DR.Simender Mesci Haftacı

biraralikmeselesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
27
18
38
Merhaba. ben 9 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim. Simender Hanımda kontrollere başladım. Doktor hanım ile ilgili bilgisi olanlar ve onda doğum yapmış kişiler bilgilendirirse çok sevinirim..

ilgili bir doktor. benim ilk doğumumu yaptı. erken doğmasına rağmen normal doğum oldu ve sıkıntı yaşamadım. tavsiye ederim.

Şifa hastanesi ne gidiyorsunuz sanırım öyle değil mi? Ben Simender Hanm a bir kere gittim muayeneye ilgisi cok güzel güler yüzlü de fakat Şifa hastanesinde normal doğum o zaman ki ebelerden hiç memnun kalmadım o yüzden bu gebeliğimde gitmeyi düşünmüyorum.

Aslında Yüzyıl Hastahanesinde ilk doğumu yaptım şimdi ikincisinde şifada olacak dediğiniz gibi. Şifa Hastanesinde doğum tecrübem yok yani. Doktor açısından değerlendirebildim sadece.

Bence sadece doktor açısından değerlendirme çünkü normal doğumda ebelerde çok önemli yani ben şifa nin o zaman ki Ebelerin i beğenmedim hiç ilgi alaka olmadı

Aslında Yüzyıl Hastahanesinde ilk doğumu yaptım şimdi ikincisinde şifada olacak dediğiniz gibi. Şifa Hastanesinde doğum tecrübem yok yani. Doktor açısından değerlendirebildim sadece.

canım bende yüzyılda düşünüyorum doğumumu. peki yüzyıldan doğum olarak memnun kaldın mı? yüzyılda kimde doğum yapmıştın?

Back
X