• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Semra kahraman

Aslında burada her doktorun olumlu yada olumsuz yorumları var , siz Semra kahraman ile ilgili değilde onun tedavi protokolünü yada labt mı araştırıyorsunuz yada daha önce tüp bebek denemeniz oldumu

Aslında burada her doktorun olumlu yada olumsuz yorumları var , siz Semra kahraman ile ilgili değilde onun tedavi protokolünü yada labt mı araştırıyorsunuz yada daha önce tüp bebek denemeniz oldumu
Evet oldu sonuçları kötü oldu ben labaratuvar alanında iyi olan doğru planlama yapabilen titiz detaylı bir doktor arıyorum

Daha önce ki deneyimimiz hangi hastane embriolarınız oldumu yada transfer olumsuz mu oldu

Semra hoca ben de şu anda tedavi görüyorum benim de orada ilk ama orada süreç şöyle ilerliyor normalde randevu alarak gidiyorsunuz ve size bir doktor atanıyor o doktor muayenenizi yapıyor önceki olumsuz deneyimleriniz varsa bütün evraklarınızla beraber yanınıza götürmeniz gerekiyor durumunuzu ayrıntılı bir şekilde ilerliyor muayenenizi yapıyor sonra en son görüşmenin sonunda Semra hoca geliyor ve Semra hocaya doktor her şeyi iletiyor Semra‘nın da size sormak istediklerini soruyor sonrasında tedaviinizin nasıl olabileceği rahmininize herhangi bir sorun var mı yok mu varsa öncelik olarak operasyon mu olması gerekiyor ya da opu mu yapılması gerekiyor onlara bilgisini veriyor çünkü ileri yaşlı olunca önce embriyo dondurma işlemi yapıyor sonra operasyon yapıyor bir sürü faktörleri var siz zaten bunu biliyorsunuz laboratuvar konusunda da gerçekten İstanbul’da üç tane en iyi hastane var bu konuda bu hastanede bu ilk üçün içerisinde ben de çok araştırdım iyi bir yerde denemek istedim ve başlangıç olarak ben de burayı sectim

Ben ileri yaş faktörü olduğum için ve rezervi de kısıtlı olduğu için bunu da iyi değerlendirmek istedim çünkü ciddi bir maliyet varmış bu işte işin içine girince anlıyorsunuz eşim de morfoloji vardı ona ımbs yapıldı ve inanın bence çok da iyi oldu çünkü erkek faktörü ile alakalı olumsuz durum tamamen ortadan kalktı opu da yumurtaları gerçekten çok dikkatli bir şekilde toparladılar o süreçlerde çok güzeldi çok ilgilendiler şu anda ben laboratuvar sürecindeyim ve beklemedeyim benim deneyimim bu kadar ayrıntılı almak istediğiniz bilgiler varsa özelden sorun size cevaplarım çünkü benim de aslında ilk deneyimim

Ben ileri yaş faktörü olduğum için ve rezervi de kısıtlı olduğu için bunu da iyi değerlendirmek istedim çünkü ciddi bir maliyet varmış bu işte işin içine girince anlıyorsunuz eşim de morfoloji vardı ona ımbs yapıldı ve inanın bence çok da iyi oldu çünkü erkek faktörü ile alakalı olumsuz durum tamamen ortadan kalktı opu da yumurtaları gerçekten çok dikkatli bir şekilde toparladılar o süreçlerde çok güzeldi çok ilgilendiler şu anda ben laboratuvar sürecindeyim ve beklemedeyim benim deneyimim bu kadar ayrıntılı almak istediğiniz bilgiler varsa özelden sorun size cevaplarım çünkü benim de aslında ilk deneyimim
Özelden yazma alanınız kapalı galiba bana yazarmısınız

Hesabınıza erişim engeli var

Back
X