Dr.Serhat Tuncer Şikayeti

Hyt83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
11
0
1
42
Dr.Serhat Beye 1 yıl önce ameliyat oldum ve burnum fecî bir hal aldı çok pişmağnım burun deliklerimin biri diğerinden çok darklı olmakla birlikte birde kıkırdak fırladı 1 ay sonra yanına gittiğimde ilgisizliğinin yanı sıra kıkırdakla ilgilide hiçbir açıklama yapmayıp revizyonla alıcaz burundada küçültme yapıcaz dedi fakat sonuç koskoca bir hüsran Çok ama çoook pişmanım bu doktoru tercih ettiğim için fakat keşke çözüm değil en çok üzüldüğüm nokta ise doktorun ücreti alana kadar sorularıma zorlada olsa cevap vermesi ameliyat sonucu hele ki çıkan kıkırdak sonrası hiç tepkisiz duruşu böylesi bi tecrübeyle yazıyorum ve kimsenin hüsrağna uğramasını istemem

Kötü bir tecrübe oldu sizin için ama artık sorularınıza zorla cevap veren bir doktoru tercih etmemeniz gerektiğini biliyorsunuz. Revizyon düşünüyorsanız dikkat edin ucuz yapanı değil işi bileni seçin.

8 bin tl den zorla 6 bine düşwn bir ameliyat parası ödedim inanın bu rakam pekte ucuz sayılmaz

8 bin tl den zorla 6 bine düşwn bir ameliyat parası ödedim inanın bu rakam pekte ucuz sayılmaz
Fakat en büyük hatam burnumdan kıkırdak çıkartan doktora tekrar inanmam oldu öncesinde uzun olan burnum şimdi küt ve şişman ve nefes alma güçlüğü çekiyorum

Yazdığınız her şey doğru ise hâlâ böylelerin olması tam bir skandal bir de 6000 tl almış ayıp denen şeyden haberi yok herhalde. İnşallah çok iyi bir doktorla karşılaşırsınız ve durumu toparlar.

Yazdığınız her şey doğru ise hâlâ böylelerin olması tam bir skandal bir de 6000 tl almış ayıp denen şeyden haberi yok herhalde. İnşallah çok iyi bir doktorla karşılaşırsınız ve durumu toparlar.
İnşallah canım ama inan bu doktor kadar ilgisiz tepkisiz birini ben daha görmedim

İnşallah canım ama inan bu doktor kadar ilgisiz tepkisiz birini ben daha görmedim
Çok kötü olmuş :( Şimdiden doktor arayışına girin çok geç değil, her derde çare var, gerekirse paraya kıyın ama sorularınıza of demeden yanıt verecek, ameliyattan sonra sizinle ilgilenecek biri olsun.

aman aman bu yeteneksiz şarlatandan uzak durun,ben tam 3 kere burun ameliyatı oldum kendisine! Hatta ilk ameliyatımda bile 2.kez ameliyata gelen bayan hastaları vardı,2.kez ameliyata nişantaşında ki muayenehanesine gittiğimde de 2.kez ameliyat için gelen farklı bayanlar gördüm.Kıssadan hisse,eğer burun ameliyatı veya estetiği olacaksanız bu doktor bozuntusundan uzak durun!!!

Dr.Serhat Beye 1 yıl önce ameliyat oldum ve burnum fecî bir hal aldı çok pişmağnım burun deliklerimin biri diğerinden çok darklı olmakla birlikte birde kıkırdak fırladı 1 ay sonra yanına gittiğimde ilgisizliğinin yanı sıra kıkırdakla ilgilide hiçbir açıklama yapmayıp revizyonla alıcaz burundada küçültme yapıcaz dedi fakat sonuç koskoca bir hüsran Çok ama çoook pişmanım bu doktoru tercih ettiğim için fakat keşke çözüm değil en çok üzüldüğüm nokta ise doktorun ücreti alana kadar sorularıma zorlada olsa cevap vermesi ameliyat sonucu hele ki çıkan kıkırdak sonrası hiç tepkisiz duruşu böylesi bi tecrübeyle yazıyorum ve kimsenin hüsrağna uğramasını istemem
Canım bende serhat hocaya oldum çok memnunun senin problemin nasıl ne zaman oluştu foto yüklüyorum bi bakarmısın

Eklentiler

• D2C7C1A6-F8C2-4F7E-9424-FF4EF4B30A80.webp
    D2C7C1A6-F8C2-4F7E-9424-FF4EF4B30A80.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 284
  • 5DD87326-871A-4204-86D1-FCF84D69F8F6.webp
    5DD87326-871A-4204-86D1-FCF84D69F8F6.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 302
Back
X