Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. Serkan Yıldırım Hasta Yorumları (Burun Estetiği)
dr serkan yıldrıma dudaklarımı yaptırıyorum ve gercekten doğal ve güzel duruyorama yaptıgı burunlarıda gördüm gerçekten başarılı bi dr bence korkmamalısın işini iyi yapan birisi istedigin gibi bir operasyon geçirmeni dilerim
ildan serkan yıldırıma dudaklarımı yaptırıyorum demişsin bende gittim görüştüm güvenilir geldi,,bir de doçent olması güzel diye düşündüm.geçici mi yaptırdın?ben yağ yada doku düşünüyorum ama
Bende ameliyat oldum Serkan bey'e..Öncelikle zaten muayenehanesine gidip görüşüyosunuz.Gereken tüm bilgiler size veriliyo.Ben rica ettim önceki hastalarının ameliyat öncesi-sonrasını da gösterdi.Ameliyatınızı olduktan sonra ilk 1 hafta çok da rahat geçmiyo (yada ben çok rahat geçiremedim herkez öyle olmayabilir) Burun içindeki tamponlarınız alındıktan sonra dünya varmış diyosunuz :) Gerisi çorap söküğü gibi geliyo zaten.Ben memnunum burnumdan.Beni hiç tanımayanlar estetik olduğumu anlayamıyolar.