birkaç şey takıldı açıkçası, mesela taze transfer ilaçları bulunamıyormuş, oyüzden yapmıyormuş , bilemedim. Birkaç tane test istedi, adet olunca gel dedi. İnsan korkuyor güvenmek istiyor, umarım iyi devam eder herşey.
Umarım sizde en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz , bilgilendireceğimİnşallah güzel sonuç alırsınız bende pcos var amh 21 yüksek ama bütçe olarak şuan karşılayacak durumda değilim biraz erteleyecegiz bizi gittikçe bilgilendirin lütfen güzel haberlerinizi bekliyoruz![]()
Amin inşallahUmarım sizde en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz , bilgilendireceğim![]()
Merhaba ben selçuk beyle ilk tüp bebek denememi yaptırdım ve ilkinde pozitif sonuc aldım şuan 7 haftalık hamileyim. Olumsuz olsaydıda yine onunla devam ederdim herşeyi detaylı inceledi ne sorsam aradı cevapladı bu süreçte iyi ki var şiddetle tavsiye ediyorum .Merhaba Dr selçuk selçuk ta tüp bebek yaptıran var mı bende pcos var gitmeyi düşünüyorum
Hangi merkezde transferi gerçekleştirdiniz 2 seçenek sunuyormuş sanırımMerhaba ben selçuk beyle ilk tüp bebek denememi yaptırdım ve ilkinde pozitif sonuc aldım şuan 7 haftalık hamileyim. Olumsuz olsaydıda yine onunla devam ederdim herşeyi detaylı inceledi ne sorsam aradı cevapladı bu süreçte iyi ki var şiddetle tavsiye ediyorum .
Acıbadem kozyatagında yaptırdımHangi merkezde transferi gerçekleştirdiniz 2 seçenek sunuyormuş sanırım
Merhaba fiyat ne verdi sizeAcıbadem kozyatagında yaptırdım
Merhaba fiyat ne verdi size acabaMerhaba ben selçuk beyle ilk tüp bebek denememi yaptırdım ve ilkinde pozitif sonuc aldım şuan 7 haftalık hamileyim. Olumsuz olsaydıda yine onunla devam ederdim herşeyi detaylı inceledi ne sorsam aradı cevapladı bu süreçte iyi ki var şiddetle tavsiye ediyorum .
Fiyat konusunda şuanda bilgim yok çünkü ben tedaviye kasımda başlamıştım 3 aylık hamileyim nerdeyse, fiyatlar değişmiştir. Ama piyasayla aynı hemen hemen hatta bahçeçiye göre bir tık daha uygunMerhaba fiyat ne verdi size acaba