Dr. Serkan Yıldırım Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sennna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
4
0
36
Adıyaman
arkadaşlar selam, estetik olmayı düşünüyorum bu hastanede bu doktora burun ameliyatı olan var mı aramızda yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

arkadaşlar selam, estetik olmayı düşünüyorum bu hastanede bu doktora burun ameliyatı olan var mı aramızda yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

dr serkan yıldrıma dudaklarımı yaptırıyorum ve gercekten doğal ve güzel duruyor:nazar:ama yaptıgı burunlarıda gördüm gerçekten başarılı bi dr bence korkmamalısın işini iyi yapan birisi istedigin gibi bir operasyon geçirmeni dilerim

ildan serkan yıldırıma dudaklarımı yaptırıyorum demişsin bende gittim görüştüm güvenilir geldi,,bir de doçent olması güzel diye düşündüm.geçici mi yaptırdın?ben yağ yada doku düşünüyorum ama

Serkan yıldırıma ameliyat oldun mu tecrübelerini paylaşırmısın

Bende ameliyat oldum Serkan bey'e..Öncelikle zaten muayenehanesine gidip görüşüyosunuz.Gereken tüm bilgiler size veriliyo.Ben rica ettim önceki hastalarının ameliyat öncesi-sonrasını da gösterdi.Ameliyatınızı olduktan sonra ilk 1 hafta çok da rahat geçmiyo (yada ben çok rahat geçiremedim herkez öyle olmayabilir) Burun içindeki tamponlarınız alındıktan sonra dünya varmış diyosunuz :) Gerisi çorap söküğü gibi geliyo zaten.Ben memnunum burnumdan.Beni hiç tanımayanlar estetik olduğumu anlayamıyolar.

Back
X