• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.SELÇUK SELÇUK

Merhaba, ben Selçuk Selçuk ta tedavi görüyorum. Şuan test günümü bekliyorum. Doktor bey Bahçeci ve Acıbadem Kozyatağı hastanesi ile beraber calısıyor. Siz hangisini seçerseniz. Ben yılbaşından önce tedaviye başladığım için tutarlar değişti. Şuan ne kadar oldu hiç bilmiyorum

Hangi hastanelerde çalışıyor? Birde sgk destekli tüp bebek yapıyor mu bilginiz var mı?

Gittikten sonra düşüncelerinizi yazar mısınız
Merhaba görüşmeye gittim, iyi bir doktor ama benim aklıma birkaç şey takıldı açıkçası, mesela taze transfer ilaçları bulunamıyormuş, oyüzden yapmıyormuş , bilemedim. Birkaç tane test istedi, adet olunca gel dedi. İnsan korkuyor güvenmek istiyor, umarım iyi devam eder herşey.

Merhaba görüşmeye gittim, iyi bir doktor ama benim aklıma birkaç şey takıldı açıkçası, mesela taze transfer ilaçları bulunamıyormuş, oyüzden yapmıyormuş , bilemedim. Birkaç tane test istedi, adet olunca gel dedi. İnsan korkuyor güvenmek istiyor, umarım iyi devam eder herşey.
İnşallah güzel sonuç alırsınız bende pcos var amh 21 yüksek ama bütçe olarak şuan karşılayacak durumda değilim biraz erteleyecegiz bizi gittikçe bilgilendirin lütfen güzel haberlerinizi bekliyoruz 🌷🌷

İnşallah güzel sonuç alırsınız bende pcos var amh 21 yüksek ama bütçe olarak şuan karşılayacak durumda değilim biraz erteleyecegiz bizi gittikçe bilgilendirin lütfen güzel haberlerinizi bekliyoruz 🌷🌷
Umarım sizde en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz , bilgilendireceğim 💐

Merhaba Dr selçuk selçuk ta tüp bebek yaptıran var mı bende pcos var gitmeyi düşünüyorum
Merhaba ben selçuk beyle ilk tüp bebek denememi yaptırdım ve ilkinde pozitif sonuc aldım şuan 7 haftalık hamileyim. Olumsuz olsaydıda yine onunla devam ederdim herşeyi detaylı inceledi ne sorsam aradı cevapladı bu süreçte iyi ki var şiddetle tavsiye ediyorum .

Doktorumun adını görünce yazmak istedim. Bir süre gebe kalamayınca kendisiyle tüp bebek tedavisine başladık ve çok şükür ilk denemede pozitif sonuç aldık. Şuan kalp atışını duymak için gün sayıyorum :) Bu süreçte ihtiyacım olduğu her an bir msj kadar yakınımda oldu hep. Eğer düşünüyorsanız gidin görüşün derim, pişman olmayacağınıza eminim.

Merhaba ben selçuk beyle ilk tüp bebek denememi yaptırdım ve ilkinde pozitif sonuc aldım şuan 7 haftalık hamileyim. Olumsuz olsaydıda yine onunla devam ederdim herşeyi detaylı inceledi ne sorsam aradı cevapladı bu süreçte iyi ki var şiddetle tavsiye ediyorum .
Hangi merkezde transferi gerçekleştirdiniz 2 seçenek sunuyormuş sanırım

Merhaba fiyat ne verdi size acaba

Merhaba fiyat ne verdi size acaba
Fiyat konusunda şuanda bilgim yok çünkü ben tedaviye kasımda başlamıştım 3 aylık hamileyim nerdeyse, fiyatlar değişmiştir. Ama piyasayla aynı hemen hemen hatta bahçeçiye göre bir tık daha uygun

Back
X