- 19 Mart 2016
- 85
- 5
- 16
- Konu Sahibi captiveangel
-
Serdar beye ameliyat olan var mı? Varsa yorumlarını yazabilirler mi?
Cuma günü ameliyat olacağım. Senelerdit korkuyorum. Burun kemiğimde kırık ve egrilik varsenelerdir kaçtım. Klasik yontemlerle yapilan ameliyatlarin sonuçlarını gördüm birçok yakınımda. Ilk bende yorumları okudum ve hepsi ayni tipti. Biraz şüphelendim ama yinede muayenesine gittim medusu hastanesine. Sıra beklerken bir bayanla sohbet ettik. Kendisi serdar beyr ameliyat olmus çok memnunum 2. Ameliyatimi oldum ilk ameliyatinimi duzcede baska bir doktora yaptirdim. Cok psimanim keske serdar beye gelseydim once diye konustuk. Kendisi 1 hafta once muaneye geldiginde baska bir bayan hastasiyla sohbet etmis. Antalya dışından gelmiş bayan, burun kemigi egriligi nedeniyle serdar beye ameliyat olmus ve çok memnunmuş. Bunlari duydukça güvenim arttı. Bende kendisiyle sohbetimde çok babacan ve açıklayıcı bir konusma yaptım. Ilk defa bir doktora güvendim. Ameliyatin 20 dk süreceğini once iceride nefes yolumu tikayan kemik ve et parcalarini alip rahat nefes almami saglayacagini sonra istersem 6.7 ay sonra estetik ameliyatimi yapabilecegini ve tampon kullanmayacagini söyledi. Once rahat nefes almak istiyorum kemik egriligini sonra geçirecegim. Alerjik astimindan tutun birsürü şey soylediler. Ama aslinda astimim yok sadece bu et butun uykusuzluk nefes darlığı gece uyanmalarimin nedeniymis.Ameliyat bedelide çok düşük. Ameliyatı olduktan sonra mutlaka yazacağım:)
Merhaba. Yazdıkların beni çok mutlu etti. Ameliyat olduktan sonra ki öncesi ve sonrası fotoğraflarını ve yaşanan süreyi paylaşırsan çok sevinirim. Şimdiden çok geçmiş olsun herşey istediğin gibi olur inşallah.
Serdar beye ameliyat olan var mı? Varsa yorumlarını yazabilirler mi?
Hala memnun musunuz ?Merhaba. Yazdıkların beni çok mutlu etti. Ameliyat olduktan sonra ki öncesi ve sonrası fotoğraflarını ve yaşanan süreyi paylaşırsan çok sevinirim. Şimdiden çok geçmiş olsun herşey istediğin gibi olur inşallah.
Fotografini gorebikir miyim ister burdan istersen özeldenMerhaba ben ameliyatimi oldum ve harika gecti ne bir morarmam var nede tampon derdim. Ameliyattan coktim ve nefes aliyordum. Sadece icerideki kan pihtilari burnumu gerdiriyor ve acitiyor. Onun haricinde hicbirseyim yok çok şükür. Allah serdar bey den razi olsun resmen nefes aliyorum artık. Hiçbir sıkıntım kalmadı. Daha 2. Günüm ama inanın neges alabiliyorum. Çıkan parcalari gördükten sonra keşke daha once serdar beyle karsilassaymisim ve once ameliyat olsaymisim. Kesinlikle oneriyorum inanilmaz rahatlatan bir doktor. Eli gercekten hafifmis. Rinoplasti ameliyatimi hic uzatmadan 6 ay sonra olmayi düşünüyorum. Korkulacak hiçbirşey yokmuş. Hiç uzatmayin en yakın zamanda olun ameliyatinizi.
Ne yaşadınız, sorun ne?OL MA YIN... pişman olursunuz paranızı bi hiç uğruna çöpe atarsınız
Merhaba. Yazınızın üstünden bir süre geçmiş fakat Serdar Ünlü Beye ameliyat olmak için gün aldım. Mümkünse burnunuzun fotoğrafını özelden görebilir miyim? Benim de nefes problemim var ayrıca estetik anlamda da ufak tefek müdahaleler yapmak üzere konuştuk kendisiyle.Merhaba ben ameliyatimi oldum ve harika gecti ne bir morarmam var nede tampon derdim. Ameliyattan coktim ve nefes aliyordum. Sadece icerideki kan pihtilari burnumu gerdiriyor ve acitiyor. Onun haricinde hicbirseyim yok çok şükür. Allah serdar bey den razi olsun resmen nefes aliyorum artık. Hiçbir sıkıntım kalmadı. Daha 2. Günüm ama inanın neges alabiliyorum. Çıkan parcalari gördükten sonra keşke daha once serdar beyle karsilassaymisim ve once ameliyat olsaymisim. Kesinlikle oneriyorum inanilmaz rahatlatan bir doktor. Eli gercekten hafifmis. Rinoplasti ameliyatimi hic uzatmadan 6 ay sonra olmayi düşünüyorum. Korkulacak hiçbirşey yokmuş. Hiç uzatmayin en yakın zamanda olun ameliyatinizi.
Merhabalar. Ne gibi bir problem yaşadınız acaba biraz bizi aydınlatabilir misiniz?OL MA YIN... pişman olursunuz paranızı bi hiç uğruna çöpe atarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?